ProTech3D Solutions B.V. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

3D printer besteld,2 weken geleden. Kwam maar geen levering, wel direct moeten betalen. Vandaag hoor ik na zelf wederom gebeld te hebben dat printer zoekgeraakt is en ook niet meer leverbaar. Slechte... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eigelijk klopt alles wat de mensen schrijven. Ze sturen een klein onderdeel en zetten alles op geleverd. Dpd de vervoerder krijgt gewoon de machine niet. Ik heb mijn geld terug via bol. Com en ergens... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Op 20 januari '25 een order geplaatst. Pakket werd niet geleverd. Enkele keren de klantenservice gebeld, maar die deden niets meer dan "ik geef het door, u wordt teruggebeld" (wat dus nooit gebeurde)... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Printer besteld problemen met levering. Toch niet om tijd kunnen komen voor kerst. Maar toch onderling afspraken kunnen maken waar een zeer passend en schappelijk oplossing wordt geboden door deze... もっず芋る

䌁業情報

1. 電源䟛絊店

圓該䌁業による蚘述

Expert in alles omtrent 3D Printen en 3D Printers. Importeur van diverse merken o.a. Creality, MakerBot en eSun.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Bestelling niet geleverd.

3D printer besteld via BOL bij deze verkoper op 9 oktober, genoemde levertijd: 1-2 weken. Na 1 week een T&T nummer. Na 3 weken stuurt deze winkel op dat track-and-trace nummer een aangetekende brief, dat ze nog 2 weken extra levertijd nodig hebben. Daarmee is het hele verhaal voor BOL afgerond, want die beleven de bestelling als geleverd.

De verkoper reageert al weken nergens meer op. En zelfs de BOL klantenservice verneemt niets van ze. Annuleren zou niet meer mogelijk zijn omdat alles al in gang gezet is.

Edit: Na nogmaals (4e) contact via de BOL klantenservice is de order geannuleerd.

Met een grote boog omheenlopen dus.

2024幎11月8日

Had my 3D Printer delivery late due to

Had my 3D Printer delivery late due to stock issues. The store was always communicative and honest about the issue, giving a continuous update on the delivery status and stock.
The printer was delivered in good conditions and came with a lot of filaments offered by the store. A big thank you for assisting with the issues and for being so nice!

2024幎6月10日
5぀星のうち1の評䟡

Inmiddels is een tweede rechtszaak

Inmiddels is een tweede rechtszaak aangespannen. Ditmaal ook weer over de medewerker te weinig betalen maar ook over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie wil nu met een dergelijk bedrijf zaken doen.

2024幎3月8日

Beste Vladdy,

U heeft niks gekocht of zaken met ons gedaan dus is dit een nep review. Uw maakt smadelijke uitspraken. Een rechter buigt zich erover niet u! Ik verzoek u deze uitspraak te verwijderen en anders neem ik rechtsmaatregelen tegen u en doe ik aangifte smaad en laster.

5぀星のうち4の評䟡

Eerlijk advies

Hier heen gestuurd door een tevreden kennis die zelf eerst ergens anders was maar daarna hier echt goed geholpen was. Wel geschrokken door de reviews hier toch gegaan. Eerst via de mail prima contact en mogelijkheid om langs te komen om nog preciezer wat te laten zien. Voel me serieus genomen, zowel mijn zoon voor wie het was als ikzelf. Er werd goed doorgevraagd en rustig en duidelijk antwoord gegeven. Ook het gevoel dat ze het juiste product en niet perse het duurste product adviseerde. Helemaal tevreden.

2023幎8月14日

ProTech3D Solutions B.V. からの回答

Goed te horen dat u tevreden bent, we waarderen altijd als klanten hun mening met ons delen. We staan altijd in voor een goede klantenbeleving, service en hulp. Helaas kan er altijd weleens wat niet goed gaan bij een online verkoop, echter lossen we het altijd goed op met klanten. Helaas worden deze reviews niet altijd dan bijgewerkt waardoor er hier een verkeerd beeld ontstaat. We wensen jullie veel plezier toe met de aankoop van de mooie machine.

5぀星のうち1の評䟡

Printer €170 duurder dan bij fabrikant.

Wilde de Elegoo Mars 4 Ultra 9k in de voorverkoop bestellen bij dit bedrijf. Echter deze kost bij dit bedrijf €470. Toen bij de fabrikant gekeken en merkte dat deze printer daar maar $325 / €299 kost

Dit is je reinste oplichting

2023幎6月14日

Beste Sander,

Wij zijn geen oplichters. Graag dit herstellen.

Zal wat uitleg geven dat hoop uw onjuiste review wijzigt.

Onze prijsstelling is anders omdat er simpelweg door de fabriek geen voldoende marge is om alle importheffingen eruit te kunnen betalen. Tevens leveren wij de machines met een extra starterspakket dat elegoo niet levert en dat is ter waarde van €100,-. Kortweg u bent tekort door de bocht en denkt niet verder na.

Inmiddels na contact te hebben gehad met de fabrikant is er een oplossing gevonden waarbij onze prijzen zijn gedaald.

5぀星のうち1の評䟡

Voorlopig maar weinig vertrouwen in

Voorlopig maar weinig vertrouwen in. Ter vervanging van een product dat zogezegd niet meer in magazijn 1 zit een rol filament gekregen die vast niet goed verkoopt. Ik zou een mail met nieuwe leverings gegevens krijgen maar helaas, na een week nog steeds niets. Verder staat het product op bol.com nog altijd als "op voorraad". Dinsdag bestellen donderdag in huis. Benieuwd als ik ik het mijne dan ook krijg...

2022幎12月26日

ProTech3D Solutions B.V. からの回答

Beste heer/mevrouw Lazarus, Graag komen we in contact met u en vragen u om het bestelnummer zodat we uw gegevens erbij kunnen pakken en de status alsmede een passende oplossing kunnen aanbieden.

Protech 3d border passende oplossingen voor hun klanten

Maar toch onderling afspraken kunnen maken waar een zeer passend en schappelijk oplossing wordt geboden door deze Firma.
Ze bieden een mooie compensatie en oplossingen met zelf een persoonlijke service. Als al deze beloftes worden nagekomen dan zijn we zeer tevreden klanten, wel een zeer goede klantgericht service dan.
Fijne feestdagen.

2022幎12月23日
5぀星のうち2の評䟡

Voorraad of geen voorraad, that's the question

3D printer besteld die op voorraad was. Net als in andere review een rol filament gekregen met briefje erbij dat de printer uit een ander magazijn moest komen en een vertraging heeft. Niet prettig dat dit ongevraagd wordt uitgevoerd, dus filament meteen retour gestuurd en bestelling geannuleerd. Zoals ik nu lees is dit dus vaker aan de hand en vraag ik me af of dit de normale gang van zaken is binnen dit bedrijf. Mijn advies: wees eerlijk naar je klanten en overleg als je een probleem hebt. Voorkomt vervelende reviews

2022幎11月11日

ProTech3D Solutions B.V. からの回答

Beste we vinden het vervelend dat u het zo ervaren heeft. Dit zijn uitzonderingen en normaliter wordt het altijd correct tijdig geleverd. We zijn in een overgangsfase van magazijnpartners, dat is snel opgelost en dan zal dit niet meer voorkomen ook meer.

5぀星のうち1の評䟡

verbeter je houding naar je klanten aub

Zoals ook te lezen op bij de reacties op Bol is dit bedrijf niet goed in het leveren van de producten . Toen ik contact opnam werd er eerst gezegd 'dat er nog wat aan gedaan moest worden ' en dat het die middag verzonden werd . De volgende dag toen alleen de filamenten kwamen was het verhaal dat de printer 'uit een ander magazijn moest komen' en met een andere vervoerder verzonden werd . Beetje vreemd omdat je er gister nog wat aan moest doen waarom is de printer dan nu ineens in een ander magazijn ? Dat geeft mij geen goed gevoel alsof je opgelicht word ! uiteindelijk gewoon verstuurd met postnl en heb de printer een week later binnen . als compensatie kreeg ik een extra rol filament bedankt daarvoor . Helaas wel de eerste en laatste keer dat ik wat bij dit bedrijf bestel .

2022幎8月18日
5぀星のうち4の評䟡

CR-6 SE

Wij hebben een CR-6 SE gekocht bij ProTech3D en zijn langs geweest omdat we er even niet uit kwamen als beginners. Wij zijn goed geholpen en ze hebben goede service geleverd.

2022幎7月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス