God service. Er par personlige ord med ved levering, man fÞler sig som noget sÊrligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lÊkre uld produkter
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i sÊrklasse â man bliver mÞdt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mÊrkes tydeligt, at Susanne virkelig Þnsker at hjÊlpe.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker pÃ¥ hvad jeg ville have, fik et personligt og sÞdt svar pÃ¥ In... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kigger pÃ¥ jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt pÃ¥ chatten og spurgte ind til hurtig levering. à rsagen til mit spÞrgsmÃ¥l, lÃ¥ i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BÊredygtigt basic til kvinder, bÞrn og bolig âïž Vi har et stort udvalg i lÊkre Þkologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.
Byagervej 340, 8330, Beder, ãã³ããŒã¯
- 42 80 71 71
- info@purebasic.dk
- purebasic.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Super service af Susanne!!
Super service af Susanne!!!
SkÞnt med lÊkkert tÞj i lokalomrÃ¥det - husk at stÞtte op - det er vigtigt ð
Her vil jeg handle igen.

eminent kundeservice
Varerne kom hurtigt, var tip top i orden og fantastisk kundeservice da jeg skulle have sendt en vare retur og have en stÞrrelse mindre.

SÞdeste kundeservice
Min pakke forsvandt i posten, men med så sÞd og hjÊlpsom kundeservice, så sendte hun hurtig en ny pakke
KÞber gerne herfra, en anden gang

Pure Basic ããã®åç
Hurtig information om levering.
Hurtig information om levering. ImÞdekommenhed og professionel service

Pure Basic leverede en fremragendeâŠ
Pure Basic leverede en fremragende service, takket vÊre Susanne. Hendes professionalisme og hjÊlpsomhed gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale dette firma baseret på min oplevelse.

Pure Basic ããã®åç
Nemt at bestille og sende retur. LÊkre varer.
Min bestilling kom hurtigt og var bÊredygtigt pakket. Produktet var lÊkkert og levede op til min forventning kvalitetsmÊssigt og til en rigtig fair pris. Det var nemt at sende pakken retur, da jeg desvÊrre ikke ville beholde min bestilling. Jeg bestiller helt klart igen fra Pure Basic. SÞdt med den personlige hilsen.

Pure Basic ããã®åç
Et firma af de helt sjÊldne,- lÊkreâŠ
Et firma af de helt sjÊldne,- lÊkre varer og fantastisk service - jeg vil handle der igen og igen,- deres bytteservice er også unik
ððððð

God service og Þkologisk tÞj
Fin oplevelse. Godt udvalg i mere miljÞvenligt tÞj, hurtig proces og meget servicemindede.

Pure Basic ããã®åç
God service og hurtigt og personligtâŠ
God service og hurtigt og personligt svar ved henvendelse.
Varmt anbefales

SuperlÊkre produkter
Fantastisk og supergod service, hurtig og professionel ordrebehandling - og ikke mindst fantastiske produkter. Har kÞbt 3 heldragter i uld - de er virkelig er pengene vÊrd ðð€©â€ïž

Betjening ud over det sÊdvanlige
Betjening ud over det sÊdvanlige