Pure north rÃ¥kade skicka mina 4 burkar till fel adress, men Ã¥tgÀrdade det direkt med trevligt bemötande och skickade utan att blinka 4 ny! Jag har mer energi, fokus gÃ¥nger nÃ¥gra hundra procent, vÀxer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans. KÀnns som bra kvalitet. Efter att anvÀnt klart första provburken bestÀllde direkt större mÀngd för att produkten kÀnns vara bra för kroppen. Ãr nöjd! Men om man bestÀller större paket... ãã£ãšèŠã
Jag har anvÀnt Shilajit i cirka 1,5 mÃ¥nad. Initialt var det en variant i tablettform. Nu bestÀllde jag en renare form av shilajit via Pure North. Substansen pÃ¥minner om tjÀra i konsistens och smak(luk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pure North is the first Premium Shilajit brand in the Nordics. 100% genuine Shilajit directly from the Himalayas without additives or chemicals. 85+ nutrients that boost energy & well-being.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ingen effekt efter 1 månad
Har anvÀnt Shilajit i en mÃ¥nad nu och kÀnner inte av nÃ¥gon av de positiva effekter som utlovats. Ãr faktiskt lite besviken.
Jag tycker att det Àr för tidigt attâŠ
Jag tycker att det Àr för tidigt att göra en helhetsbedömning. Men Àn så lÀnge kan jag inte sÀga att jag har mÀrkt någon skillnad och att första burken inte rÀckte så lÀnge. Jag kanske tar för mycket men det var inte så mycket iden, det var faktiskt mer iden andra burken. Men jag tog tre gånger per dag så nu minskar jag till två. Och jag har fått gå till porslinstronen vÀldigt ofta ska det vara så? Men lÀste en gång att det Àr bra att ha avföring ofta och krÀmigt och att vi i vÀstvÀrlden har för hård avföring. Men tre gånger på morgonen samt tre gånger på dagen. Ska det vara så. Men hur som helst så tycker jag att smakar gott!
Pure North Shilajit Àr tveklöst game changing
Jag har kört nu Pure North Shilajit ett tag! Utan tvekan har det förÀndrat mitt liv och balanserat mina energier under dagen. Jag tillhör de personerna som brukade lÀtt krasha på eftermiddagarna av stress, av alla intryck över en dag.
Nu får jag fortfarande behålla mina eventuellt starka intryck, men Àndå har jag kvar energier nÀr jag går och lÀgger mig på kvÀllen.
Min fokusförmåga kÀnns som har expanderat med par hundra procent, mer energifylld utan att för den delen gå upp stress!
Kan vÀldigt varmt rekommendera denna produkt!
Fullkomligt Àlskar!
Blev rekommenderad denna produkt av en kompis som sa han aldrig haft sån energi hela dagen efter tagit Shilajit. Normalt brukar jag inte lyssna på sånna naturkost medel som lovar massa men då det kom från min kompis kÀnde jag ok jag provar. Och wow!! Han överdrev inte! Har alltid kÀnt mig trött och knappt orkat trÀna efter jobbet men efter jag börjat blanda i Shilajit i mitt grön te med honung (för den Àr inte god men i teet döljs smaken) så har jag sån energi hela dagen! Och det Àr en jÀmn Àr energi och ett lugn nÀstan, svårt att förklara, men inte en sån energi kick som man får av olika energi drycker som gör man sen gör man får en dipp.
Jag rekommenderar nu den till alla!
/Oliver
Jag mÀrkte effekt redan efter nÃ¥gonâŠ
Jag mÀrkte effekt redan efter någon dag. Men energi. Klarare hjÀrna. Jag hade lite av en detox effekt och någon dag höll jag upp och minskade lite vilket gav effekt. Så nöjd att jag provade detta. Min sambo kÀnner samma effekt.

Pure North ããã®åç
Tycker mycket om denna Shilajit frÃ¥nâŠ
Tycker mycket om denna Shilajit frÃ¥n Pure North . Det Àr den andra sorten jag provat och fastnat för . Bra pris vid köp av 3 och en pÃ¥ köpet ðEnkelt att dosera och fÃ¥tt en positiv effekt i mitt liv,dÃ¥ jag kommit igÃ¥ng med trÀning och saker som slÀpat efter i hemmet ect .. Sover godare och kÀnner en bÀttre fokus och balans i livet .
Glad att en vÀn visade mig detta och jag visar vidare till andra vÀnner ðª

Pure North ããã®åç
JÀtte bra Shiljat
JÀtte bra Shiljat, jag gjorde alla tester för att verkligen se kvalite och de visade sig vara 100 procent ren Shiljat. Rekommenderar starkt ððð
Shilajit - det svarta guldet ð€
AnvÀnder Shilajit och kroppen svarar positivt ð piggare och mer energi, sover mycket bÀttre pÃ¥ nÀtterna. SmåÀtandet har minskat. SpÀnnande att pröva detta âsvarta guldâ. Christina
deras produkt höll vad dom lovade
deras produkt höll vad dom lovade
Jeg har bestilt Shilajit for anden gangâŠ
Jeg har bestilt Shilajit for anden gang hos Pure North. FÞrste gang var jeg meget tilfreds med kvaliteten, men denne gang er konsistensen lidt anderledes â den virker tyndere end den fÞrste, jeg modtog. Det er en smule skuffende, da jeg havde forventet den samme standard som sidst. Jeg hÃ¥ber dog stadig, at virkningen er lige sÃ¥ god som fÞr, og jeg ser frem til at teste det.
1 week after trying shilajit
I been taking shilajit for a week, I can already feel the effects. I have more energy and muscles strength than before. I'm going to keep taking Pure North shilajit, and I can't wait for more positive effects to take place. I'm going to definitely buy more. Really recommend it from Pure North.
Fantastisk produkt en "gamechanger" somâŠ
Fantastisk produkt en "gamechanger" som lyft livet fysiskt och psykiskt till nÀsta nivå. Motiverad och fokuserad snart 54 år och i bÀttre form Àn någonsin. Rekommenderar till alla som frågar hur och varför jag har ett naturligt "glow".
Företaget Àr seriöst och alltid snabb leverans.
Super!
Bra produkt, kÀnner av skillnad inom två veckor . Enkel men elegant hemsida samt klickandet fram till fÀrdig bestÀllning. Snabb och sÀker leverans.
5/5
Fantastisk kundeservice og produkt.
Fantastisk kundeservice og produkt.
Köpt frÃ¥n andra sidor dÃ¥ jag trappatâŠ
Köpt från andra sidor då jag trappat vågat stoppa i mig produkten , mår allmÀnt bÀttre och sover skönare har jag mÀrkt med denna produkt
Purenorth har den bÀsta produkten pÃ¥âŠ
Purenorth har den bÀsta produkten på marknaden just nu.
Du får ut mer ut av din trÀning. Det gör verkligen skillnad att ta Shilajit från Purenorth. Jag Àr 48 år och börjar få tillbaka min kropp som jag hade som 30 åring.
Bra snabb leverans och bamsen stÃ¥r somâŠ
Bra snabb leverans och bamsen står som ett hammar skaft
Toppen produkt och service
VÀdligt bra Shilajit lite lösare i konsistensen Àn vad jag Àr van vid då jag testat många olika sorter från olika mÀrken men mÀrker genast hur bra den löser upp sig i vatten, och smaken på Shilajit Àr inte bra men denna smakar bÀttre Àn andra jag anvÀnt(går att dricka den bara med vatten utan att blanda i mjölk och annat).
Effekten Àr Àven den bra som förvÀntat!
Jag frågade om Labresultatet och fick det genast skickat till min mail för att verifiera innehållet. Snabb leverans på 2 dagar.
Kommer återkomma i framtiden garanterat.
Pure North Shilajit
Snabb leverans hem, började kÀnna en hel del positiva effekter efter bara 3 veckor av anvÀndning. Rekommenderar starkt att ni ska prova på detta!
Har anvÀnt det i snart 2 veckor nu
Har anvÀnt det i snart 2 veckor nu. Det jag mÀrker Àr att jag fått mycket mer energi, samt att jag kÀnner mig lugnare och kan koncentrera mig bÀttre nu.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã