レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

have booket koncert i royal arena den 2 maj og valgte at booke bord inden koncert til en gang pasta med trÞffel og kylling. Jeg arbejder selv som kok igennem mange Ã¥r og fik et chok da vi fik m... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Dejligt sted med meget imÞdekommende personale, dejlig mad og meget Êstetisk anrettet brunch med alle bestillinger i smÃ¥ skÃ¥le. Helt utroligt prisvenligt ogsÃ¥. Man skal vÊre forberedt pÃ¥ at tale eng... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kan ikke anbefales..Kommer aldrig igen. Ventede 45min pÃ¥ at fÃ¥ en kold burger, som vi mÃ¥tte sluge for at nÃ¥ en koncert i Royal Arena. (og vi havde bestilt bord i forvejen) AnsÊt dog nogle folk, e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi blev modtaget af smilende tjenere som hele vejen leverede rigtig god service og venlighed. Vi fik en behagelig oplevelse med masser af god mad og vin i hyggelige omgivelser. Et sted vi skal besÞge... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

have booket koncert i royal arena den 2

Jeg arbejder selv som kok igennem mange år og fik et chok da vi fik maden 3 minutter efter vi havde bestilt for så kan man godt regne ud at det står klar derude.
Pastaen vsr udkogt og stået så den var ikke cremet og trÞffel kunne ikke smages.
Kyllingen var uspiselig da den var skam tilberedt så den var knas tÞr og der vsr ikke skyggen af salt og peber i maden.
Lod tallerken gå retur og sagde til tjener jeg syntes det var langt under hvad man kunne vÊre bekendt.
Tjeneren ville sige det til kokken og så hÞrte vi ikke mere overhovedet og betalte regning da vi gik uden tilbud om evt en kaffe eller kokken var kommet ud og lige beklaget.
Jeg vil aldrig anbefale nogen at spise der
Venlig hilsen joen nÞhr.

2026幎5月2日

Frokostmenu

Vi havde reserveret bord til kl. 15.30 og kunne ikke få frokostmenuen, hvorfor vi gik igen. Dette er hvad der stod i reservationsbekrÊftelsen: Vi gÞr opmÊrksom på, at vi på dage, hvor Royal Arena har koncert, forbeholder os retten til udelukkende at servere vores koncertmenu i tidsrummet 16:00 - 19:00.

2025幎9月19日
5぀星のうち2の評䟡

Ok burger

Ok burger, fik kogte kartofler til??
Dårlig betjening af Servitricen. Der kommer stort selskab om halv time så i må vente med at få mad. Ok men nu har vi bestil maden og spist den og der er stadig helt tomt på cafeen
SeriÞst.

2025幎8月31日
5぀星のうち4の評䟡

Dejligt sted: God mad venlig betjening

Dejligt sted med meget imÞdekommende personale, dejlig mad og meget Êstetisk anrettet brunch med alle bestillinger i små skåle. Helt utroligt prisvenligt også.
Man skal vÊre forberedt pÃ¥ at tale engelsk, og at slappe af ved det mere ‘sydlandske’ tempo, som vi ‘stressede’ nordboer lige skal lÊre at nyde.

2025幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

BesÞg på valentinsdag (Dining Week)

BesÞg på valentinsdag i forbindelse med Dining Week.

Maden var ok, men betjeningen var mildest talt RINGE. Vi skulle vente 10 minutters tid udenfor i koldt vejr for at komme ind til vores bord pga. forsinkelser, hvilket er én ting, men da vi så kom ind gik der nÊsten en time fÞr vi fik forretten. Vi kunne også fÞrst bestille drikkevarer på det tidspunkt eftersom vi endelig fik kontakt til en tjener, da hun kom med maden selvom vi sad i al den tid med menukort foran os og forsÞgte at få Þjenkontakt med tjenerne. Derudover var de også lidt langsomme til at komme med hovedretten. Vi fik generelt den fornemmelse at der var alt for få tjenere på gulvet, som derudover heller ikke var specielt opmÊrksomme på når vi, gÊster, forsÞgte at få kontakt til dem.

2025幎2月14日

Utrolig lÊkkert smÞrrebrÞd

Utrolig lÊkkert smÞrrebrÞd! Klar anbefaling til andre, og vi vil meget gerne bestille fra Puls igen!

Vi havde bestilt 115 stykker smÞrrebrÞd til privat arrangement hjemme hos selv. SmÞrrebrÞdet var klar til afhentning til aftalt tid, og det var pakket i smarte små bokse, så det hurtig kunne sÊtte ovre på egne fade, da vi kom hjem.

Vi havde bestilt fem slaps smÞrrebrÞd: rÞdspÊttefilet, kartoffel, avokado, Êg & rejer samt roastbeef. Alle madder var af rigtig hÞj kvalitet med en masse lÊkker fyld - en hel filet på hver mad inkl. stort stykke citron, en hel avokado på hver mad inkl. lÊkker dressing og syltet tomat, fire små lÊkre kartofler på hver mad inkl. bacon, to Êg og mange lÊkre friske rejer på hver mad og fire skiver roastbeef på hver mad. På serveret på lÊkkert og friskt rugbrÞd. Hver mad var flot anrettet, og det var meget appetitligt! Vores gÊster var meget udfordret på, hvad de skulle vÊlge :)

Det passede fint at have to stykker pr mand. Nogle gÊster tog et tredje stykke, fordi maden var så lÊkkert, og ikke så meget fordi der var plads i maven.
Vores gÊster roste maden meget og spurgte, hvor vi havde kÞbt det.

Vi var yderst tilfredse med, at vi bestilte mad fra Puls. Vi havde også en super dialog med restauranten, som tilbÞd at vi selv kunne vÊlge hvilke madder, vi gerne ville have, eller at kokken kunne sammensÊtte for os.
Vi vil uden tvivl kontakte Puls nÊste gang, vi skal holde et både stÞrre eller mindre selskab. Tak for det!

2025幎2月1日

Fik hÊvet penge 2 gange pÃ¥ min kort da

Fik hÊvet penge 2 gange på min kort da jeg var på besÞg.
Jeg fik at vide at jeg bare skulle skrive en mail for at få pengene retur. Det var ikke noget problem. Det har jeg gjort flere gange med dokumentation.

Men efterfÞlgende svarer de ikke på mails eller beskeder på Facebook.
Da jeg bor i den anden ende af lande kan jeg ikke bare komme fordi.

Virkelig dårlig stil.

2024幎10月14日

Virkelig Êrgelig oplevelse.

Virkelig Êrgelig oplevelse.
Der var booket alt for mange mennesker ind, ren penge maskine og ingen hygge. Tjener undskyldte at der var tager beslutning om at overbooke, men det viser en ligegyldig over for kundernes oplevelse.
Gik efter 30 min, da det ikke var til at vÊre derinde.
Der er rettet henvendelse til restaurant, uden svar.

2023幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

Hvis du er til smagslÞse nuancer af

Hvis du er til smagslÞse nuancer af service og 3-retters menu så er Puls Kitchen og bar helt sikkert noget for dig - hvis ikke, så hold dig langt vÊk.

Min veninde og jeg havde booket bord på Puls til dining week 2023 med forventninger om en lÊkker forudbestemt og forudbetalt 3 retters menu hos et nyt og spÊndende sted, som desvÊrre blev fÞrste og sidste gang vi besÞgte.

Da vi blev taget imod, spurgte de om vi havde bestil dining week hvilket vi bekrÊftede og blev henvist til et bord i håb om at maden var klar til tiden. En anden tjener kom med et drikkekort. En tredje tjener kom for at modtage vores bestilling på drikkevarer og spurgte om vi ikke skulle have mad også? Jo vi har bestilt dining week?

Vi får vores drikkevarer og tiden går.. og går...
En servitrice kom og spurgte om vi havde bestilt mad, og igen måtte vi fortÊlle at vi jo havde booket dining week- altså har de overhovedet styr på deres borde ?

Vi sad og ventede i 40 min fÞr personalet kom til os og fortalte at de beklagede ventetiden, men at de have overbooket sig selv i aften, så de kunne ikke fÞlge med i kÞkkenet, men at vi ville få vores mad om lidt.

Forrettet, laks, blev serveret samtidig med at nabobordes 2 tallerkener var i tjenerens anden hånd, stablet nÊrmest oven i hinanden. Der blev nok sparet en lille gåtur til kÞkkenet..
Laksen blev prÊsenteret og smagte ok, men var intet sÊrligt.

Yderligere en god halv time efter vores tallerkener var taget af bordet, blev der sat 2 hovedretter foran nÊsen på os, uden Þjenkontakt eller prÊsentation af maden, ikke engang et velbekomme, fÞr man så forhastede skosåler lÞbe vÊk.

Denne hovedret var decideret smagslÞs ! Braiseret oksekÞd i vandlage, overkogte kartofler og over-kogte babymajs der ikke havde set nÊrheden af en grill som ellers påstået i deres menu.. helt og aldeles krydderi-fri hovedret.
Vidst nok kom tjeneren og spurgte om maden smagte, men da vi sagde at det faktisk ikke var sÊrlig godt, så var hendes reaktion at sige "nå okay" og lÞbe videre ned til et andet bord. Hvorfor spÞrge hvis du er ligeglad med kundens svar?

Som et plaster på såret over de lange ventetider, tilbÞd de en gratis kaffe til desserten. Plus point for det. Men da vi ikke drikker kaffe spurgte vi pÊnt om vi ikke blot måtte få vores drikkevarer gratis i stedet for. Tjeneren forstod ikke og ville give os 2 nye Sodavand, men vi udpenslede at vi ikke var fÊrdige og ikke Þnskede mere at drikke, men at vi blot ikke ville betale for de 2 Sodavand som allerede stod på bordet.
Ca 5 min efter kommer en 4. tjener ned med 2 Sodavand.... vi må pÊnt afslå og sige at det ikke var aftalen og han gik igen og hÊldte begge ud i vasken.

Desserten, creme brule, blev serveret fÞr vores hovedret tallerkener blev taget af bordet, det total Kaos på et meget lille bord. Desserten var ganske udmÊrket og faktisk aftenens hÞjdepunkt, selvom de "friske bÊr" bestående af 2 indtÞrrede blåbÊr ikke var just prangende.

Da vi så rejser os for at gå, kommer en tjener lÞbende med dankort automaten for at få betaling for drikkevarerne. Den 30 sek lange kunstpause, hvor vi alle 3 kigger på hinanden i stilhed, får hende til at indse at det var disse 2 Sodavand som vi havde aftalt at få på deres regning og hun måtte beklage igen..

Alt i alt var det meget forhastet, kaotisk og stressende at vÊre på resturanten, der var på ingen måde styr på hverken bestillinger, borde eller kommunikationen mellem tjenerne. Og så var maden ganske enkelt kedelig. Bestemt ikke et besÞg vÊrd.

2023幎10月16日

Perfekt!

Vi havde en bÞrnefri aften, og besluttede at det skulle nydes med noget god mad, vi prÞvede Puls i Ørestad, og jeg vi blev meget positivt overraskede, har kÞrt mange gange forbi da vi bor i omrÃ¥det. Vi kommer helt sikkert til at stoppe op lidt mere fremover, for maden var helt fantastisk, og personalet var lige som de skulle vÊre.

Vi fik Rib Eye med et glas ripasso som tjeneren forslog til vores rib eye - Helt perfekt!
Vi fik også en hvid chokolade mousse som der var kÊlet om, med en bramble (cocktail)

Selvom der var et stort selskab i rummet ved siden af, fÞlte vi os ikke overset overhovedet, og tjeneren var rolig og venlig, fine toilet forhold.

Alt sad lige i skabet og vi kommer helt sikkert igen!

Burde have 6 stjerner men i må nÞjes med "max".

Vi ses snart igen 👍

2023幎6月24日

Mega god mad og hurtig service

Mega god mad og hurtig service
Da vi bestilte en milkshake havde de ikke flere bananer og med det samme lÞb de over i Bilka får at hente nogen og kom ca. 5 min efter maden kom.
Da vi fik det varmt fik vi lov til at åbne dÞren og lukke den mår vi fik lyst. Mega sÞde arbejdere.

2023幎3月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ