Pure north rÃ¥kade skicka mina 4 burkar till fel adress, men Ã¥tgÀrdade det direkt med trevligt bemötande och skickade utan att blinka 4 ny! Jag har mer energi, fokus gÃ¥nger nÃ¥gra hundra procent, vÀxer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tycker mycket om denna Shilajit frÃ¥n Pure North . Det Àr den andra sorten jag provat och fastnat för . Bra pris vid köp av 3 och en pÃ¥ köpet ðEnkelt att dosera och fÃ¥tt en positiv effekt i mitt liv,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans. KÀnns som bra kvalitet. Efter att anvÀnt klart första provburken bestÀllde direkt större mÀngd för att produkten kÀnns vara bra för kroppen. Ãr nöjd! Men om man bestÀller större paket... ãã£ãšèŠã
Jag har anvÀnt Shilajit i cirka 1,5 mÃ¥nad. Initialt var det en variant i tablettform. Nu bestÀllde jag en renare form av shilajit via Pure North. Substansen pÃ¥minner om tjÀra i konsistens och smak(luk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pure North is the first Premium Shilajit brand in the Nordics. 100% genuine Shilajit directly from the Himalayas without additives or chemicals. 85+ nutrients that boost energy & well-being.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Das Produkt ist sehr gut
Das Produkt ist sehr gut. Es kommt meinen BedÃŒrfnissen entgegen.
Bra produkt.
Fantastiskt bra produkt.
Fantastiskt bra produkt.
Rekomenderar varmt.
Wirkt
Schnelle Lieferung, super Produkt, welches hÀlt, was es verspricht.
Sve pohvale za proizvod i naravno zaâŠ
Sve pohvale za proizvod i naravno za kompletan tim!
Toplo preporuÄujem svima...
Sehr gutes Produkt!!
Sehr gutes Produkt!!
Wer mehr Energie braucht dem kann ich es nur empfehlen!! ðð
Vielen lieben Dank
Schnelle Lieferung, super QualitÀt und sehr netter Service. Gerne wieder.
Hade en del sömn problem men redanâŠ
Hade en del sömn problem men redan efter 1v blev sömnen bÀttre.
A really good start
Taking for three weeks now and I have really noticed a difference. More energy sleep better and less stress (even with a teenage daughter living at home ð)
Shilajit in Tabletten
In Tiegel bekommt man keine richtige Dosierung was mit Tabletten einfach ist.
Har nu testat bÃ¥de en burk ShilajitâŠ
Har nu testat både en burk Shilajit Resin samt en förpackning Shilajit Tablets.
Körde först resin och måste sÀga att jag efter ungefÀr 7-10 dagar började mÀrka en aningen förbÀttring i energi och allmÀnt vÀlmående, men primÀrt högre energi. Dock Àr innehållet i resin vÀldigt lÀtt att skopa upp med den tillhörande skeden fram till ungefÀr 2/3 av förpackningen, resten blir tyvÀrr som en stenhård massa och man får karva och grÀva ur hård massa för att blanda ner i varm dryck.
Efter det körde jag en förpackning av tabletterna och hÀr Àr jag inte lika imponerad och skeptisk till om innehållet verkligen Àr det som påstås vara, jag tÀnker inte sÀga bu eller bÀ men min upplevelse av tabletterna Àr inte på samma nivå som resinet, och då tog jag tre styck tabletter som ska vara 600mg och som kan sÀttas i referens till att jag tog cirka 500mg av resin.
Jag kan starkt rekommendera resin, men jag kommer aldrig köpa tabletterna igen och kan således inte rekommendera tabletterna utan endast resin.
Priset kÀnner jag också ligger lite i överkant.
Resin får 4/5 i betyg, hade fått 5/5 om sista tredjedelen av innehållet inte har torkat ut och gjort det svårt att grÀva ur.
Tabletterna får 0/5 på grund av i min upplevelse ingen effekt.
Priset Àr aningen högt och vi landar då på ett generellt 3 av 5 stjÀrnor.

Pure North ããã®åç
Redan efter en vecka sÃ¥ kÀnner jag merâŠ
Redan efter en vecka så kÀnner jag mer energi och mindre hjÀrndimma
Det tog nÃ¥gra veckor innan jag mÀrkteâŠ
Det tog några veckor innan jag mÀrkte att energin och sömnen blivit bÀttre. Tar mig nu lÀttare till gymmet, får mer kvalitativ sömn. Ska bli spÀnnande att se vad som hÀnder under våren
Ich war am anfang sehr skeptisch und âŠ
Ich war am anfang sehr skeptisch und paar monate viel ÃŒber shilajit gelesen bevor ich mich entschieden habe es zu kaufen. Dann hab ich wieder einen ernstzunehmenden Lieferanten gesucht der wirklich das liefert was es verspricht. Immer wieder ist mir Pure North ins Auge gestochen. Ich dachte mir : du suchst schon soooo lange - kaufe endlich und probiere es aus. Gesagt ,getan ..
Und jetzt nach ca.4 Monaten geht's mir innerlich besser! Ich bin viel ruhiger ,hab mehr Energie und bin ich nicht mehr so schlÀfrig am Tag. Vielen Dank fÌr ein Lösung die mir in Wechseljahre so viel hilft.
Bra med energi
VÀldigt bra, kÀnner mig mer trött nÀr jag inte tar det. Ett stort minus Àr att den hinner torka innan man hunnit anvÀnda klart hela burken.. men sjÀlva upplevelsen Àr mycket bra..

Pure North ããã®åç
Mmmm hoppaspå resultat
InInhaltstoffeninfoformationen fÃŒr mich sehr gut.Kam gutâŠ
Informationen fÃŒr mich sehr gut.Kam gut klar
Produkt ist top.
Produkt ist top.
Aber auf meine an Pure North gesendete Nachfrage wurde nicht geantwortet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã