Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjÊlpen med at finde den helt rigtige forsikringslÞsning. En sÊrlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en Êgte professionel, som ikke bare sÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rÃ¥dgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne bÞrn. Jeg kom igennem kÞen pÃ¥ 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... ãã£ãšèŠã
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didnât go through and I didnât even notice, but their team contacted m... ãã£ãšèŠã
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Venlig betjening og behageligeâŠ
Venlig betjening og sÞde mennesker at snakke med. Har altid fået den hjÊlp, jeg har haft brug for.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Fik et super godt tilbud!

Fik et godt tilbud

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Utrolig god kundeservice altid hurtigâŠ
Utrolig god kundeservice altid hurtig hjÊlp!

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
God og hurtig kunde behandling

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Vi har oplevet en rigtig god orientering om hvordan de forskellige forsikring dÊkker og ser frem til et godt samarbejde med forsikringsselskabet og Jan Sandberg venlig hilsen Hanne og Kaj Udengaard
Hanne og Kaj Udengaard

Billig hundesygeforsikring

Uprofessionelt.
FÃ¥r en skade i min kÊlder og melder den med det samme. Ringer derefter derind med et par spÞrgsmÃ¥l. Hver gang jeg stiller et spÞrgsmÃ¥l skal jeg lige âhÊngeâ pÃ¥ og efter 3 gang fÃ¥r jeg en medarbejder der ved lidt mere. Oplyser hvad der kan vÊre en mulig Ã¥rsag til skaden og fÃ¥r at vide at jeg skal have opbevaret alle mine ting pÃ¥ mindst 3 europaller i hÞjden hvis de skal dÊkke skaden, hvilket jeg dog ikke kan se i deres vilkÃ¥r eller betingelser. Virkelig dÃ¥rlig kundeservice, ydre mere skal man ringe op 4-5 gange fÞr man kan komme igennem, uprofessionelt.

Altid hurtig kundeservice
Altid hurtig kundeservice! De er meget hjÊlpsomme over telefonen.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Prosam Forsikring - professionelle medarbejdere, der står til rådighed, når der er brug for det!

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Fik god hjÊlp af min assurandÞr RG
Fik god hjÊlp af min assurandÞr RG, til at fÃ¥ min bil fragtet hjem via Vej hjÊlp, da bilen blev stjÃ¥let i aarhus. Vej hjÊlp mente, at bilen skulle til den nÊrmeste vÊrksted, da de mente det var en "mistet nÞgle sag". Men nej, min assurandÞr sagde, at det er en "tyveri af bÃ¥de bil og nÞgle sag" sÃ¥ mange tak for det. Et kvarter efter fÞrste opkald til RG, sÃ¥ var den sag klaret. ðª Tak for hjÊlpen. Det er rart med en handlekraftig og hurtig assurandÞr. ð

Helt igennem fair selskab
Helt igennem fair selskab, med hurtig svar, samt hjÊlp og behandling af sager. Desuden er priserne meget billige

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
God oplevelse i forbindelse med minâŠ
God oplevelse i forbindelse med min skade. Fedt at det spiller nÃ¥r uheldet er udeðð

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
God og professionel service og priserâŠ
God og professionel service og priser man kan overkomme!
Jeg kan varmt anbefale Prosam Forsikring!

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Skide godt selskab. Har ikke haft andet end gode oplevelser + god service

Personalet er proffesionelt
Personalet er proffesionelt, vildt god service og fremragende personlige tilbud man slet ikke kan takke nej til.
en fornÞjelse at have forsikring hos prosam.

Fantastisk oplevelse og rådgivning
Jeg har hos Prosam haft en rigtig god oplevelse med stor hjÊlp og rådgivning af nogle sÞde og tålmodige medarbejdere! Jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål, samt fik rådgivning til at vÊlge de bedste forsikringer for mig!
De kan stÊrkt anbefales!

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Rigtig fornuftig sted med super service!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã