Wellvita レビュヌ 2,769

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ni Àr omtÀnksamma och har omsorg om kunden och vÀldigt mÃ¥na om att höra Er för om produkten haft nÃ¥gon verkan! Ni upplyser ocksÃ¥ kunden om nya produkter, som har kommit fram och produkter som Àr b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra och tydlig information nÀr jag sökte er pÃ¥ telefon angÃ¥ende mitt hÃ¥ravfall och begynnande problem med med förÀndringar i mina blodkÀrl i hjÀrna. HÃ¥ret kÀnns redan bÀttre och fiskleveroljan Àr ju... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Modtog en pakke PROSTABONA PLUS for at fÃ¥ en bedre sÞvn om natten. Men det afstedkom FLERE BESØG OM NATTEN, HAVDE OM DAGEN EN MEGET SLAPPERE BLÆRE. Disse piller skulle iflg. det de fortÊller m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hej, alla Àr ger vÀnliga omdömen och berÀttar hur servicen kring produkterna hanteras, och det Àr positivt att höra. Jag skulle ocksÃ¥ gÀrna uppskatta om nÃ¥gon kan ge respons pÃ¥ hur produkten fungera... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・矎容補品店
  3. 薬局

圓該䌁業による蚘述

Wellvita sÀljer naturbaserade hÀlsoprodukter direkt till konsumenten. Vårt mål Àr att förbÀttra våra kunders livskvalitet, genom att erbjuda bÀsta kvalitets produkter, till vettiga priser.

Wellvita - HÀlsa direkt till dig

圓該䌁業による蚘述

14 dagars returrÀtt
Betala efter leverans
Över 35 års erfarenhet

Vi samlar på glada kunder

Trygg och enkel e-handel

14 dagar returrÀtt- Skickas alltid inom 5-10 vardagar- Betala med girokort efter mottagandet- Vi Àr e-handels certifierade för din trygghet- Alla försÀndelser levereras direkt i din brevlåda-

4.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Wellvita からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med hur din bestÀllning och den information du fick från vår försÀljare. Vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har anvÀnt tabletter tidigare och

Jag har anvÀnt tabletter tidigare och Àr nöjd med dem

2026幎4月24日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Stort tack för att du återkommer till oss och bestÀller samma produkt igen. Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd och vÀljer att handla hos oss på nytt. Vi ser till att din bestÀllning behandlas snabbt och smidigt.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer.

5぀星のうち4の評䟡

Har svÃ¥rt att ge en korrekt bedömning

Har svårt att ge en korrekt bedömning just nu eftersom jag inte haft så lång erfarenhet av er.BestÀllningen fungerarade bra.

2026幎4月27日

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din bestÀllning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rÀtt i att det Àr för tidigt att ge ett produktomdöme efter så kort tid anvÀndning.

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, För att få optimal verkan i håret rekommenderar vi alltid att man Àter din produkt i minst 3-6 månader och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag handlar och fick det jag bestÀllde

Jag handlar och fick det jag bestÀllde. Inget mer med det.
Conny

2026幎4月15日

Wellvita からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med hur din bestÀllning och den information vi visar på hemsidan fungerar. Vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Haddii aad rabto mid faahfaahsan:

Haddii aad rabto mid faahfaahsan:

“Jag köpte den hÀr hair grow-produkten och den Àr verkligen fantastisk. Den fungerar 100%, jag rekommenderar den starkt!

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss du Àr nöjd med din produkt. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet hÀr på Trustpilot.

Modtog en pakke PROSTABONA PLUS for at

Modtog en pakke PROSTABONA PLUS for at få en bedre sÞvn om natten.
Disse piller skulle iflg. det de fortÊller minske vandladning.
SÃ¥ kontaktede jeg Wellvita om de kendte problemet
svar : det kender vi ikke til og vi mennesker er forskellige det var deres svar sådan er det.
Der er ikke i Deres reklamer noget som helst om det ovenfor nÊvnte skulle kunne lade sig gÞre så jeg konstaterer at
Disse piller virker modsat af hvad de lover i reklamerne samt medsendte brochurer i pilleÊsken.

Wellvita からの回答

Hej! Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.
Det verkar som att ditt Àrende gÀller Wellvita Danmark, men du har lÀmnat betyget pÃ¥ Wellvita Sverige. För att du ska fÃ¥ rÀtt hjÀlp och Ã¥terkoppling rekommenderar vi att du kontaktar Wellvita i Danmark direkt – de kan se din bestÀllning och hjÀlpa dig vidare.

Om det Àndå gÀller en svensk bestÀllning eller om du Àr osÀker, hör gÀrna av dig så hjÀlper vi dig rÀtt.

Wellvita AB
kundservice@wellvita.se
Tlf: 0223 500350 mån-tors 08:00-16:00
fre. 08:00-14:30

Inga problem

Inga problem

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service. Vi hoppas din leverans var bra och snabb, vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

5぀星のうち3の評䟡

Det Àr för tidigt att lÃ¥mna omdömme om

Det Àr för tidigt att låmna omdömme om varan, den har inte börjat fungera Àn. MÀrker ingen förrÀndring.

2026幎3月24日

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din bestÀllning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rÀtt i att det Àr för tidigt att ge ett produktomdöme efter kort tids anvÀndning.

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt. Du når oss alla vardagar från 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller mail kundservice@wellvita.seMed vÀnliga hÀlsningarWellvita Kundservice www.wellvita.se

5぀星のうち4の評䟡

Kan bara sÀga att jag i det nÀrmaste

Kan bara sÀga att jag i det nÀrmaste HELnöjd ArneI.

2026幎3月24日

Hej och tack för ditt omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med hur din upplevelse har varit så hÀr långt. Vi hoppas du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt och det kan ta tid innan effekten uppstår. För att uppnå en optimal effekt behöver man anvÀnda produkten i minst 12 veckor.

Om du behöver hjÀlp eller har frågor våra produkter och Wellvita Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss. Du når oss alla vardagar från klockan 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller på mejl kundservice@wellvita.se

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち2の評䟡

Bra produkt men dålig tydlighet

Är nöjd med min produkt. Men som man rÃ¥kar ut för som andra hÀr Àr att man fÃ¥r en till produkt utskickad automatiskt utan att du vet, ungefÀr 1 mÃ¥nad efter din första rabatterade produkt du har bestÀllt. Wellvita menar pÃ¥ att dem "kan inte vara tydligare och du har tecknat abonnemang" VA!? Inte konstigt kunder klagar! Jag kan dessutom inte logga in pÃ¥ Wellvita hemsida och det menar dem med att det "kan man verkligen göra" Jag söker dÃ¥ istÀllet Wellvita logga in pÃ¥ google och kommer till en annan sida dÀr man kan logga in men det Àr inte hemsidan! Utan det Àr en enskild sida dÀr du kan bara se dina ordrar och profil och dessutom sÃ¥ finns inte min andre produkt med bland bestÀllda ordrar... Detta tyder pÃ¥ brist av tydlighet och bemötande frÃ¥n företaget gentemot sina kunder som blir missnöjda! Fakturan Àr i mitt fall genom Klarna och klarna har bedömt att jag har inte gjort fel och dÃ¥ annulera fakturan. Idag fick jag mail frÃ¥n Wellvita pÃ¥minnelseavgift 60kr. Glad pÃ¥sk pÃ¥ er ocksÃ¥...

2026幎2月9日

Wellvita からの回答

Hej och tack för din återkoppling.

Vi beklagar verkligen att du inte har uppfattat att det Àr ett abonnemang som man bestÀller. Det står faktiskt på hemsidan nÀr man gör bestÀllningen och i bestÀllningsvillkoren som man måste godkÀnna innan köpet samt i orderbekrÀftelsen efter köpet.

Tråkigt att du har fått intrycket av att vi inte skulle bry oss om våra kunder. Det gör vi absolut och som du kanske har sett i andra omdömen, brukar vi normalt få beröm för vår kunniga och trevliga personal på kundservice.

Vi Àr sjÀlvklart måna om våra kunders åsikter och tar din kritik på allvar. Vi har kollat upp din bestÀllning och kontakten du hade med oss. Vi kan tyvÀrr bara se att det verkar röra sig om ett missförstånd vid bestÀllningstillfÀllet.

Det Àr också viktigt att förstå att en kosttillskott Àr inte ett lÀkemedel och fungerar på helt annat sÀtt. Det krÀver tid och tålamod eftersom man burkar inte få hjÀlp av ett paket och dÀrför Àr det viktigt att det Àr ett abonnemang för att ge produkterna den tid som behövs för att förhoppningsvis komma igång. Vi har ingen bindningstid heller vilket innebÀr att man kan avbestÀlla ett abonnemang nÀr som helst men då måste man kontakta oss via telefon eller e-mail.

Vi Àr förstås glada att du Àr nöjd med produkten.

Men vÀnliga HÀlsningar
Wellvita HÀlsorådgivare
www.wellvita.se (http://www.wellvita.se)

(http://www.wellvita.se)

Företaget Àr bra!

2026幎3月23日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina betyg.

Det glÀder oss du Àr nöjd våra produkter. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet hÀr på Trustpilot.

Bra bemötande

Trevlig personal som kunde svara på mina frågor.

2026幎3月20日

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Har tidigare haft Movizin och varit nöjd med detta preparat.

2026幎3月20日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt omdöme!
VÀlkommen tillbaka till oss. Det glÀder oss att du Àr nöjd med din leverans kom snabbt.

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち1の評䟡

Ni skickar grejer utan att man har

Ni skickar grejer utan att man har bestÀlld ,dåligt djÀvligt dåligt.

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi beklagar om du inte Àr nöjd, men vi skickar aldrig något till kunder som de inte sjÀlva har bestÀllt.

NÀr du bestÀller en produkt för halva priset eller till specialpris Àr det samtidigt ett erbjudande om att prova vår prenumerations service. Det innebÀr att du efter din första bestÀllning regelbundet får en ny förpackning direkt hem i brevlådan, tills du meddelar oss annat.

Information finns på hemsidan dÀr du gör din bestÀllning. Det står också i köpevillkoren som du lÀser och godkÀnner nÀr bestÀllningen görs, samt på bekrÀftelsen du får i mailen direkt efter bestÀllningen gjordes.

Du gjorde din bestÀllning i vår webshop den 9/3 dÀr du valde att köpa ett abonnemang. Som det står i våra annonser och på vår hemsida Àr det ingen bindningstid och man kan avsluta alla abonnemang nÀr man vill. Så detta Àr något du har bestÀllt. UppsÀgning kan göras på hemsidan, på mail eller telefon.

MEN - Vi behöver få veta att man inte vill ha fler försÀndelser annars kommer de automatiskt. Man kan sjÀlvklart alltid vÀlja att köpa enkelköp om man föredrar det, alternativet finns på samma sida, men då Àr priset utan rabatt.

Man bör dock komma ihåg att det Àr kosttillskott man köper, inte lÀkemedel. DÀrför kan det ta tid att få effekt. Gemensamt för de flesta kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt.

Om du inte önskar fortsÀtta med prenumerationen ber vi dig att kontakta oss så vi kan avsluta och ge dig information om hur du kan returnera den senaste leveransen.

DÃ¥ligt

Jag har bestÀllt i januari produkten Artroform,60 tbl och betalade 228 kr. med frakt men i mars skickade de till mig ett paket på samma produkt, samma antal tbl för 418 kr fast att jag inte har bestÀllt.

2026幎3月27日

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi beklagar om du inte Àr nöjd, vi har försökt att få mer tag i dig för att få mer information för att undersöka vad som har hÀnt, men vi har tyvÀrr inte fått svar från dig.

Viktigt Àr dock att veta att Wellvita aldrig skickar något till kunder som de inte sjÀlva har bestÀllt.

Du gjorde din bestÀllning i vår webshop och du valde att köpa ett abonnemang. Som det står i våra annonser och på vår hemsida Àr det ingen bindningstid och man kan avsluta alla abonnemang nÀr man vill. Så detta Àr något du har bestÀllt. UppsÀgning kan göras på hemsidan, på mail eller telefon.

MEN - Vi behöver få veta att man inte vill ha fler försÀndelser annars kommer de automatiskt. Man kan sjÀlvklart alltid vÀlja att köpa ett enkelt köp om man föredrar det, alternativet finns på samma sida, men då Àr priset utan rabatt.

Eftersom vi inte har ditt order nummer eller kund nummer vill vi gÀrna du kontaktar oss om du inte önskar att fortsÀtta din prenumeration.

5぀星のうち4の評䟡

Kan inte uttala mig om effekten Àn

Kan inte uttala mig om effekten Àn, eftersom jag har inte Àtit de så lÀnge, men har fått bra och positiva referenser.
Tyckte dock att leveransen tog lång tid, men kanske inget företaget kan styra över.

Hej och tack för din återkoppling

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, några kan börja kÀnna en viss skillnad redan efter första paketet men de flesta behöver lite lÀngre tid Àn så.
För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter din produkt i minst 12 veckor och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Collagen

Har nyss fått min leverans av collagen. Gjorde genast en kall kaffedrink med collagen. Supergott.

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor och dÀrefter utvÀrderar produktens verkan.

5぀星のうち3の評䟡

Jag har några åsikter ang

Jag har några åsikter ang, leveransen.
Fick nÀstan omgående meddelande att
Leveransen var på vÀg. HÀnde ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett
Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, men jag var inte hemma. Dom skulle ha en underskrift
för leverans, men dagen efter var paketet i brevlådan, mÀrkligt!/Ann-Christine

2026幎2月27日

Wellvita からの回答

Hej och tack för att du gav dig tid att ge oss en bedömning på Trustpilot.

I ditt fall verkar det vara något konstigt. Vi ser på spårningen från Postnord att ditt paket kom fram till din brevlåda på två vardagar. Kanske det handlar om något annat.....?

5぀星のうち5の評䟡

Ett paket försvann pÃ¥ posten o kom

Ett paket försvann på posten o kom aldrig fram till mig, då skickade ni ett nytt utan problem. Så fint gjort!!

2026幎2月12日

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service. Ibland tappas paket bort under transporten och sjÀlvklart får man ett nytt paket från oss i sådana fall.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。