レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw groene energie vandaan komt.
連絡先
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
WAARDELOOS BEDRIJF. MIJD ZE!!
Dit besrijf heeft 3 jaar geleden zonnepanelen geplaatst waarvan er twee slecht werken. Als ik contact met ze opneem word ik afgescheept met argumenten die niet kloppen. Ze behandelen me alsof ik dom ben en weigeren dus om aftersales te verrichten. MIJDT DEZE CLUB,!!!!
Zeer goede ervaring met deze groene energieleverancier.
Ik kan alleen maar spreken van een zeer goede ervaring met Pure Energie gedurende mijn 5 jarig contract bij hen. Uitstekend telefonisch contact met vriendelijke medewerkers, een goed verbruiksinzicht en ook goede communicatie omtrent wijzigingen/veranderingen doorgevoerd door de overheid. Ook de verrekening van het te veel betaalde aan mij is zeer correct verlopen.
Omdat mijn 5 jarig contract ten einde loopt, ben ik nu overgestapt naar een andere groene energieleverancier met een 1 jarig contract, omdat dit gunstiger was voor mij en omdat Pure Energie mij geen betere aanbieding kon geven. Ik zal Pure Energie zeer zeker in de gaten houden, wanneer de rust in de energiemarkt weer terug is en mijn 1 jarig contract weer afgelopen is.
Nu inmiddels bijna 3 jaar bij Pure…
Nu inmiddels bijna 3 jaar bij Pure Energie. Maar opeens blijk ik de afgelopen vier maanden meer stroom gebruikt te hebben dan anders? Wat ontzettend raar is want er is kwa gebruik in mijn huis niks veranderd. Ik haal bijna alle stekkers uit mijn stopcontact als ik naar mijn werk ga en doe dit al drie jaar. Overdag niet thuis dus verbruik niks. Verder niks nieuws aangesloten of stekker meer aangesloten dan anders. Waarom krijg ik dan steeds iedere maand te lezen dat kun stroomverbruik toe is genomen? Beetje vreemd vind ik daar dus niks veranderd is bij mij thuis. Ben alleen dus overdag niemand thuis en heb misschien in de avond 1 licht aan want woon klein. Wat is dit voor bende? Waarom rotzooien jullie zo aan met jullie klanten?

Pure Energie からの回答
Ga naar een andere dan dit bedrijf!
Jammer dat je niet minder dan een 1 mag geven. Slechte communicatie, absurde afrekening, ongekende prijsstijgingen en ga zo maar door. Pure energie is pure oplichting. Je wordt gewoon om de tuin geleid en onjuist behandeld. Ga alsjeblieft met een ander in zee dan met deze malafide bedrijven

Pure Energie からの回答
Niets te lezen op jullie site dat als…
Niets te lezen op jullie site dat als je aan het verduurzamen bent dit vooral niet te veel moet doen zeker zolang je nog kan salderen (2026) dus vooral niet van het gas afgaan nu, anders gebruik je meer stroom dan je kan salderen dus ben je enorm duurder uit. De kosten worden nog groter door de terug lever boete die als maar duurder word.

Pure Energie からの回答
Terug betaling te goed duurt inmiddels…
Terug betaling te goed duurt inmiddels langer dan drie weken. Nog niks ontvangen.
Rede dan kunnen klanten rustig de nota lezen.
Onzin ze houden het gewoon te lang vast. Graaien noem ik dat.

Pure Energie
Eerst had ik Greenchoice, daarna Pure Energie en nu Vrijopnaam. Geen van allen heb ik ze nodig gehad om te bellen of mailen dus over de klantenservice kan ik niks zeggen. Ze leveren allemaal gewoon je stroom en gas dus dat is goed. Pure Energie vraagt er wel iets meer geld voor als anderen. Ze zijn erg groen, staan hoog in de groene lijsten. Dat zie ik wel als een pre. De website van Pure Energie daar heb ik wel wat op aan te merken. Je gegevens ophalen is een crime. (3 verschillende browsers) Vaak lukt dit helemaal niet of duurt 10-tallen seconden. Dus als het niet al aangepakt is dan wordt het de hoogste tijd om die database een heel stuk sneller te maken. Een trustscore van 2,4 lijkt me laag en niet helemaal terecht.

Pure Energie からの回答
Pure energie wil mij ten onrechte een…
Pure energie wil mij ten onrechte een boete geven en kennen zelf de regels niet. Doe met dit bedrijf geen zaken

Pure Energie からの回答
Diverse energie contracten voor verschillende panden.
Zeer tevreden met Pure energie. Diverse energie contracten voor verschillende panden.
Tussendoor aanpassen van het maandbedrag gaat makkelijk.
Telefonisch altijd snel bereikbaar.
Eindafrekeningen mogen iets duidelijker. Online een goed dashboard.
Klantenservice snel en duidelijk.

NOOIT MEE IN ZEE GAAN
NOOIT MEE IN ZEE GAAN. hetzelfde verhaal bij mij als bij alle anderen. Vast contract van 2021 tot 2026 oktober. inmiddels als 3x premie verhoogd, foutieve inschatting gemaakt en twee jaar bijbetalen 3 a 400euro. nu naar 3 jaar moet ik €1575 bijbetalen premie is van €97 naar €156. gegaan, ik had een vast contract. Jullie zijn niet goed bij jullie hoofd. ik heb meermaals aangegeven dat ik dit fatsoendelijk met een specialist onderbouwd wil hebben, u schrijft meteen de rekening af, onbetrouwbare bende. uittrekkers zijn jullie. ik zeg mijn abbo op en ga er alles aan doen dit gereduceerd te krijgen en u dit terug aan te doen. ONBETROUWBAAR zooitje, dit bedrijf bestaat niet meer lang dat kan niet anders. OPPASSEN MET PURE ENERGIE. ik ga dit bericht overal verschpreiden tot u mij service verleend en een uitleg waar ik voor betaal. U ligt mensen op!

Terugleverkosten zijn absurd hoog / nu 20% hoger
Terugleverkosten zijn absurd hoog. Betaalgedrag als je van hen gld krijgt is abominabel.
Nav jullie reactie:
Inmiddels zijn de nieuwe tarieven bekend. De terugleverkosten stijgen met 20% ! Dit is niet meer te verklaren Amira. Goed dat de ACM dit ook bij jullie onderzoekt.

Pure Energie からの回答
Wordt tijd dat al die energie…
Wordt tijd dat al die energie maatschappijen even zelf onder de loep genomen worden kijk naar Vattenfall er loopt een super claim tegen ze kijk hiervoor online ze denken dat ze allles bij een klant kunnen doen en ff alles te kunnen veranderen met sneaky voefjes cijfers en nummertjes zakken met geld binnen harken graaiers en mensen in de problemen drukken ga je schamen joh zit nou bij pure energie ook een puin hoop maandag stap ik over willen steeds meer pas 320 euro betaald krijg ik vandaag een bericht of ik ook nog ff 160 wil betalen ben je dan een beetje ziek in je kop of wat?

Wat er mis gaat is alles na contract
Wat er mis gaat is alles na contract
Eindafrekening gehad, en betaald..
Drie maanden later plots een incasso van 160 euro.
Bellen met pure, alleen maar gehoord dat ik niet moet zeuren, en wij ( pue energie ) kant en mag 2 jaar lang gewoon alles van de incasso afschrijven wat ze willen.
Blijkt dat ze zelf een fout hebben gemaakt en dat is nu mijn schuld.
Ik zou me schamen om dat te doen.

Pure Energie からの回答
Terugbetaling eindafrekening na einde contract wordt door Pure Energie gegijzeld.
Op 9 oktober weten ze al hoeveel ik moet terugkrijgen over het afgelopen gebruiksjaar " Tot mijn grote blijdschap eindigende contract. Mijn geld krijg ik pas over een aantalweken.Bij aanpassen naar boven waren ze er als de kippen bij en nu wordt mijn forse terugbetaling zonder reden gegijzeld om een of andere kulreden van deze organisatie. Ik ben zo gelukkig dat vanaf 1.okt een leverancier die zijn klanten eigen verantwoordelijkheid laat en niet betuttelt

Pure Energie からの回答
Pure energie levert volgens afspraak
Pure energie levert volgens afspraak. De app (Android) is de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Tussendoor aanpassen van het maandbedrag loopt vlekkeloos. Een vraag stellen per telefoon levert vrijwel altijd direct een antwoord op. Kortom: een tevreden stroomafnemer.

Pure Energie からの回答
Mijn eindafrekening van het gas klopt…
Mijn eindafrekening van het gas klopt niet, daar zit behoorlijk wat verschil tussen met het daadwerkelijke verbruik wat ik op mijn slimme meter aflees en wat Pure Energie als antwoord geeft, nota bene van hun klant geluk team 😂😂
Beste ….. dat is een hele begrijpelijke vraag.
Er is over het volledige jaar aan gas gemeten. Hier wordt echter een calorische correctie op toegepast, omdat op jouw locatie een kubieke meter aardgas een hogere waarde heeft. Simpel gezegd kun jij met 1 m³ aardgas meer doen dan iemand die in bijvoorbeeld Groningen woont, omdat het gas daar een lagere calorische waarde heeft. Om dat gelijk te trekken, heeft de overheid besloten dat er een correctie plaatsheeft op het gasverbruik dat wordt geregistreerd.

NOOIT geen contract meer bij PURE NERGIE
ze salderen niet over de gehele contract periode, die loopt van 3 aug 2024 t/m 2 aug 2025, maar pakken eerst periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024 en dan de periode 31-12-2024 t/m 2 aug 2025. Dit houd voor mij in dat ik daluren moet betalen voor de periode 3 aug 2024 t/m 31-12-2024, terwijl ik over de gehele contract periode een groot overschot aan daluren heb geleverd. smerige methode!

Jaarafrekening.
Ik heb de jaarafrekening ontvangen van PureEnergie en krijg een paar honderd euro teruggestort. De klant ontvangt het teveel betaalde na 3 weken retour. Waarom moet ik 3 weken wachten? Betaald u ook de rente uit over dit bedrag?
N.a.v. uw schrijven: het verbruik loopt tot 22 juli 2025. Het bedrag zullen jullie rond 12 augustus 2025 aan mij overmaken staat in de brief. Dat zijn voor mij 3 weken. Betaal het gewoon uit, daar hoeft toch niet over gebeld of gemaild te worden?

Pure Energie からの回答
Netjes aan termijn bedragen gehouden…
Netjes aan termijn bedragen gehouden zelfs tussendoor even stopgezet omdat ik teveel zou betalen. Wachtende op de eindfactuur maar ik heb er ale vertrouwen in dat dit goed zal verlopen. Kom zeker terug bij pure energie

Pure Energie からの回答
Ze zitten te schommelen met berekening
Ze zitten te schommelen met berekening, je wordt opgelicht

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。