FUP og SVINDEL Kan det virkelig vÊre lovligt at franarre isÊr pensionister deres folkepension pÃ¥ noget som ikke virker og som ingen effekt har ifÞlge lÊger ? Konceptet med et pÃ¥tvunget abbonement mÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (fÞrste forsendelse nÊsten opbrugt.) GlÊder mig til at se, om der pÃ¥ den lÊngere bane er samme succes rate, e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta sÀkert om det Àr tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgÃ¥ng och kommer nog att fortsÀtta ta dem dÃ¥ jag mÀrkte positiv skillnad redan efter en vec... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og grÊskarfrÞ. Lycopen hjÊlper med at opretholde en sund prostata. GrÊskarfrÞ bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mÊnd.
ãã³ããŒã¯
- 89 87 88 12
- prostacare.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hold dig langt vÊk fra dette fup ogâŠ
Hold dig langt vÊk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 mÃ¥neder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de ikke sÃ¥ meget som svarer pÃ¥ ens mails. SVINDEL SVINDEL SVINDEL fra ende til anden ð€¬ð€¬ð€¬
God kontakt til kundeservice
God kontakt til kundeservice. Men jeg har endnu ikke nogen effekt af produktet.

4HIM Prostacare virker ikke
4HIM Prostacare har jeg nu taget i 8 måneder.
FÞr jeg startede på kosttilskuddet skulle jeg tit op om natten og tisse og havde en forhåbning om at 2 tabletter om dagen i 8 måneder ville virke, så jeg kunne sove igennem.
4HIM Prostacare virker overhovedet ikke for mig så det har vÊret SPILD AF PENGE, at tage dette kosttilskud.
Vil bestemt ikke anbefale det til andre

Prostacare ããã®åç
Det hjÊlper mig hver eneste dag.
Det hjÊlper mig hver eneste dag.

Ikke så meget at sige
Ikke sÃ¥ meget at sige, det virker bare perfekt ð€
TÞmmer blÊren på engang og ingen irriterende efterdryp

Prostacare ããã®åç
Jeg syntes det har hjulpet mig meget
Jeg syntes det har hjulpet mig meget. FÞr var jeg oppe 2 - 3 gange om natten, nu kan jeg ligge 8 - 10 timer uden at skal op. Tak

Prostacare ããã®åç
ProrstÞrret prostata. i et halvt Ã¥r fra start juniâŠ
Jeg har i et halvt år fra start juni til og med december 2023 taget 2 prostacare tabletter uden nogen form for virkning. Der blev ved kÞbet stillet i udsigt, at natlige vandladninger ville blive formindsket og at vandladningerne ville blive normaliseret så det ikke lÊngere skulle pumpes ud. Intet er sket, virkning 000.
Kun er jeg blevet knap kr. 700 fattigere, et stort belÞb for en pensionist og det er vel pensionister der er hoved målgruppen, så jeg håber ikke i får lejlighed til at gÞre det ved mange pensionister.
Niels Chr. Andersen, Skive

FUP og SVINDEL
FUP og SVINDEL
Kan det virkelig vÊre lovligt at franarre isÊr pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifÞlge lÊger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må få alle lamper til at lyse ; lig med pengemaskine !! Hold jer langt vÊk og få medicin hos lÊgen : Finesterid og Alfuzosin mm . Samt drik ikke Þl efter klokken 18 . Så skal i max op en gang om natten !

Prostacare ããã®åç
Nu har jeg taget den siden april måned
Nu har jeg taget den siden april måned. Den har ikke hjulpet.

Prostacare ããã®åç
Jeg har godt nok ikke et problem medâŠ
Jeg har godt nok ikke et problem med prosta lige pt (60år), men det er jo altid godt og vÊre på forkant..

Super produkt ðº
Godt produkt. Super service. Levering perfekt.
Kun ros til det hele. ðð¥°

Det er alt for dyrt
Det er alt for dyrt, men fint produkt ð©ð°ðžðžð©ð°

Prostacare ããã®åç
Ved ikke helt om produktet virker

Prostacare ããã®åç
Jeg kunne mÊrke en forskel ret hurtigt

Har nu taget Prostacare i 1/2 år
Har nu taget Prostacare i 1/2 år. Havde egentlig overvejert at stoppe, men min hustru siger, jeg er mindre oppe om natten. måske er strålen også blevet stÊrkere. ihvertfald tager jeg en pewriode mere.

Placebo
Et halvt år senere - med 2 piller om dagen må man blot konstatere - bankkontoen er blevet lettere, men det er også eneste forskel.
Til gengÊld er virksomheden rigtig god til at opkrÊve restance, rykkergebyrer mv.
Det har jeg dog valgt ikke at give nogen stjerner for.

Fup-medikament
Har nu indtaget dem i flere måneder og ingen effekt overhovedet !!
Tror det er fup â¹ïž