レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er liep eerst wat mis met onze bestelling, zonder meerkost hebben zij dit opgelost en er een extraatje aan toegevoegd. Dit op zich was al een surplus. Maar dan bleek de geur voor ons niet juist te zi... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb lang op internet gezocht en uiteindelijk vond ik "pureoil", een betrouwbaar bedrijf. Ik wil ze ook hartelijk bedanken voor de snelle levering.

5぀星のうち5の評䟡

Beste klantenservice ooit! Ik had bij de bestelling per ongeluk mijn mailadres verkeerd opgegeven en heb via mail en whatsapp contact opgenomen. Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling was een beetje laat via een e-mail werft dit prima opgelost, ik heb al vele etherische oliën getest maar PureOil is tot nu toe de beste heerlijke eerlijke olie goede kwaliteit, Dus ee... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

pureoil.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in pure, zorgvuldig geselecteerde oliën voor huid, haar en dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit essentiële oliën en draagoliën van hoge kwaliteit, met focus op eenvoud, natuurlijke ingrediënten en een fijne gebruikservaring. We bieden duidelijke productinformatie en persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Daarom planten we bij elke bestelling een boom en draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

Shampoo bars

Pureoil.nl heb ik sinds kort ontdekt toen ik op zoek was naar verzorgende producten op basis van etherische oliën. Ik ben heel erg fan van de shampoo bars. Die met roos en rozemarijn ruiken heerlijk en de conditioner bar werkt heel goed. Nu ook een met pepermunt olie voor mijn man besteld.

2026幎6月22日

Goed en snel afgeleverd

Goed en snel afgeleverd.
Prima!

2026幎5月31日

Hi C. wouters,

Dankjewel voor je review! :)) Fijn om te horen dat alles goed en snel is afgeleverd.

Veel plezier met je aankoop!

Top services

Top services
Top olie

2026幎6月15日

Hi ban,

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én de olie.

Veel plezier ermee!

Aanrader

De producten zien er kwalitatief uit en zijn het ook. De rozemarijn- en jojoba-olie die ik heb besteld werken uitstekend. Mijn huid voelt zachter aan. Ze worden snel opgenomen en de geur van rozemarijn blijft een tijdje hangen. Zeer tevreden met deze aankoop.

2026幎6月12日

Hi ugi,

Bedankt voor je mooie woorden! 💚 Geweldig om te horen dat je huid zachter aanvoelt.

We wensen je veel plezier met je verdere verzorgingsroutine!

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf nu: Alleen maar hier bestellen

Na mijn bestellen heb ik contact gehad met Pureoil via de whatsapp. Deze communicatie verliep heel prettig en persoonlijk. De potjes olie die ik heb besteld, waren keurig verpakt. De kwaliteit is ook supergoed. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar bij dit bedrijf. Aanrader!

2026幎6月13日

Hey familie klomp,

Wat een prachtige review, dankjewel! 💚 Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat zowel de kwaliteit van onze oliën als het persoonlijke contact via WhatsApp zo goed zijn bevallen.

Ik wens je heel veel plezier met je oliën en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

Prima 👌 PureOil

De zending was wat vertraagd dit is prima opgelost ik ben erg blij met de klanten service de olie van PureOil is geweldig 🀩 een echte aanrader

2026幎5月31日

Hi Jan ,

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Er was helaas inderdaad een klein probleempje tijdens jouw zending, dus extra fijn om te horen dat dit naar tevredenheid is opgelost.

Geweldig dat je zo tevreden bent over onze klantenservice én de olie. Ik wens je heel veel plezier met je aankoop!

Team PureOil 🌿💚

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling was een beetje laat via

Dus een echte aanrader.

2026幎6月5日

Hey Jan,

Dankjewel voor je prachtige review! 😊 Helaas was je bestelling inderdaad iets vertraagd, maar fijn om te horen dat we dit goed hebben kunnen oplossen.

Wat een mooi compliment dat onze oliën de beste zijn die je tot nu toe hebt geprobeerd. Ik wens je nog heel veel plezier met de oliën!

Een aanrader !☺

Heel snelle levering van kwaliteitsvolle producten! Een aanrader! Alles was goed verpakt zodat er niets stuk kon. Ik kom hier terug ! ☺

2026幎6月2日

Hi edith,

Wat leuk om te lezen! 😊 Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles snel, veilig en netjes verpakt bij je is aangekomen.

Ik wens je heel veel plezier met de producten en we kijken ernaar uit je weer terug te zien!

5぀星のうち5の評䟡

Snel antwoord op je vragen .

Snel antwoord op je vragen .

2026幎5月26日

Hi Saida,

Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de snelle levering.

Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel :))

5぀星のうち5の評䟡

De rozemarijn water is lekker

De rozemarijn water is lekker verfrissend voor gezicht en hoofdhuid. En ik heb het gevoel dat mijn haar wel iets dikker is geworden. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Het pakketje is snel bezorgt.

2026幎5月26日

Hi barneveld,

Ahh Wat leuk om te lezen! Fijn dat het rozemarijnwater zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

Ik wens je veel plezier met het verder gebruiken van het rozemarijnwater en bedankt voor het delen van je ervaring!

Team PureOil💚

Levering was heel snel

Levering was heel snel, product is perfect.
Bij meer nog mooier prijs.
Gewoon Top.

2026幎5月24日

Hi soedis,

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product perfect bevalt.

Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel bij PureOil!

5぀星のうち5の評䟡

De olie is van zeer goede kwaliteit

De olie is van zeer goede kwaliteit, ik heb ook goede ervaringen met vergelijkbare producten van andere aanbieders. Voelt prettig en verzachtend aan op de huid, een echte aanrader.
Ook snel geleverd

2026幎5月16日

Hi yael,

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de olie en dat deze zo prettig aanvoelt op de huid.

Ik wens je veel plezier met het verder gebruiken van de olie en bedankt voor je aanbeveling!

Goede service.
Lijkt mij een goed product, heb het nog niet gebruikt..
Bedrijf heeft goede kwaliteit producten..
Dank!

2026幎5月15日

Hi jasmine,

Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en vertrouwen hebt in onze producten.

Ik wens je veel plezier met het uitproberen van de olie en hoor graag wat je ervan vindt!

Kwalitatief

Kwalitatief zeer goede, zuivere produkten.
Zeer tevreden van de service.
Voelt liefdevol aan.
Een aanrader.

2026幎5月4日

Hi anjes,

Wat een mooie woorden, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat je onze producten als kwalitatief en zuiver ervaart en tevreden bent over de service.

Ik wens je veel plezier met onze oliën en bedankt voor je aanbeveling! En ook heel erg bedankt dat je al meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst 🥰

Beste klantenservice ooit!

Beste klantenservice ooit!
Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op de hoogte gehouden!
Er werd mij ook gecommuniceerd dat mijn pakje een dagje later zou komen, maar ik had sowieso niet de verwachting dat dit op zondag zou worden verwerkt en maandag er al zou zijn! Dinsdag pakje open gedaan, alles in perfecte verpakking, een klein feestje bij het uitpakken 🀩 heel blij met mijn aankoop, ik ga zeker in de toekomst terug bij jullie bestellen!

2026幎4月14日

Hi nance,

Wat een geweldige review, dankjewel! 🀩 Wat fijn om te horen dat alles rondom je bestelling goed is verlopen en dat we je hebben kunnen helpen met het corrigeren van je e-mailadres.

We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, dus het is erg leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. En een "klein feestje" bij het uitpakken van je pakketje, daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van! 😊

Ik wens je heel veel plezier met je aankoop en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

In één woord SUPER

Ik kreeg vrij snel een reactie op mijn vraag over een product.
Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen in huis en de inhoud was netjes verpakt.
Echt keurig en over nagedacht 👍🏜
De conditioner met Batana van Pureiol is echt een aanrader. Mijn haar voelt zacht aan.
Kortom super tevreden

2026幎4月10日

Hi anne,

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat je snel antwoord hebt gekregen op je vraag en tevreden bent over de levering en verpakking.

Geweldig dat de Batana Conditioner zo goed bevalt en dat je haar zacht aanvoelt. Ik wens je nog heel veel plezier met onze producten!

Geweldige service

Geweldige service, ik werd goed op de hoogte gehouden van me bestelling

2026幎3月27日

Hi Cairo,

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je goed op de hoogte werd gehouden van je bestelling.

Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel bij PureOil!

5぀星のうち4の評䟡

Prima producten en snelle levering.

2026幎3月26日

Hi marianne,

Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering.

Ik wens je veel plezier met je aankoop!

Mooi bedrijf!! Aanrader!!!

Snelle levering maar de verpakkingen, echt, zo mooi en netjes verpakt!
Top hoor!! Een echte aanrader ❀

2026幎3月26日

Hi a. lubbers,

Wat een leuke review, dankjewel! ❀ Wat fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent over de snelle levering, maar ook over de verpakking. We besteden daar veel aandacht aan, dus dit is extra leuk om te lezen!

Ik wens je heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je aanbeveling.

Zeer tevreden met pureoil

Zeer tevreden met pureoil. 👍🏻
Prima kwaliteit, snelle levering en netjes verpakt. Mooie website en zeer redelijke prijzen voor de producten.
Hier kom ik graag en zeker weer terug voor een volgende bestelling.

2026幎3月19日

Hi paul,

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de snelle levering en onze verpakking.

Ook leuk dat je onze website en prijzen waardeert. Ik wens je veel plezier met je aankoop en we kijken ernaar uit je weer terug te zien!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。