Chriz er en meget dygtig UGC kreatør. Vores virksomhed har sammen arbejdet med hende flere gange, og vi har altid stået tilbage med et tilfredstillende resultat. Hvis man som virksomhed vil arbe... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk samarbejde og kvalitet! Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med UGC by Chriz, og det har været en virkelig professionel og positiv oplevelse. Hun forstod præcis, hvilken stil og vin... もっと見る
企業が回答しました
Har samarbejdet med Christina over en periode nu og er fuldt ud tilfreds. Christina er meget professionel og super sød. Hun er altid åben for nye idéer og er meget kreativ. Vi er så glade for vores s... もっと見る
企業が回答しました
Kreativ sparringspartner og skaber af UGC reklamer, dine kunder faktisk har lyst til at se. Jeg er UGC Creator på fuld tid og hjælper virksomheder med at fange opmærksomheden på sociale medier gennem skræddersyet UGC annoncer og æstetisk flot videoindhold, der sælger uden at virke sælgende. Jeg står for alt fra idé til redigering – og du får en personlig service, hvor du altid taler med den samme (mig 😄). 🎥 oplev forskellen med video, der føles naturlig, i øjenhøjde og med masser af personlighed! UGC by Chriz er kort sagt: Copywriting, Script udarbejdningen, Video-produktion, Redigering, Foto og Strategisk sparring af UGC annonceindhold.
Højvangen 62B, 8800, Viborg, デンマーク
Chriz er en meget dygtig UGC kreatør.
Hvis man som virksomhed vil arbejde med en UGC kreatør, så er Chriz en jeg varmt kan anbefale.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Chriz. Hun har lavet UGC-content for os, og kvaliteten har været helt i top fra start til slut.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Jeg har arbejdet med UGC by Chriz og kunne ikke mere tilfreds med resultatet! Hun har forståelse for slutmodtageren, tempo, og sætter sig ind i brandet. Hele processen har været yderst professionel og behagelig :)

Super god creator!
Hun har leveret nogle super fine videoer for vores kunde. Nem at snakke med, super indhold, god stemme.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Super content og god korrespondance
Christina er super kompetent og effektiv. Vil klart anbefale.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Vi har lige modtaget vores UGC content fra Christina. Det sidder lige i skabet. Passer perfekt til vores brand 👌
Kan 100% anbefales.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Super godt content, det passer lige til os! Vi er glade for at den bare sad i kassen første gang og ikke flere videre frem og tilbage. :) Vi er meget tilfredse, og Christina var super forbedret og sender script til godkendelse inden hun går i gang. MEGA fedt! TAK! Kan virkelig anbefales

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Christina har været en fornøjelse at samarbejde med. Hun leverer materiale i høj kvalitet, er professionel i sin kommunikation og overholder aftaler og deadlines. Hendes content er autentisk, brugbart og nemt at arbejde videre med. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med hende.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Chriz is extremely professional and makes top quality UGC content for a lot of our clients. She is quick, knows how to manage every script and always has a solution.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Super oplevelse at samarbejde med Chriz. Utrolig flittig, lyttende og professionel. Man er i dialog med hende under hele processen og hendes content er på et højt niveau.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Thank you Chriz, not only the amount of effort she puts in but also the amazing communiation. Everyone should work with her

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med christina i forbindelse med vores kampagne for vandpuden fra Restflow, og vi kunne ikke være mere tilfredse.
Hun leverede kreativt, autentisk og visuelt stærkt content, som præsenterede produktet på en naturlig og inspirerende måde. Det var tydeligt, at hun forstod vores brand og målgruppe og formåede at kombinere sin egen stil med vores budskab om bedre søvn og komfort.
Kommunikationen gennem hele samarbejdet var super professionel, effektiv og behagelig, og hun overholdt alle aftaler til punkt og prikke.
Resultatet blev højkvalitetsindhold, der skabte flot engagement og positiv respons fra hendes følgere.
Vi kan varmt anbefale at indgå samarbejde med UGC by Chriz til andre brands, der ønsker kreativt, seriøst og resultatorienteret influencer-indhold.
Vi ser allerede frem til at arbejde sammen igen i fremtidige kampagner. 🙌

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Fremragende service fra start til slut. Hun forstår virkelig at sætte sig ind i kundens behov og skabe et super resultat. Jeg kan varmt anbefale Christina.

Fantastisk samarbejde!
Vi har haft et virkelig positivt samarbejde med Christina, som har været både professionel, engageret og tro mod vores brand.
Hun formåede at formidle vores budskab på en naturlig og autentisk måde, og hendes indhold ramte præcis den målgruppe, vi ønskede.
Kommunikationen har været let og effektiv gennem hele forløbet – og resultaterne taler for sig selv.
Vi kan varmt anbefale Christina til andre brands, der ønsker kvalitetsindhold og en pålidelig samarbejdspartner samtidig er hun rigtig effektiv og hurtig til sit arbejde💜

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Helt fantastisk samarbejde med Chriz. Hun er for starten helt transparant og fortæller at hun ikke laver UGC for alle produkter men at hun kun laver på noget som hun kan se sig selv i. Kvaliteten er helt igennem fantastisk og hvert et ord er nøje gennemtænkt. Kan klart anbefale samarbejde med Chriz.

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Super arbejde! Christina er ikke "bare" en UGC Creator - hun er en sparingspartner og fyld af masser af gode idéer. Det er guld! Tusind tak for hjælpen

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Chriz over en længere periode. Hun er kreativ og leverer altid indhold af god kvalitet til tiden. Vi kan varmt anbefale hende som samarbejdspartner :)

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Chriz var klar fra start. Og hun har masser af gode og kreative idéer til content.
Det content vi har fået performer super godt!!

UGC by Chriz - UGC Creator Danmark からの回答
Vi er rigtig glade for samarbejdet med Chriz, som vi oplever som fleksibelt og behageligt.
Høj kvalitet, og altid mange gode idéer vi kan prøve af, og så rigtig hurtig levering og eksekvering. Tak for det!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。