ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top product voor heup-en gewrichten
Top product voor heup-en gewrichten. Snelle levering en makkelijk te bestellen
Het was goed dat ik een proefpakket kon bestellen âŠ
Het was goed dat ik een proefpakket kon krijgen van 150gr en geen 3kilo hoefde te kopen zoals bekende collega's, spijtig genoeg lust hij ze ook niet ! Net zoals alle andere :-( . Graag zou ik evt nog andere staal pakketten van 150gr willen bestellen tegen betaling !? Shitzu/maltezer blijkbaar bekent als moeilijke eter
Purebob is een goed bedrijf
Purebob is een goed bedrijf. Reageren snel op e-mail. En houden je goed op de hoogte als er iets veranderd.
Mijn hond krijgt elke dag 2 van die chews en het helpt ontzettend goed .
Dus ik ben een tevreden klant .
Eddie vond het eten super lekker
Eddie vond het eten super lekker. Spijtig dat je weer een abonnement moet nemen!
Proefzak werd gesmaakt door Jules
Proefzak werd gesmaakt door Jules. Levering liep correct. Nu nog wachten tot Jules zijn speciale korrels voor teckels op heeft, dan volgt onze bestelling
Het eten is goed Loeka vind het lekker
Het eten is goed Loeka vind het lekker. Maar daar in tegen moet de bestelling wel beter geregeld worden. Heb het maandag besteld en het xou dinsdag binnen komen maar niks ontvangen. Het is vandaag pas bezorgd
Mijn eerste ervaring met Pure Bob wasâŠ
Mijn eerste ervaring met Pure Bob was zeer positief. Het proefpakket voor hondenvoer was snel en eenvoudig te bestellen, zonder ingewikkelde stappen. De levering volgde snel en het pakket was zorgvuldig verpakt. Ik waardeer het dat je op deze manier het voer eerst kunt uitproberen. Zowel de service als de levering verliepen vlekkeloos. Zeker een aanrader voor hondeneigenaars die op zoek zijn naar kwaliteitsvoer en een betrouwbare webshop.
Snel bezorgd en smakelijk voor mijn hond
Bestellen ging prima en werd de volgende dag al bezorgd. Mijn hond vind de Maag&Darm snacks lekker, fijn om op deze manier een pre,pro en postbiotica te kunnen geven.
Lizzy - een hele slechte eter
Mijn hondje Lizzy is een slechte eter; het proefzakje van Pure Bob is een uitkomst en dat ging er op de banaan na heel goed in. Daarna het voer met kip zonder topping besteld en madam draait s'morgens en s'avonds weer om mijn benen heen voor het eten :-) en het bakje gaat schoon leeg :-)
Trage onbetrouwbare bezorging
De bezorging via postnl duurde nogal lang. 3x werd de bezorging
verplaatst. Daar kunnen jullie niets aan doen, maar bezorging via postnl is niet volgens verwachting. Dat is de reden dat ik niet verder bij jullie bestel. Vandaag 7 aug pas gekregen. Terwijl ik op ma 3 aug al van jullie een vraag kreeg over mijn ervaring met het product.
Wvoor de honden supper lekker voor mij supper gemakkelijk, en vooral super gezondel ik zelf weet niet wat erin zat
Wel ik zelf weet niet wat erin zat, maar het was blijkbaar supper lekker, potten waren proper uitgelikt, ik ben fan en ga bestellen, er zat wel geen bestelbon in het proefpakket, dus ga het via web doen en bedankt voor het proefpakket, pootje van Pedro Lola en Odetje
Snelle levering. Goede communicatie. Onze hond die een heel moeilijke eter is heeft dit direct opgegeten. Tot nu toe dus een echt aanrader.
De service is top en snel bezorgd SnowyâŠ
De service is top en snel bezorgd Snowy vindt ze heerlijk eindelijk wat hij lekker vindt het is een kieskeurige eter dus hopelijk blijft het zo top
Hondenbrokken op maat van je hond en hele goeie service
Ik heb bij pure Bob een proefpakketje aangevraagd en is mooi op tijd toegekomen zoals beloofd. De eerste keer at mijn hond er heel goed van, bij de volgende maaltijd trok ze haar neus op ⊠heeft totaal niets met het eten van Pure Bob te maken, wel met mijn super kieskeurige hond. Dit doet ze met eender ander merk ook. Volharden en niets anders geven is dus de boodschap. Het eten ziet er lekker en aantrekkelijk uit, ruikt ( of beter stinkt) niet naar hondenbrokken, voelt ook niet hard aan. Heb ondertussen via Whatsapp contact gehad met Pure Bob ivm de leveringen en dat verliep super goed met een correcte uitleg en een oplossing op maat. Ik heb ondertussen een mooi abonnement dat aangepast en op maat van de behoefte van mijn hond. Tot nu toe zeer te vrede over Pure Bob
Mijn hondje eet heel flink de brokjes
Mijn hondje eet heel flink de brokjes
Dnelle service
Waardeloos geen maatschepje enâŠ
Waardeloos geen maatschepje en proefzakje is net genoeg voor 1 maaltijd zo kan je niet beoordelen wat de hond ervan vindt dat moet je echt een paar dagen testen
Besteld en heel vlug geleverd
Besteld en heel vlug geleverd, binnen 2 dagen. Ons Lola heeft al geproefd, de zalmblokjes waren vlug op, de gedroogde groenten. Even wennen
Ze krijgt ook de snoepjes tegen jeuk en allergie, ze likt minder aan haar poten.
Wij zijn zeer tevreden.
Zeer correcte en snelle levering
Zeer correcte en snelle levering. Product is heel compleet en is heel goed voor ons hondje. Het krabben is al afgenomen. Eerst het product 2 maand geprobeerd en nu een maandelijks abonnement genomen. Geen zorgen meer om het telaat te bestellen. Een aanrader!
Ik had blijkbaar mijn huisnr niet goedâŠ
Ik had blijkbaar mijn huisnr niet goed ingevuld dus kon het niet bezorgd worden. Dit is meteen goed opgepakt en alsnog snel verzonden en tussentijds contact gehouden. Super netjes!! Bedankt!
Heel tevreden over de service
Heel tevreden over de luisterbereidheid, het geduld en het mee helpen zoeken naar een oplossing bij hardnekkige allergieën . Prima service en vriendelijk advies en hulp. Bedankt !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã