レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FUP og SVINDEL Kan det virkelig vÊre lovligt at franarre isÊr pensionister deres folkepension pÃ¥ noget som ikke virker og som ingen effekt har ifÞlge lÊger ? Konceptet med et pÃ¥tvunget abbonement mÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (fÞrste forsendelse nÊsten opbrugt.) GlÊder mig til at se, om der pÃ¥ den lÊngere bane er samme succes rate, e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta sÀkert om det Àr tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgÃ¥ng och kommer nog att fortsÀtta ta dem dÃ¥ jag mÀrkte positiv skillnad redan efter en vec... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og grÊskarfrÞ. Lycopen hjÊlper med at opretholde en sund prostata. GrÊskarfrÞ bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mÊnd.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hold dig langt vÊk fra dette fup og

Hold dig langt vÊk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 mÃ¥neder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de ikke sÃ¥ meget som svarer pÃ¥ ens mails. SVINDEL SVINDEL SVINDEL fra ende til anden 🀬🀬🀬

2025幎6月12日
5぀星のうち4の評䟡

God kontakt til kundeservice

God kontakt til kundeservice. Men jeg har endnu ikke nogen effekt af produktet.

2024幎6月27日

Hej Hans.
Tak for dit feedback.
Det glÊder os at du er tilfreds med vores service.
Men husk at vi anbefaler at bruge vores produkt i min 3 måneder, for at opnå den optimale effekt.

4HIM Prostacare virker ikke

4HIM Prostacare har jeg nu taget i 8 måneder.

FÞr jeg startede på kosttilskuddet skulle jeg tit op om natten og tisse og havde en forhåbning om at 2 tabletter om dagen i 8 måneder ville virke, så jeg kunne sove igennem.

4HIM Prostacare virker overhovedet ikke for mig så det har vÊret SPILD AF PENGE, at tage dette kosttilskud.

Vil bestemt ikke anbefale det til andre

2024幎6月19日

Hej Niels.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af produktet ikke har haft den forventede effekt på dig.
Vi håber selvfÞlgelig du finder noget der passer bedre til dig.

Ikke så meget at sige

Ikke sÃ¥ meget at sige, det virker bare perfekt 🀗
TÞmmer blÊren på engang og ingen irriterende efterdryp

2024幎2月6日

Hej per.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for produktet virker perfekt på dig og du er glad for det.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg syntes det har hjulpet mig meget

Jeg syntes det har hjulpet mig meget. FÞr var jeg oppe 2 - 3 gange om natten, nu kan jeg ligge 8 - 10 timer uden at skal op. Tak

2024幎2月3日

Hej Arne.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for det har hjulpet på dig.

5぀星のうち1の評䟡

ProrstÞrret prostata. i et halvt Ã¥r fra start juni

Jeg har i et halvt år fra start juni til og med december 2023 taget 2 prostacare tabletter uden nogen form for virkning. Der blev ved kÞbet stillet i udsigt, at natlige vandladninger ville blive formindsket og at vandladningerne ville blive normaliseret så det ikke lÊngere skulle pumpes ud. Intet er sket, virkning 000.
Kun er jeg blevet knap kr. 700 fattigere, et stort belÞb for en pensionist og det er vel pensionister der er hoved målgruppen, så jeg håber ikke i får lejlighed til at gÞre det ved mange pensionister.
Niels Chr. Andersen, Skive

2023幎6月3日

Hej Niels.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af det ikke har haft nogen virkning på dig, der er altid forskel på person til person hvordan det virker og optages i kroppen.
696 kr er trods alt for 4 måneders forbrug.

FUP og SVINDEL

FUP og SVINDEL
Kan det virkelig vÊre lovligt at franarre isÊr pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifÞlge lÊger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må få alle lamper til at lyse ; lig med pengemaskine !! Hold jer langt vÊk og få medicin hos lÊgen : Finesterid og Alfuzosin mm . Samt drik ikke Þl efter klokken 18 . Så skal i max op en gang om natten !

2023幎12月14日

Hej Jan.
Tak for dit feedback.
Vi anbefaler jo at man tager produktet i 4 måneder for at opnå den optimale effekt. Du har altid mulighed for at opsige abonnementet, det skal bare ske 30 dage fÞr den nÊste pakke bliver sendt, ellers skal den betales. Det er vores betingelser.
Vi Þnsker dig en dejlig dag og glÊdelig jul.

Det hjÊlper

Det hjÊlper sover bedre om natten

2023幎12月1日

Hej Steen.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for vores produkt virker på dig, og du er tilfreds.

5぀星のうち1の評䟡

Nu har jeg taget den siden april måned

Nu har jeg taget den siden april måned. Den har ikke hjulpet.

2023幎11月28日

Hej Ludwig.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af produktet ikke har hjulpet på dig.
Vi har andre produkter på vores hjemmeside, du er velkommen til at tage et kig, og se om der kunne vÊre noget andet, der kunne vÊre relevant for dig.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har godt nok ikke et problem med

Jeg har godt nok ikke et problem med prosta lige pt (60år), men det er jo altid godt og vÊre på forkant..

2023幎11月8日

Hej JÞrn.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du vil prÞve vores produkt.
Og ja det er altid godt at vÊre på forkant.

Super produkt 🌺

Godt produkt. Super service. Levering perfekt.
Kun ros til det hele. 👍🥰

2023幎10月30日

Hej Kirsten.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du er tilfreds med vores produkt og vores service. Vi har jo mange andre gode produkter, så du er velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside, og se om der skulle vÊre noget mere der kunne vÊre relevant for dig.

5぀星のうち3の評䟡

Det er alt for dyrt

Det er alt for dyrt, men fint produkt 🇩🇰💞💞🇩🇰

2023幎10月26日

Hej Hans.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du syntes det er et fint produkt.
Du har altid mulighed for at ringe til vores kundeservice på 89878812 vi har åbent man-fre fra 10-16, der har du mulighed for at bede om nogle % på dine leveringer.
Vi Þnsker dig en dejlig weekend.

5぀星のうち4の評䟡

det hjalp ret hurtigt

2023幎10月23日

Hej Henning.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du har mÊrket en hurtig effekt gennem vores produkt.
Vi har jo mange andre produkter, så du er velkommen til at tage et kig på vores hjemmesidde, og se om der skulle vÊre noget andet der kunne have interesse.

5぀星のうち3の評䟡

Har nu taget Prostacare i 1/2 år

Har nu taget Prostacare i 1/2 år. Havde egentlig overvejert at stoppe, men min hustru siger, jeg er mindre oppe om natten. måske er strålen også blevet stÊrkere. ihvertfald tager jeg en pewriode mere.

2023幎10月17日

Hej Bent.
Tak for dit feedback.
Vi anbefaler man tager 2 tabletter dagligt i 4-6 måneder, for netop at opnå den optimale effekt. Vi er glade for vores produkt har hjulpet på dig.
Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Placebo

Et halvt år senere - med 2 piller om dagen må man blot konstatere - bankkontoen er blevet lettere, men det er også eneste forskel.
Til gengÊld er virksomheden rigtig god til at opkrÊve restance, rykkergebyrer mv.
Det har jeg dog valgt ikke at give nogen stjerner for.

2023幎10月6日

Hej Peter.
Mange tak for at skrive om din oplevelse med vores produkt.

Vi beklager meget at du ikke har haft den Þnskede effekt.
Prostacare er et produkt der forbygger og hjÊlper med at opretholde den normale prostata funktion. Da vores produkt desvÊrre ikke har hjulpet dig vil vi anbefale at tage en snak med lÊgen.

Mvh Vitamail.

Fup-medikament

Har nu indtaget dem i flere måneder og ingen effekt overhovedet !!
Tror det er fup ☹

2023幎10月2日

Hej Claus.
Mange tak for at skrive om din oplevelse med vores produkt.

Vi beklager meget at du ikke har haft den Þnskede effekt.
Da vores produkter er 100% natulige kosttilskyd anbefaler vi at bruge dem i mindst 4-6 måneder for at opnå fuld effekt.

Mvh Vitamail.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス