Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjÊlpen med at finde den helt rigtige forsikringslÞsning. En sÊrlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en Êgte professionel, som ikke bare sÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rÃ¥dgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne bÞrn. Jeg kom igennem kÞen pÃ¥ 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... ãã£ãšèŠã
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didnât go through and I didnât even notice, but their team contacted m... ãã£ãšèŠã
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og kommunikation.
Fin service og udemÊrket pris på de forsikringer jeg har/har haft ved dem. Gode til at give information ved Êndringer, og nemt at få information hvis dette Þnskes.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Ekstrem god service og venligâŠ
Ekstrem god service og venlig betjening! Et forsikringsselvskab man virkeligt tror på uden nogen form for mistillid. MEGA transparent, De står altid klar til at hjÊlpe. hvis jeg kunne give 10-stjerner så gjorde jeg det.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Hos Prosam er jeg dÊkket godt ind
Hos Prosam er jeg dÊkket godt ind, og de er altid gode til at hjÊlpe hvis jeg har spÞrgsmål om mine forsikringer

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Dårlig kundeservice, dårlig behandling af kunder og ingen kommunikation
Det er det dårligste forsikringsselskab jeg lÊnge har vÊret kunde hos.
Fortryder hver og en jeg i sin tid har anbefalet dem til!
De har den mest elendige måde at drive et forsikringsselskab på.
I stedet for at gÃ¥ i dialog med sine kunder, sÃ¥ opsiges de og stÃ¥r tilbage uden forsikring, og uden dÊkning, og man modtaget fÞrst et brev, NÃ
R opsigelsen er sket.
Man får lovning på, at det altid er den samme konsulent man kan ringe til som indskriver en i selskabet, men her er der heller ikke styr på noget som helst!
I 5 måneder kÊmpede jeg med problemer omkring betaling af vores bilforsikring fÞr den faldt på plads!
Havde fat i konsulenten 5 gange, samt nogle kollegaer der gang på gang lovede mig de havde styr på det.
Nu har de så uden varsel, uden dialog osv opsagt min mands ulykkes forsikring og alle de andre (som er flyttet) med tilbagevirkende kraft til indskrivnings datoen.
Virkelig ikke et anbefalelsesvÊrdigt selskab.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Mest uprofessionelle selskab jeg tilâŠ
Mest uprofessionelle selskab jeg til dato har haft forsikringer ved..
Skriver efter 6 måneder at jeg pludselig har skyldig belÞb på 1.300 .- fordi der mangler 73 Þre for hver gang regningen er betalt. Måske man kunne gÞre opmÊrksom på dette?
Dårlig kundeservice, dårlig telefon tid og taler generelt rigtig grimt når man ringer.
Jeg havde en rigtig trist oplevelse med prosam og selvom de er lÞnnet efter hvor meget de sÊlger mangler der altså nogle som får en lÞn for at snakke pÊnt til kunderne og servicere og rådgive dem korrekt.
Jeg vil til en hver tid uanset gode priser sprÊnge over prosam forsikring.
Super god behandling

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Vi er super tilfredse med Prosam og harâŠ
Vi er super tilfredse med Prosam og har ikke haft problemer med dem. Vi har fået en god behandling. Jeg anbefaleder gerne andre om dette selvskab.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Tilfreds kunde igennem mange år
På trods af de udfordringer Prosam har vÊret udsat for fÞler jeg stadig at det er et super godt forsikringsselskab hvor man får kompetent og hurtig service, senest ved bilskifte hvor jeg fik en lynhurtig behandling og skarp pris som altid, mange tak for hjÊlpen:-)

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Rod og mangel på struktur og trovÊrdighed
Prosam virker som en rodet og ustruktureret butik.
I min tid som kunde har jeg oplevet 2 gange at mine forsikringer skiftede bagvedlÊggende forsikringsselskab. FÞrste gang pga. Qudos konkurs, og seneste som del af overgangen fra INSR til First.
Seneste skifte er under al kritik. Informationen var mangelfuld, og jeg oplevede at få besked om at f.eks. min tandforsikring blev opsagt, uden at jeg var informeret herom fra Prosam.
FÞrste information jeg modtager vedr. skiftet fra INSR til First kommer fra First, ikke fra Prosam.
âSom du gerne skulle vÊre informeret om fra Prosam, kan de desvÊrre ikke lÊngere tegne og forny forsikringer igennem INSR.â
Jeg kan så oplyse om at jeg ikke har modtaget noget fra Prosam, fÞr kommunikationen fra First.
Opkald til Prosam resulterede ikke i noget brugbart, og jeg kunne ej heller få information om hvordan forsikringerne fra First dÊkkede kontra de gamle fra INSR.
Resultatet er at jeg har mistet tilliden til at Prosam forvalter mine forsikringer på en forsvarlig måde, og jeg har derfor flyttet alle min forsikringer.

Hurtig og professionel behandling
Jeg havde brug for et tilbud på bilforsikring. Ringede til kundeservice, og kom straks igennem. Efter jeg havde talt med en sÞd og kompetent medarbejder, gik der under 5 min. til jeg havde et fÊrdigt tilbud i min mail.
Super service.

selskabet indgav konkurs ogâŠ
selskabet indgav konkurs og tilbagebetalte ikke pengene i de resterende seks måneder. De bad mig konstant om at sende dokumenter: en police, en kvittering osv. De behandlede min klage i 3 måneder og bad mig derefter sende policenummeret igen og igen. Jeg har aldrig fået mit 2000 kr tilbage. Og dem, hvis belÞb var mindre end 1000 kroner, overvejede firmaet ikke engang deres klager. Dette er en frygtelig virksomhed!
So bad company I have never seen andâŠ
So bad company I have never seen and many of my friends also not happy at all with prosam. Especially when the company take money for car insurance two times(7000 kr it's a normal amount and they took 14000 instead), a my friend after one year of talking with them just got back 600 kr!! They found thousand stupid reason why they return just 600.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
HOLD JER VÃK FRA PROSAM!!
Hvis jeg kunne starte med ikke og give dem nogen stjerner havde jeg gjort det.
HOLD jer langt vÊk fra det fusker firma, medmindre i vil have tårnhÞje forsikringer i ikke har skrevet under på og ingen police får.
Selv regionschefen er pisse ligeglad.
Det startede fint med god service og vi kunne kontakte dem, i slut 2019 fik vi forsikringer derinde, men i januar 2020 havde vi stadig ingen forsikringer fordi de Ã¥benbart skulle skifte navn eller forsikringselskab eller hvad det var, vi havde kÞbt ny bil d. 13 januar 2020, vi fik et godt tilbud pÃ¥ 7xxx om Ã¥ret men pludselig kom der en regning fra andet forsikringsselskab (kÞbstÊdernes) pÃ¥ 11xxx om Ã¥ret dette havde vi ikke hverken skrevet under pÃ¥ eller sagt ja til, vi havde heller ikke fÃ¥et en police, vi mÃ¥tte igennem flere uger nÊsten opgive og komme i kontakt med vores rÃ¥dgiver , da vi endelig fik kontakt var der kommet en rykker pÃ¥ forsikringen, han fik den Êndret i prÊmien, men stadig uden underskrift og police, selvom vi endda havde spurgt pÃ¥ alle tingene, kÞbstÊdernes vidste intet og kunne ej hjÊlpe, og igennem 3 mÃ¥neder har vi mÃ¥tte kÊmpe for og fÃ¥ forsikringen vÊk derfra og stadig med en tÃ¥rnhÞj forsikring, nu har vi taget advokat pÃ¥, men rÃ¥dgiveren nÊgter stadig og svare, sÃ¥ mit rÃ¥d til jer alle !! HOLD JER VÃK!!
Og nej denne anmeldelse er ikke betalt for, det er en rigtig anmeldelse

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
PROSAM har en venlig kundeservice
PROSAM har en venlig kundeservice. Kan varmt anbefale dem ð

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Tak for hjÊlpen med min rejseskade
Tak for hjÊlpen med min rejseskade. Det var en god oplevelse.

Det vÊrste selskab ever
Det vÊrste selskab ever, der er ikke styr på noget. Måtte rykke for mine regninger gentagende gange, fik den ene dårlige undskyldning efter den anden.
FÞrte en sag på vores hus og skulle bruge min retshjÊlp, når min advokat henvendte sig, gik der 4 måneder inden man gad svare...
Bagland konkurs, uden at i formere om hvor mine forsikringer så var endt...
Magen til fusker firma skal man lede lÊnge efter, hold jer vÊk...
Godt jeg endelig er helt ude...

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Vanvittig rodet og sjusket foretagende!!

Har vÊret kunde siden 2012
Har vÊret kunde siden 2012 og er altid blevet godt behandlet, både med kundeservice og deres Skadesbehandling, mine varmeste anbefalinger

God og kompetent sagsbehandling
Jeg har i 5 år haft mine forsikringer hos Prosam. Dette selskab forstår, at få deres kunder til, at fÞle sig trygge og velinformeret. I forbindelse med skader har jeg oplevet en god og kompetent sagsbehandling.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
God behandling i forbindelse med skade
Vi er kunder gennem lÊngere tid. Vi Har nu DesvÊrre haft en skade og har fået en rigtig kompetent behandling. Tak for det vi er videre uden problemer.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã