Witam, Ja także dałem się oszukać. Wytoczyłem sprawę do sądu odnośnie zwrotu pieniędzy, wyrok jest prawomocny i mimo to Joanna G. unika zapłaty, zleciłem egzekucję komorniczą i chciałbym jeszcze zgło... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Niestety dałam się oszukać również, pupilexpert.pl działa dalej i wyłudza pieniądze, zmienili nazwę na pupilmaster.pl. Zrobiłam duże zamówienie w pupilmaster, nie mam ani towaru, ani pieniędzy. Podany... もっと見る
Sklep ma problem. Wcześniej nie było żadnych problemowych sytuacji. W kwietniu 2024 zamówiłam witaminy i suplementy dla chorego psa. Niestety już 3 razy pisałam email i dzisiaj otrzymałam kolejną inf... もっと見る
Tragedia, zamówiłam szampon dla kota w Poniedziałek, powiedziałam że pilnie potrzebuje go na Piątek. Na stronie mieli napisane że wysyłka w jeden dzień. Oczywiście produkt nie doszedł na czas, i nie... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Najgorszy sklep z karmami i innymi…
Najgorszy sklep z karmami i innymi towarami dla zwierząt. Oszukują, że wysłali towar. Na wysyłkę czekam już 1,5 tygodnia.
Mailowo i telefonicznie kłamią, że towar już wysłany.
Zamówiłam karmę weterynaryjną. Z braku wysyłki towaru poniosłam dodatkowe koszty zakupu u weterynarza.
Taki sklep powinno się zamknąć ze względu na oszustwo i to nie jedno wobec Klientów. Jak nie wstyd Pani Joannie Golik.
NIE POLECAM sklepu
NIE POLECAM sklepu. Po tygodniu oczekiwania na zamówioną karmę weterynaryjną musiałam zrezygnować z zakupu. Mimo codziennego kontaktu telefonicznego i zapewnień że karma zostanie wysłana, okazało się że zamówienie nie trafiło jeszcze do realizacji. Czuję się oszukana bo w informacji mailowej zapewniny był czas realizacji 1- 3 dni a w rzeczywistości po tygodniu oczekiwania na karmę zamówienie jeszcze nie trafiło do realizacji
Nie wysyłają towaru
Nie wysyłają towaru, notorycznie wmawiają że wysłali. Na zwrot pieniędzy też nie można się doprosić. Złożyłam Wniosek o wszczęcie procedury pozasądowego rozwiązania sporów konsumenckich do Izby handlowej w Warszawie, w załączeniu dodałam pupilexpert, zwrotu dokonali natychmiast. Uwaga sprzedają również pod nazwą zoohome, to jest ten sam właściciel i takie same procedury. Szkoda czasu i nerwów, nie polecam. OSZUŚCI.
Finał zgłoszony na policji. Dramat !!
3 tygodnie bez zamówionego towaru i pieniędzy. Sprawa zgłoszona na policję. Nie kupuj w tym sklepie .
Totalnie niepoważne traktowanie…
Totalnie niepoważne traktowanie klienta, zamowienie zlozone 29.07, 08.08 po rozmowie telefonicznej zapewnienia ze zamowienie zostanie dostarczone dzis a nastepnie po godzinie email z anulowaniem zamowienia. Nie polecam.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。