Prosq Music レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wesley is echt een topgast! Vanaf het eerste moment denkt hij met je mee en kijkt hij naar alle mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen. Hij is eerlijk, betrokken en zoekt altijd naar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Enkel positieve punten: - Service en aandacht top! Wesley is relaxed; stelt de juiste vragen, luistert naar je en hoort wat je zegt. Dit hielp mij een weloverwogen keuze te maken. - Inruil moge... もっと見る

企業情報

1. 楽器店

当該企業による記述

Prosq Music levert | Nieuwe | B-Stock | Occasion | muziekinstrumenten en pro-audio. Dit tegen de beste prijzen en de juiste service.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30

レビューを書く

Prettige persoonlijke service

Ik heb bij Prosq Music een nieuwe Nord Stage 4 Compact gekocht en ben dik tevreden. Alles werd netjes geregeld met factuur, betaalbevestiging en tracking informatie. De prijs was zeer scherp. Uitstekende ervaring, ik kom hier zeker terug.

2026年7月7日
5つ星のうち5の評価

Wesley is echt een topgast!

Wesley is echt een topgast!

Vanaf het eerste moment denkt hij met je mee en kijkt hij naar alle mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen. Hij is eerlijk, betrokken en zoekt altijd naar een echte win-winsituatie.

Wat hem onderscheidt, is zijn passie voor muziek. Voor Wesley draait het niet alleen om de techniek of de verkoop, maar vooral om het plezier en de vreugde die muziek mensen kan brengen. Dat merk je in alles wat hij doet.

Een absolute aanrader om mee samen te werken!

2025年10月14日

Fijne service

Wat een fijne plek! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde het warm en welkom. Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en ik werd heel goed geholpen bij het vinden van de juiste piano

Ook achteraf als je vragen hebt of hulp bij je Nord, gaat de service door. Het gaat verder dan enkel een piano kopen. Verwacht geen afstandelijk contact, maar iemand die met je meedenkt van A tot Z

2025年7月6日

Snel en vriendelijk

Wesley reageerde adequaat op mijn marktplaats advertentie waarin ik mijn Nordstage 2 aanbood. Mijn vraagprijs was voor hem aan de hoge kant, maar hij wachtte net als ik geduldig op de juiste koper. Vandaag mij Nord overgedragen aan enthousiaste koper en een nieuwere uitvoering bij Wesley aangeschaft, waarbij hij rekening hield met het feit dat hij niet hoefde in te ruilen. Iedereen blij!

2026年6月1日

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met aanschaf Nord Piano 6, B-stock en inruil Electro 6 HP, tegen een voor mij goede prijs.
Wesley heeft daarna ook nog tablethouder voor op de Nord geregeld! Vriendelijk behandeld en voelt betrouwbaar.

2026年4月14日

Aankoop synthesizer.

Had een afspraak ingepland ivm met de bezichtiging en mogelijke aankoop van een Yamaha Montage.
Reactie op mijn verzoek ging adequaar en konden snel een afspraak maken.
Het ontvangst was prima en Wesley heeft me prima voorgelicht en geholpen met de aankoop van dit instrument. Het voelde vertrouwd en hij was open en eerlijk.
Ben je op zoek naar een stagepiano of synt, dan kan ik Prosq Music van harte aanbevelen.

2026年4月7日
5つ星のうち5の評価

Ik ben erg prettig geholpen

Ik ben erg prettig geholpen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment van NORD keyboards. Wesley heeft veel kennis op het gebied van keyboards. Er is alle gelegenheid om instrumenten te proberen en vergelijken. Daarnaast zijn de prijzen gunstig en kreeg ik een eerlijk bedrag voor mijn inruil synth. Kortom een aanrader. Zeker als je zoals ik verknocht ben aan NORD instrumenten.

2026年4月4日

Tweedehands Roland F130-R

Ik heb een tweedehands Roland F130-R gekocht bij Prosq. Wesley van Prosq is een hele vriendelijke en betrouwbare eigenaar. Levering was sneller dan ik had verwacht. Hij maakte snel een afspraak en kwam de piano zelf langsbrengen zonder extra kosten (meer dan een uur rijden). Erg fijne ervaring gehad en de piano is top.

2026年3月19日
5つ星のうち5の評価

Prosq Music = 5 sterren beleving en waardering!

Enkel positieve punten:
- Inruil mogelijk en schappelijk!
- In tegenstelling tot overgrote deel van muziekzaken heeft Prosq Music van elk (serieus) merk het actuele model staan om te proberen!
Prosq Music ga zo door! Je hebt er een dankbare en tevreden klant bij!

2026年3月11日
5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring bij prosq music is niet…

Mijn ervaring bij prosq music is niet te verwoorden. Geweldige service met een uitstekende kennis over de klavieren die zij verkopen. Ik heb een hele prettige ervaring gehad waarbij er goed advies werd gegeven voor alle twijfels en vragen die ik had bij de aankoop van een Nord stage 4.
Ik ben zeer blij dat ik ben terechtgekomen bij PROSQ Music en ze zijn zeker aan te raden voor ieder ander die opzoek is naar een klavier.

2026年3月12日
5つ星のうち5の評価

Fantastische geholpen en goede service

Fantastische geholpen en goede service! Ik heb mijn Nord Electro 6 HP in geruild voor een Stage 4 73 HA. Ruim de tijd op de app voorafgaand en aan de telefoon en ter plekke ook ruim de tijd om uit te proberen. Snelle service en vriendelijke behandeling. Dank!

2026年2月21日

Wesley Van Prosq is echt top

Wesley Van Prosq is echt top
Hij heeft verstand van zaken weet als 1 van de weinige muziekwinkels nog wat service op maat betekend
Uitleg meedenken realistisch met inruilen van je oude gear
Zoek jij een betrouwbare muziekwinkel met kennis van zaken zoek dan niet verder en bezoek eens zijn winkel
Mvg Berry Boeijen

2026年2月25日
Prosq Music ロゴ

Prosq Music からの回答

Berry Bedankt! Je bent een mooie gast, een broeder in de muziek💪

Service bij Prosq

Voor maandagmiddag een afspraak gemaakt met Wesley van Prosq. Meer dan 2 uur nam hij de tijd om de Nord Stage 4 te demonstreren. Ook kon hij goed antwoorden op mijn vragen. Hij gaf ook goede suggesties om het apparaat te leren kennen. Alles in een rustige ongedwongen sfeer. Ik mag hem altijd bellen of mailen als ik ergens een probleem mee heb. Kortom: een geweldige service krijg je bij Prosq.

2026年2月2日
Prosq Music ロゴ