God service. Er par personlige ord med ved levering, man fÞler sig som noget sÊrligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lÊkre uld produkter
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i sÊrklasse â man bliver mÞdt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mÊrkes tydeligt, at Susanne virkelig Þnsker at hjÊlpe.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker pÃ¥ hvad jeg ville have, fik et personligt og sÞdt svar pÃ¥ In... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kigger pÃ¥ jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt pÃ¥ chatten og spurgte ind til hurtig levering. à rsagen til mit spÞrgsmÃ¥l, lÃ¥ i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BÊredygtigt basic til kvinder, bÞrn og bolig âïž Vi har et stort udvalg i lÊkre Þkologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.
Byagervej 340, 8330, Beder, ãã³ããŒã¯
- 42 80 71 71
- info@purebasic.dk
- purebasic.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Fantastisk service
Jeg måtte desvÊrre lave en reklamation på en vare, men Susanne var sÞd og forstående og byttede uden problemer varen. Ikke sidste gang jeg handler her.?

Venlig og imÞdekommende betjening
Jeg oplevede desvÊrre at måtte lave en reklamation på en vare, jeg havde kÞbt. Det er altid Êrgerligt for begge parter, synes jeg. Jeg blev mÞdt med venlig imÞdekommenhed og villighed til at lÞse problemet. Susanne fandt en god lÞsning på problemet. Jeg handler meget gerne hos hende igen. Det er mit indtryk, at det er kvalitetsvarer, der forhandles.

Fantastisk service
Fik en virkelig fin og personlig vejledning, inden kÞbet af Pure Basics heldragt - og en lige så god service, da dragten måtte byttes til en mindre stÞrrelse.

Pure Basic ããã®åç
Hurtig levering lige til dÞren og varenâŠ
Hurtig levering lige til dÞren og varen lige som jeg hÃ¥bede . Jeg handler helt sikkert ved pure basic igen ð

Virkelig god kvalitet
Det er dejligt at få sin pakke ind ad dÞren og blive glÊdeligt overrasket over kvaliteten af det man har kÞbt.
Tak!

AnbefalingsvÊrdig!
Jeg har ikke bare fÃ¥et de lÊkreste produkter ind af dÞren, men ogsÃ¥ den fineste service, som man overhovedet kan tÊnke sig âïžâïžâïžâïžð

Super service med hjemmelevering
Super service med hjemmelevering, kÞbte en lÊkker ulddragt i deres eget mÊrke, lÊkker vamset sag, lÊkker kvalitet med god pasform.

Super god service
Super god service. Mega lÊkre produkter, nem side og handle pÃ¥ð

Pure Basic ããã®åç
Ligner og fÞles ikke som uld
Super fin og hurtig service.
Men da jeg modtog min uld dragt til 1400kr blev jeg virkelig skuffet. Den ligner og fÞles ikke som uld. Ligner polyester i stoffet. Virkelig Êrgerligt. Ser ikke ud som dragten på biledet.
Har sendt den retur. Fin reutur service.

Pure Basic ããã®åç
Helt fantastisk service og levering
Helt fantastisk service og levering! Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse.
/Isabella

Flot og dejlig oplevelse
Det er en flot og overskuelig hjemmeside .Altid venlighed.og udbringning når man bor nÊr pure bacik.

Super grundig ,hurtig kundeservice ogâŠ
Super grundig ,hurtig kundeservice og levering.

Dejlige varer og eminent god service
Dejlige varer og eminent god service
Susanne og Pure Basic får de varmeste anbefalinger fra mig. Jeg synes, at korrespondancen og servicen er venlig og imÞdekommende og altid med fokus på kunden og at finde en god lÞsning. Jeg havde fået en julegave, som jeg skulle bytte og det gik nemt og uden problemer. Kvaliteten af varerne er god.

Pure Basic ããã®åç
LÊkkert bÞrnetÞj og super fin og hurtigâŠ
LÊkkert bÞrnetÞj og super fin og hurtig service.
Jeg havde bestilt en forkert vare, og det var ingen problemer i at få den ombyttet til en anden.

Super kundeservice
Jeg havde lavet en klar fejl 62. Susanne hjalp mig lynhurtigt med at få redet trådene ud! Jeg er meget taknemmelig.