レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God service. Er par personlige ord med ved levering, man fÞler sig som noget sÊrligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lÊkre uld produkter

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i sÊrklasse – man bliver mÞdt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mÊrkes tydeligt, at Susanne virkelig Þnsker at hjÊlpe.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker pÃ¥ hvad jeg ville have, fik et personligt og sÞdt svar pÃ¥ In... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kigger pÃ¥ jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt pÃ¥ chatten og spurgte ind til hurtig levering. Årsagen til mit spÞrgsmÃ¥l, lÃ¥ i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. むンテリア デザむン店
  5. 䞋着店
  6. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

BÊredygtigt basic til kvinder, bÞrn og bolig ☘ Vi har et stort udvalg i lÊkre Þkologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

331件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super service af Susanne!!

Super service af Susanne!!!
SkÞnt med lÊkkert tÞj i lokalomrÃ¥det - husk at stÞtte op - det er vigtigt 😀
Her vil jeg handle igen.

2024幎8月14日

KÊre Anette
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse - det betyder sÃ¥ meget for os ❀ Dejligt du stÞtter lokalt 😄

eminent kundeservice

Varerne kom hurtigt, var tip top i orden og fantastisk kundeservice da jeg skulle have sendt en vare retur og have en stÞrrelse mindre.

2024幎8月17日

Hej Rikke
Tusind tak for din fine fine anmeldelse, den er vi utrolig glade. Dejligt at du bar godt tilfreds med at handle hos os, det betyder meget.

SÞdeste kundeservice

Min pakke forsvandt i posten, men med så sÞd og hjÊlpsom kundeservice, så sendte hun hurtig en ny pakke

KÞber gerne herfra, en anden gang

2024幎7月18日

Hej Lea
Tusind tak for din anmeldelse - sÞdt af dig. Det var godt vi fandt en lÞsning og hÃ¥ber I er blevet glade for den pakke i fik i stedet for den forsvundne😄

Hurtig og personlig betjening

Hurtig og personlig betjening. LÊkre vare.

2024幎7月14日

Hej Camma
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for :-)
Dejligt du stÞtter lokalt, det betyder meget. Jeg håber du bliver glad for dit fine kÞb :-)
Susanne/ Pure Basic

Hurtig information om levering.

Hurtig information om levering. ImÞdekommenhed og professionel service

2024幎7月9日

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du har vÊret tilfreds med leveringen, selvom den lige var en dag lÊngere undervejs end normal🚚 Jeg hÃ¥ber du bliver glad for dit lÊkre kÞb 😄😄

Pure Basic leverede en fremragende

Pure Basic leverede en fremragende service, takket vÊre Susanne. Hendes professionalisme og hjÊlpsomhed gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale dette firma baseret på min oplevelse.

2024幎7月4日

Hej Sebastian
Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe.
Susanne/ Pure Basic

Nemt at bestille og sende retur. LÊkre varer.

Min bestilling kom hurtigt og var bÊredygtigt pakket. Produktet var lÊkkert og levede op til min forventning kvalitetsmÊssigt og til en rigtig fair pris. Det var nemt at sende pakken retur, da jeg desvÊrre ikke ville beholde min bestilling. Jeg bestiller helt klart igen fra Pure Basic. SÞdt med den personlige hilsen.

2024幎6月12日

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du vil lave en anmeldelse, selvom du ikke beholdte dit kÞb. Glad for at hÞrer at din oplevelse har vÊret god, og håber vi "ses" igen på shoppen :-)

Susanne/ Pure Basic

Et firma af de helt sjÊldne,- lÊkre

Et firma af de helt sjÊldne,- lÊkre varer og fantastisk service - jeg vil handle der igen og igen,- deres bytteservice er også unik
🌟🌟🌟🌟🌟

2024幎6月14日

Hej ML
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det betyder så meget for os 😄
Jeg beklager der var lidt problemer med leveringen. Men er glad for at du trods det, syntes din oplevelse hos os har vÊret positiv.
Vi glÊder os til at se dig igen pÃ¥ shoppen😄

God service og Þkologisk tÞj

Fin oplevelse. Godt udvalg i mere miljÞvenligt tÞj, hurtig proces og meget servicemindede.

2024幎5月29日

Hej Henriette
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord. Det er dejligt at hÞrer at du havde en god oplevelse, trods fejlen på vores lager! Jeg håber I er blevet glade for de lÊkre ting du kÞbte :-)

Susanen/ Pure Basic

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig ekspedering og skÞnne varer

2024幎5月10日

Hej Ditte
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkter - det betyder utrolig meget,
Susanne/ Pure Basic

God service og hurtigt og personligt

God service og hurtigt og personligt svar ved henvendelse.
Varmt anbefales

2024幎5月4日

Hej Helene
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt du har taget dig tid til at anmelde os - det betyder meget.

Godt produkt

Godt produkt
Hurtigt og nemt 😊

2024幎5月1日

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os :-)
Dejligt du er blevet glad for dit kÞb.

SuperlÊkre produkter

Fantastisk og supergod service, hurtig og professionel ordrebehandling - og ikke mindst fantastiske produkter. Har kÞbt 3 heldragter i uld - de er virkelig er pengene vÊrd 👍🀩❀

2024幎5月3日

Hej Helle
Tusind tak for dine kÞb, og din dejlige anbefaling - det betyder meget 😄 Jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe dig - og dragterne var ventetiden vÊrd. Jeg hÃ¥ber at se dig pÃ¥ shoppe igen 😄

SkÞnt produkt

SkÞnt produkt. Vil helt bestemt kÞbe fra pure basic igen

2024幎4月7日

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse. Det lyder rigtig godt - det er vi meget glade for :-)

Betjening ud over det sÊdvanlige

Betjening ud over det sÊdvanlige
Super gode produkter

2024幎4月4日

Hej Ella
Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder så meget for os :-)
Jeg håber du allerede er blevet glad for den lÊkre dragt du kÞbte hos os.
Ønsker dig en dejlig dag

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。