レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Commande reçu avec 1 produit défectueux, mais Pro Sport Light a reagi avec professionnalisme et a procédé au remboursement. Excellente relation client....Bravo Je comprend que cela puisse arrivé.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, en advies op maat gekregen nadat ik hier via hun website om gevraagd had. De kwaliteit van het product is goed, en beter/sterker dan verwacht naarmate de prijs. Aan de hand van door... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service. Had een accident met de fiets en had de factuur niet meer voor de verzekering. Ze hebben mij deze direct toegestuurd. Alsook kon ik een nieuwe helm kopen aan 40% korting. Geweldige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Van mijn 3 maanden geleden aangeschafte fietsverlichtingset werkte het voorlicht niet meer. Na een mailtje naar Pro Sport Lights kreeg ik zonder problemen vlot een beter type voorlicht toegestuurd. E... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店
  2. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

Goed geholpen

Het bedrijf was goed bereikbaar telefonisch en gaven netjes antwoord op mijn vragen. Met mijn kleine hoofd past deze beter dan mijn andere helm. Ze hebben de helm meteen dezelfde dag nog opgestuurd.

2025幎12月18日

Hey Hetty

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de helm en onze service! :)

We wensen je veel fietsplezier toe.

5぀星のうち5の評䟡

Kwalitatief goede producten en snelle

Kwalitatief goede producten en snelle verzending

2025幎12月8日

Hey Kas

Bedankt voor jouw beoordeling :)
We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering.
Goed product.

2025幎11月28日

Hey Frank

Dankjewel voor jouw review :)
We wensen je veel fietsplezier toe met jouw aankoop.

Goede feedback en levering

2025幎12月4日

Dag Andy

Bedankt voor jouw review! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de levering.

5぀星のうち5の評䟡

Topservice en prima helm!

Ik bestelde een helm LARGE met een zeer mooie korting maar ontving een MEDIUM. Dit werd via een mailtje supersnel rechtgezet met daarbovenop nog een cadeautje voor het ongemak. De helm heb ik 2 dagen getest in een winters weertje en hij voldoet aan al mijn wensen! Het losse hoofddeksel met oorfkappen is trouwens zeer handig en nu kan ik ook mijn bril ophouden zonder pijn. Het sluit ook alles prima af tegen kou en wind. Een zeer tevreden klant dus.

2025幎11月21日

Hey Ward

Super bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent van de helm en onze service. We wensen je veel veilige ritten toe :)

Gereedschap gekocht (momentsleutel)

Gereedschap gekocht (momentsleutel) waarvan ik dacht dat het niet werkte.
Mailtje gestuurd en vrijwwel direct een reactie met oplossing.
Bleek dus mijn onkunde te zijn.
Positieve ervaring dus en prima gereedschap.
Aanrader.

2025幎11月13日

Hey Nic

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk opgelost kon worden. :)

We helpen je altijd graag verder wanneer iets onduidelijk is.

I'm very happy with the experience of the Company Pro Sport Lights

I'm very happy with the experience of the After Sales Service of Pro Sport Lights. I bought 2 helmets and a Phoneholder with Fr. Light. The Helmets fitted perfectly and the lights functionality was perfect.
However, the Phoneholder light didn't. After contacting the After Sales Service they sent me a new light in very short notice (received in 2 days) without any discusscion not costs and this one works perfectly. Thanks to the company for this perfect service!!!

2025幎11月17日

Hi Christian

Thank you so much for your wonderful review! We're really happy to hear that the helmets and lights are working perfectly.

If you ever need anything in the future, we're always here to help.

Regards

5぀星のうち5の評䟡

Zéér tevreden over het product en de service!

Zeer tevreden over mijn speedpedelec-helm!

Deze helm heeft een uitstekende pasvorm en twee makkelijk te wisselen vizieren. De helm kan uitgerust worden met een muts met geïntegreerde oorwarmers. Ideaal voor de aankomende koude dagen...

Ik had de winkel (na sluitingstijd) een vraagje gestuurd via Facebook-messenger over de installatie van deze muts en kreeg ik hier zeer snel een bruikbaar antwoord op met een duidelijk instructiefilmpje. Zéér tevreden over het product en de service!

Bedankt!

2025幎11月12日

Hey Kimberly

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je speed pedelec helm :)

Super ook dat het vlot gelukt is met onze instructievideo, we helpen je altijd graag!

Dankjewel voor je vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst!

What a perfect service

What a perfect service. High quality wrench was delivered. I made some errors in operating it, but they offered a brief video call and they told me on the spot the best practice to use it. Rare level of service these days!!

2025幎11月10日

Hey Orjan

Thank you for your review. We're really happy to hear that you appreciated our support and that the video call helped you get the best out of your wrench.

Best regards

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van een schitterende

Snelle levering van een schitterende fiets helm met zowel voor aan als achter aan verlichting waardoor ik me veilg voel op mijn koers fiets in deze donkere dagen en waardoor ik zeer goed zichtbaar ben in het verkeer

2025幎10月15日

Dag Jaak

Hartelijk bedankt voor je beoordeling en bestelling! Super om te horen dat je je veilig voelt met je nieuwe helm.

We wensen je nog heel veel fijne en veilige kilometers toe!

Pro Sport Light Speedpedelec

Pro Sport Lights Speedpedelec Fietshelm Visier & Oorwarmers NTA8776 had ik eerst medium besteld maar te klein. Door geweldige service werd me helm omgeruild door large. En deze zit geweldig ga ook andere producten bestellen. Bedankt

2025幎10月29日

Hey A van Unnik

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de large speed pedelec helm goed zit. We kijken al uit om je volgende bestelling te verzenden :)

Uitstekende kwaliteit en service

De producten zijn comfortabel en topkwaliteit. Ook snelle en vriendelijke service. Echt een aanrader!

2025幎10月18日

Hey Fien

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten. :)

We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

Super blij met de producten

Super blij met de producten

2025幎10月19日

Hey Lore

Bedankt voor je review! We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

fietshelm .

Snelle levering van mijn fietshelm , die perfect past . Zeer tevreden mee .

2025幎10月23日

Hey Danny

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent van jouw nieuwe fietshelm! We wensen je er veel fietsplezier mee!

5぀星のうち5の評䟡

Helpen de mensen direct verder bij

Helpen de mensen direct verder bij problem! 100% tevreden van deze service!

2025幎10月15日

Hey David

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten, dus is het fijn om te horen dat je tevreden bent van onze service. ;)

5぀星のうち5の評䟡

zeer fijne helm en snelle verzending

zeer fijne helm en snelle verzending. Altijd een beetje wantrouwig tegenover online bestellingen maar deze firma maakt veel goed.

2025幎10月12日

Dag Martine

Heel erg bedankt voor jouw beoordeling en je vertrouwen in ons.

We wensen je veel veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

mijn kleindochter was heel blij met har helm

mijn kleindochter was heel blij met haar fietshelm met stripfiguur.
Toen de helm aan de binnenkant kapot bleek te zijn, lag er binnen een week een nieuwe, zonder gedoe. Dat hoort natuurlijk zo, maar het is toch heel prettig als dat zo gaat.

2025幎10月1日

Dag Joanna

Bedankt voor je beoordeling!

Leuk om te horen dat je kleindochter zo blij is met haar fietshelm!

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier gewenst met de nieuwe helm!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。