レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dobry zakup, pies od razu polubił swoje nowe legowisko, Zamawiam właśnie ten sam produkt dla drugiego psa, bo naprawdę warto.

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

MrFluffyFriend™ istnieje od 2020 roku z inicjatywy zespołu oddanych miłośników zwierząt. Towarzyszy nam prosta misja: chcemy oferować wysokiej jakości i niedrogie produkty dla zwierząt domowych, które pomagają im się uspokoić, a jednocześnie dbają o ich zdrowie, szczęście i dobre samopoczucie. Twój futrzasty przyjaciel jest dla nas najwaÅŒniejszy: jeśli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, większość artykułów moÅŒna zwrócić w ciągu 30 dni. Nasz kochający zwierzęta zespół obsługi klienta jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i stara się odpowiadać na wszystkie pytania jak najszybciej. Skontaktuj się z nami pod adresem info@mrfluffyfriend.pl. Nasz zespół jest zaangaÅŒowany w poszukiwanie nowych i ekscytujących sposobów na poprawę jakości ÅŒycia zarówno zwierząt, jak i ich właścicieli kaÅŒdego dnia. Dzięki naszej nieustannie rosnącej rodzinie MrFluffyFriend™ zapewniamy wszystkim zwierzętom miłość i opiekę, na które zasługują!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Puchatek

Zamówienie przyszło i spełniło nasze oczekiwania. Krzyś się wtula w puchate posłanko i śpi jak zabity.

2026幎5月28日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za wspaniałą opinię, Ewa! 🐟 Bardzo się cieszymy, ÅŒe zamówienie spełniło Państwa oczekiwania, a Krzyś tak chętnie wtula się w swoje puchate posłanko. Nic nie cieszy nas bardziej niÅŒ widok szczęśliwego i wygodnie śpiącego pupila! 😊

Fantastyczne posłanie

Fantastyczne posłanie. Moj pies zaakceptował je od pierwszej minuty. Miękkie, idealne rozmiarowo.

2026幎5月28日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za wspaniałą opinię, Katarzyna! 🐟 Bardzo się cieszymy, ÅŒe Pani pies od razu zaakceptował nowe posłanie i ÅŒe jest ono miękkie oraz idealnie dopasowane. Takie wiadomości są dla nas ogromną radością w MrFluffyFriend™. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Stefka od razu polubiła swoje nowe legowisko

Bardzo dobry zakup, pies od razu polubił swoje nowe legowisko,
Zamawiam właśnie ten sam produkt dla drugiego psa, bo naprawdę warto.

2026幎5月20日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię, Maciek! 🩵 To wspaniale słyszeć, ÅŒe Stefka od razu polubiła swoje nowe legowisko i ÅŒe zdecydował się Pan na kolejny zakup dla drugiego pieska. To dla nas najlepsze potwierdzenie jakości.

5぀星のうち4の評䟡

Doświadczenia z obsługi zamówienia.

Firma dobrze przedstawiła sprzedawany produkt. Stosunkowo łatwy sposób wybrania i dokonania płatności. Jedyna niespodzianka, to fakt dłuÅŒszego oczekiwania na przesyłkę (wcześniej, zanim nie dokonałem płatności, nie wiedziałem ÅŒe towar jest wysyłany z Chin, co wyjaśniało czas oczekiwania). Mimo wszystko, skoro to było dostarczane z Chin - to GRATULACJE! Jak na tak odległy transport, to bardzo szybka przesyłka :-) (7 dni roboczych)
Co do samego legowiska dla psa - tutaj wypowiedzieć się będę mógł za parę tygodni. Obecnie Mój pies przyzwyczaja się do tego legowiska. Wcześniej miał ortopedyczny materac ale się juÅŒ zuÅŒył...

2026幎5月20日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za tak szczegółową opinię, Roman! 🐟 Bardzo cieszy nas, ÅŒe proces zamówienia i płatności przebiegł sprawnie, a czas dostawy mimo dalekiej wysyłki został przez Pana pozytywnie oceniony.

Rozumiemy równieÅŒ Pana uwagę dotyczącą czasu oczekiwania i doceniamy, ÅŒe mimo tego przesyłka spełniła oczekiwania. Mamy nadzieję, ÅŒe Pana pies szybko przyzwyczai się do nowego legowiska i ÅŒe zapewni mu ono taki komfort, jakiego potrzebuje po wcześniejszym materacu ortopedycznym.

Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy wielu wygodnych chwil! 😊

Pies jest zadowolony

Pies jest zadowolony

2026幎5月23日

Cześć Alladyn,

Dziękujemy za opinię! 🐟 Bardzo się cieszymy, ÅŒe piesek jest zadowolony z nowego legowiska. To dla nas najwaÅŒniejsze w MrFluffyFriend™. Å»yczymy wielu wygodnych i spokojnych chwil! 😊

Posłanie w rozmiarze S

Posłanie w rozmiarze S, wygląda solidnie, piesek zadowolony 🙂 dostawa chwilę trwała ale się nie przypominałem

2026幎5月7日

Dziękujemy Marcin 😊

Cieszymy się bardzo, ÅŒe piesek jest zadowolony z posłania w rozmiarze S 🐟 Dziękujemy równieÅŒ za cierpliwość w czasie dostawy — to dla nas waÅŒne, ÅŒe wszystko dotarło w porządku.

Sprawnie, szybko, puchato

Świetne odpowiedzi na pytania; widać, ÅŒe znają się na tym co sprzedają. Odpowiedzi błyskawiczne, a legowisko? No cóŌ, malutka Lusia zabrana z interwencji najbardziej kocha moje łóŌko, a zaraz po tym mięciutkie legowisko gdzie sobie odpoczywa w dzień.

2026幎4月27日

Dziękujemy Kamila 😊

Bardzo miło czytać Twoją opinię — cieszymy się, ÅŒe szybkie odpowiedzi i obsługa spełniły oczekiwania 🐟 Jeszcze bardziej cieszy nas, ÅŒe mała Lusia znalazła swoje ulubione miejsce do odpoczynku w ciągu dnia 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Szybka przesyłka i niewielka paczka.AŌ

Szybka przesyłka i niewielka paczka.AÅŒ trudno uwierzyć, ÅŒe w środku jest posłanie 2XL dla psa.
Po rozpakowaniu wszystko jak w opisie.
Moja labradorka juÅŒ je kocha i chętnie w nim odpoczywa.

2026幎4月28日

Dziękujemy Aleksandra 😊

Cieszymy się bardzo, ÅŒe szybka wysyłka i niewielkie opakowanie zrobiły dobre wraÅŒenie, a Twoja labradorka juÅŒ pokochała swoje nowe posłanie 🐟

Dziękujemy za zaufanie!

Szybka dostawa

Szybka dostawa! Mój pies zachwycony i ja teŌ!!! Produkt zgodny z opisem!

2026幎4月20日

Dziękujemy Aleksandra 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe dostawa była szybka i ÅŒe zarówno Ty, jak i Twój pies jesteście zadowoleni 🐟

Dziękujemy za opinię i polecenie!

5぀星のうち5の評䟡

Doskonała komunikacja ze sprzedawcą i

Doskonała komunikacja ze sprzedawcą i zachwycony pies :)

2026幎4月19日

Dziękujemy Sylwia 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe komunikacja była na wysokim poziomie i ÅŒe piesek jest zachwycony! 🐟

No chwilę trzeba czekać

No chwilę trzeba czekać, ale towar przychodzi spakowany i bezpieczny

2026幎4月20日

Dziękujemy Tomasz za opinię 😊

Cieszymy się, ÅŒe paczka dotarła bezpiecznie i dobrze zapakowana. Doceniamy równieÅŒ Twoją cierpliwość w oczekiwaniu na dostawę.

Moje doświadczenie

Moje doświadczenie we współpracy z Firma jest niewielkie.

2026幎4月22日

Dziękujemy za wiadomość, Bogdan 😊

Rozumiemy, ÅŒe Twoje doświadczenie z naszą firmą jest na razie ograniczone. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, chętnie Ci pomoÅŒemy — moÅŒesz skontaktować się z nami w kaÅŒdej chwili 🐟

Legowisko jest mega super

Legowisko jest mega super. Mój piesek od razu je zaakceptował i uwielbia na nim leÅŒakować. Polecam to legowisko.
Obsługa teÅŒ bardzo dobra.

2026幎3月24日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy, Anna! Cudownie słyszeć, ÅŒe Twój piesek od razu pokochał swoje nowe legowisko. Cieszymy się równieÅŒ, ÅŒe obsługa była na najwyÅŒszym poziomie. 🐶🩵

Super legowisko

Super legowisko. Zgodne w 100% z opisem. Polecam, pise jest niezadowolony.

2026幎4月1日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za opinię, Iza! Fajnie, ÅŒe legowisko spełniło oczekiwania i Twój pies jest zadowolony. Polecenia takich klientów bardzo nas motywują!

5぀星のうち5の評䟡

Sunia chetnie korzysta z nowego

Sunia chetnie korzysta z nowego poslania drugie ma w samochodzie

2026幎3月19日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za miłą opinię, BoÅŒena! 🐟 Cieszymy się, ÅŒe Sunia chętnie korzysta z nowego posłania, a drugie sprawdza się w samochodzie. To wspaniale, gdy nasze pupile czują się komfortowo i bezpiecznie w kaÅŒdym miejscu!

5぀星のうち5の評䟡

Kiedy Twój pies rozszarpuje kaÅŒde legowisko-pomyśl o MrFluffy!

Moja bokserka Zara przerabiała kilka legowisk.Rozszarpywała je,jak tylko zostawała w domu sama.Mimo,ÅŒe wcześniej znosiła tam zabawki,gryzła twarde smaczki,później wyciągała poduszki,wkład z nich leÅŒał po całym pokoju..MrFluffy wybrałam w rozmiarze o jeden większy jak na jej długość ciała-by było miejsce na zabawki,pluszaki.Zara je uwielbia,śpi w nim,kiedy nas nie ma w domu,kiedy idziemy do sypialni-nie idzie za nami jak dawniej,idzie do swojego legowiska.Śpi w nim dłuÅŒej niÅŒ zwykle,bawi sie.Polecam bardzo serdecznie.Nie wahajcie się juÅŒ dłuÅŒej!

2025幎9月14日

Cześć Olga,

Co za wspaniała wiadomość! 🐟 Cieszymy się, ÅŒe Zara pokochała swoje nowe legowisko i ÅŒe daje jej komfort, bezpieczeństwo oraz miejsce na zabawki i pluszaki. Dziękujemy za tak szczegółową i serdeczną opinię – jesteśmy pewni, ÅŒe pomoÅŒe innym właścicielom podjąć decyzję!

Mnie nic

Mnie nic, ale przyjaciel czworonoÅŒny nie chce wychodzić z posłania. Chyba go uwielbia!!!

2026幎3月19日

Cześć Mateusz,

Fantastycznie słyszeć, ÅŒe Twój czworonoÅŒny przyjaciel tak bardzo polubił swoje nowe legowisko! 🐶🩵 Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo ładne i wygodne spanie

Bardzo ładne i wygodne spanie, mój pies jest przeszczęśliwy, widać, ÅŒe jest mu bardzo wygodnie. Pokrowiec zdejmowany, łatwo wyprać.

2026幎2月4日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe Twój piesek jest przeszczęśliwy i wygodnie śpi w nowym legowisku, Barbara! 🐶🩵 Cieszymy się, ÅŒe zdejmowany pokrowiec i moÅŒliwość łatwego prania równieÅŒ przypadły Ci do gustu.

Wysokiej jakości legowisko dla

Wysokiej jakości legowisko dla pieska,dające mu komfort i odstresowanie 🙂👍

2026幎3月18日

MrFluffyFriend™ Polska からの回答

Dziękujemy za miłe słowa, Łukasz! 🐟 Cieszymy się, ÅŒe legowisko daje Twojemu pieskowi komfort i pomaga mu się odpręŌyć.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。