Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... ãã£ãšèŠã
Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... ãã£ãšèŠã
ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Westerhaven Muziek ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.
Bij online bestellingen boven ⬠50,00 verzenden wij gratis.
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika
é£çµ¡å
Astraat 15, 9718CP, Groningen
- +31503144444
- info@westerhaven.nl
- westerhaven.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn gitaar weer een beurt laten gevenâŠ
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzzâŠ
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht.
Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zeer vriendelijk geholpen en met een goede dosis humor en kennis.
Een echte gitaarwinkel wat de slogan waar maakt!
Goede service & goede winkel
Op vrijdag 19-09-'25 mijn Ibanez akoestische western gitaar gebracht & dinsdag 23-09-'25 als nieuw opgehaald, mooie winkel met goede service. Tot de volgende reparatie weer!
Fantastische winkel
Fantastische winkel, met goed veel kennis en goede service.
Bij binnenkomst was een medewerker inâŠ
Bij binnenkomst was een medewerker in gesprek met een andere mannelijke collega, op een ongepaste en vrouwonvriendelijke manier, over een vrouw die zij kennen. Intussen weinig tot geen aandacht voor klant. Anno 2023 kan dit echt niet meer.
Incompetent
Incompetent, naijverig en arogant personeel. Afrader. Winkelpersoneel is pesterig naar beginnende muzikanten. Professionaliteit is ver te zoeken. Westerhaven is een lachertje.
Beetje lange levertijd maar voor de âŠ
Beetje lange levertijd maar voor de rest prima.
Ik kom er al jaren en ze zijn altijd âŠ
Ik kom er al jaren en ze zijn altijd behulpzaam en de sfeer is goed!
Snel en correct geleverd.
Ik heb een piano met standaard besteld âŠ
Ik heb een piano met standaard besteld en die bezorging was vlot en goed.
Vlotte afhandeling bestelling en goede âŠ
Vlotte afhandeling bestelling en goede communicatie daarover. Helemaal tevreden!
Snelle verzending
Snelle verzending, goed ingepakt, goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Afleveren heeft weken geduurd
Afleveren heeft weken geduurd. Ben niet geinformeerd over de reden van de vertraging. Heb zelf actie moeten ondernemen om te vragen wanneer de zending zou worden verstuurd.
Uiteindelijk netjes afgeleverd met extra gratis pakje snaren.
De levering heeft veel langer geduurd âŠ
De levering heeft veel langer geduurd dan de (ter indicatie) aangegeven levertijd. Uitstel van levertijd werd (herhaaldelijk) pas opgegeven wanneer er expliciet om werd gevraagd.
Het geleverde pianobankje maakt een gammele indruk en is lastig recht te stellen.
Een topservice zowel in de winkel als âŠ
Een topservice zowel in de winkel als op de website.
Bestellen ging gemakkelijk
Bestellen ging gemakkelijk, bezorging was nog dezelfde dag.
heel goede ervaring voor mijn eerste âŠ
heel goede ervaring voor mijn eerste maal met Westerhaven Muziek
goede en snelle levering !
Bestel als ik weer iets nodig ben bij Westerhaven.
m.v.g. W.Jansen.
Snelle levering/goede spullen
Snelle levering. Zeer tevreden met de versterker.
Geen groot assortiment op voorraad maar uitsluitend goede merken.
Redelijk tevreden:
Redelijk tevreden:Duurde lang voordat de bestelling kwam, ook geen contact, maar uiteindelijk allemaal vriendelijk opgelost
aanrader
top! een goed gesorteerde site voor gitaar onderdelen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ