ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har igennem nogle Ã¥r fÃ¥et fiskeolie fra Puori - og vÊret utrolig glad for den. DesvÊrre var den udsolgt i sommer og nu her igen i november/december er den igen udsolgt og datoen for hvornÃ¥r den k... ãã£ãšèŠã
Har taget fiskeolie fra Puori i mange Ã¥r og er meget tilfreds. Nu har jeg sÃ¥ prÞvet at kÞbe deres kollagen-produkt CP3 Beauty. Fiskeolien fÃ¥r 5 stjerner. Kollagen 1 stjerne. Pulveret smager absolut af... ãã£ãšèŠã
LÊste en fin anmeldelse i BÞrsen. TÊnker det vil jeg gerne stÞtte op om og prÞve. Bestilte lidt forskellige varer. Pengene er trukket. Varene er aldrig kommet, de svarer ikke pÃ¥ mails trods flere... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kan bestemt ikke anbefale detteâŠ
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma - hold jer langt vÊk. Jeg har opsagt min levering af Magnesuim, fik brev om refundering, refundering er sket til en anden konto en minð jeg har nu indsendt dokumentation for mit kort nummer varen er kÞbt pÃ¥, de bliver ved med at pÃ¥stÃ¥ der ikke kan ske fejl ved tilbagebetaling hvilket er sket her. Nu er de mÊrkeligt nok ikke til at fÃ¥ kontakt med. SÃ¥ hold jer langt vÊk!!!!!ð¡
Virkelig dårlig kollagenpulver
Virkelig dårlig kollagenpulver, svÊrt at oplÞse, bliver som tapetklister i vand. Det er ikke smagsneutral som beskrevet.
Fiskeolie udsolgt igen og igen - leveringstid udsÊttes hele tidenâŠ..
Jeg har igennem nogle år fået fiskeolie fra Puori - og vÊret utrolig glad for den. DesvÊrre var den udsolgt i sommer og nu her igen i november/december er den igen udsolgt og datoen for hvornår den kan leveres rykkes hele tiden frem.
Så nu har jeg valgt at gå efter en anden olie - hvor jeg kan regne med at levering overholdes.
Very bad experience
Very bad experience. I didnât place the order, but they charged me and wonât respond to cancel it. They ignore my emails and donât answer the phone.
De pillede bare noget af min ordre
De pillede bare noget af min ordre, ingen forklaring eller information.
Blandet oplevelse.
Lagde en ordre og kiggede på Trustpilot. SelvfÞlgelig helt forkert rÊkkefÞlge men stolede ubetinget på firmaet grundet Emils podcast og at det virkelig er kvalitets produkter de sÊlger. Kunne se de dårlige anmeldelser og skrev med det samme at ordren skulle annulleres. De tager ikke telefonen selv om jeg ringer flere gange til nummeret over flere dage på hjemmesiden. Jeg modtager mine varer og får dog god hjÊlp over mail til returlabel. Returnering tager en god uge og håndtere, og måtte selv tage fat i dem. Pakken var så modtaget men ikke håndteret ved en fejl. Har nu langt om lÊnge fået mine penge retur og fik også en sÞd service over mail. Men den manglende telefon kontakt og bekymrende anmeldelser gÞr jeg bare kÞber mine fiskeolie piller i Matas fremover.
Jeg kan ikke anbefale dette produkt:
Jeg kan ikke anbefale dette produkt:
Puori M3 - magnesiumkompleks
Har brugt produktet et par år, har desvÊrre opdaget at jeg har forgiftnings symptomer pga. det tilsatte B6 vitamin:
FÞlelseslÞshed og prikkende fornemmelse i hÊnder og fÞdder
FÞlsomhed over for sollys, hvilket fÞrer til hududslÊt
Jeg stopper med dette produkt Þjeblikkeligt
Forstår ikke at man tilsÊtter B6 og slet ikke i den dosis (%RI = 571%) - jeg har kÞbt produktet for at tage Magnesium
They poke holes in their own safety seals
Untill now I have been very satisfied with the products, but they have started poking holes in their own safety seals. ð Which makes the products quite unsafe now in my opinion.
Top kvalitet
Top kvalitet! Jeres d-vitamin redder min vinter.
Fiskeolien er top - kollagenpulver i bund
Har taget fiskeolie fra Puori i mange år og er meget tilfreds. Nu har jeg så prÞvet at kÞbe deres kollagen-produkt CP3 Beauty. Fiskeolien får 5 stjerner. Kollagen 1 stjerne. Pulveret smager absolut afskyeligt. Selvom jeg prÞver at blande med smoothie, juice eller cacao, så er smagen så gennemtrÊngende at det bare skal ned hurtigst muligt. Herudover er det helt umuligt at rÞre ud i vÊske. Jeg har prÞvet alle mulige metoder, men det klumper bare sammen og det hjÊlper jo heller ikke på smagen, hvis man får en kÊmpe klump i munden. Ser frem til at bÞtten er tom og jeg kan prÞve et andet brand - for det bliver aldrig mere fra Puori!
Elsker Puori
Elsker Puori - jeg kan mÊrke forskel i mine hÊnder, nÃ¥r jeg glemmer at spise fiskeolie, sÃ¥ er stor fan af Puori, der ogsÃ¥ smager godt, hvis man tager olien ud af kapslen. Er ogsÃ¥ stor fan af deres d vitamin og SB3 mÊlkesyrebakterier. Tak ðð»
Jeg er lidt chokeret over i gÞr jer sÃ¥âŠ
Jeg er lidt chokeret over i gÞr jer så umage med at lave en fiskeolie af så hÞj kvalitet og selve kapslerne så er lavet af dÞde dyr (kvÊg) jeg giver ikke så mange penge for en fiskeolie der er lavet af dÞde dyr det stÞtter jeg ikke op om.
Puori Collagen Peptidens er ikkeâŠsmagsneutral
Puori Collagen Peptidens er ikke smagsneutral, som den er beskrevet. Den har en virkelig dårlig bismag der går tydeligt igennem grÞngrÞd, smoothies og the. Jeg var ved at kaste op da jeg prÞvede at skylle theén hurtigt ned.
Bedste!
Bedste!
Puori CP1 Collagen er det absolut bedste collagen jeg har prÞvet!
Har aldrig haft bedre hår og negle.
Kan kun anbefale det - også når det kommer til prisen - bedre end andre produkter jeg har prÞvet, der koster det dobbelte!
DÃ¥rlig kundeservice
En af de bÞtter Magnesium jeg kÞbte viste sig at indeholde kapsler, som var i stykker. Jeg skrev til Puoris kundeservice og gjorde dem opmÊrksom på at det batch nok var dårligt. De lovede at sende mig en ny bÞtte Magnesium. Efter ca. 2,5 uger er den stadig ikke nået frem til mig. FÞrst meddelte de at GLS havde mistet pakken, så påstår Puori, at de efterfÞlgende har sendt en ny pakke, som heller ikke er ankommet.
Jeg har ellers vÊret glade for deres produkter, men fÞler at Puori for det fÞrste er ligeglad med tilfredse kunder og sidder samtidig tilbage med en fÞlelse af at de ikke tager kvaliteten i deres produkter alvorligt.
Det er en skam - mest for dem.
Kun positiv.
Har intet at brokke mig over. Ja den lugter (men slet ikke så grimt som marine kollagen) og den har lidt smag som alle andre. Men kommer man den i te eller andre varme drikke kan det slet ikke smages og det oplÞser sig ganske fint. I kolde drikke har det lidt svÊrt ved at oplÞse sig så man skal lige lade den stå og tempererer. Hvilket alle andre jeg har prÞvet også skulle.
Puori kollagen er den ringeste kollagen...
Puori kollagen er den ringeste kollagen jeg har prÞvet! Den lugter fÊlt (minder mig om Daka og at åbne en pose flÊskesvÊr), den er ikke smagslÞs (smagen er ikke at råbe hurra for!), og den er svÊr at oplÞse. NDS multi total kollagen kan jeg til gengÊld VARMT anbefale! Og jeg kan desvÊrre ikke få min oplevelse til at stå på Puoris hjemmeside, den er skal skrevet derind også, men dukker sjovt nok ikke op.
Jeg skrev en anmeldelse pÃ¥ collagenâŠ
Jeg skrev en anmeldelse på collagen pulveret på deres hjemmeside, omkring at det klumpede sammen når det kom i vÊske (mÊlk). Selvom man blev ved med at rÞre rundt ville det ikke oplÞses. Den anmeldelse har de åbenbart slettet, da den ikke er der mere. Produktet kÞbte jeg ved Matas.
Skidt oplevelse
Pengene er trukket.
Varene er aldrig kommet, de svarer ikke på mails trods flere forsÞg og de tager ikke telefonen. Så skidt oplevelse.
Gode produkter men tekst som ikke passer
Jeg har egentlig vÊret glad for Puori produkter, men den mister 2 stjerne fordi det står noget på labelen, som ikke passer. Der står: "Vi strÊber efter at fremstille de reneste produkter og tester alle produkt batches. Testresultaterne kan ses på Clean Labels hjemmeside ved hjÊlp af det respektive batchnummer." Som er en god tanke, men når man ser nÊrmere så er det kun en batch nummer som er blevet testet (8919062) og det er ikke den jeg har kÞbt: 8919026
Dvs. den test er lavet kun en gang, så synes jeg at det er det i skal skrive på bokserne. I Þvrig jeres instagram link på hjemmesiden, virker heller ikke.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ