Er liep eerst wat mis met onze bestelling, zonder meerkost hebben zij dit opgelost en er een extraatje aan toegevoegd. Dit op zich was al een surplus. Maar dan bleek de geur voor ons niet juist te zi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb lang op internet gezocht en uiteindelijk vond ik "pureoil", een betrouwbaar bedrijf. Ik wil ze ook hartelijk bedanken voor de snelle levering.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste klantenservice ooit! Ik had bij de bestelling per ongeluk mijn mailadres verkeerd opgegeven en heb via mail en whatsapp contact opgenomen. Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelling was een beetje laat via een e-mail werft dit prima opgelost, ik heb al vele etherische oliën getest maar PureOil is tot nu toe de beste heerlijke eerlijke olie goede kwaliteit, Dus ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
pureoil.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in pure, zorgvuldig geselecteerde oliën voor huid, haar en dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit essentiële oliën en draagoliën van hoge kwaliteit, met focus op eenvoud, natuurlijke ingrediënten en een fijne gebruikservaring. We bieden duidelijke productinformatie en persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Daarom planten we bij elke bestelling een boom en draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Shampoo bars
Pureoil.nl heb ik sinds kort ontdekt toen ik op zoek was naar verzorgende producten op basis van etherische oliën. Ik ben heel erg fan van de shampoo bars. Die met roos en rozemarijn ruiken heerlijk en de conditioner bar werkt heel goed. Nu ook een met pepermunt olie voor mijn man besteld.

Aanrader
De producten zien er kwalitatief uit en zijn het ook. De rozemarijn- en jojoba-olie die ik heb besteld werken uitstekend. Mijn huid voelt zachter aan. Ze worden snel opgenomen en de geur van rozemarijn blijft een tijdje hangen. Zeer tevreden met deze aankoop.

pureoil.nl ããã®åç
Vanaf nu: Alleen maar hier bestellen
Na mijn bestellen heb ik contact gehad met Pureoil via de whatsapp. Deze communicatie verliep heel prettig en persoonlijk. De potjes olie die ik heb besteld, waren keurig verpakt. De kwaliteit is ook supergoed. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar bij dit bedrijf. Aanrader!

Prima ð PureOil
De zending was wat vertraagd dit is prima opgelost ik ben erg blij met de klanten service de olie van PureOil is geweldig ð€© een echte aanrader

pureoil.nl ããã®åç
Mijn bestelling was een beetje laat viaâŠ
Dus een echte aanrader.

Een aanrader !âºïž
Heel snelle levering van kwaliteitsvolle producten! Een aanrader! Alles was goed verpakt zodat er niets stuk kon. Ik kom hier terug ! âºïž

pureoil.nl ããã®åç
Snel antwoord op je vragen .
Snel antwoord op je vragen .

pureoil.nl ããã®åç
De rozemarijn water is lekkerâŠ
De rozemarijn water is lekker verfrissend voor gezicht en hoofdhuid. En ik heb het gevoel dat mijn haar wel iets dikker is geworden. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Het pakketje is snel bezorgt.

Levering was heel snel
Levering was heel snel, product is perfect.
Bij meer nog mooier prijs.
Gewoon Top.

pureoil.nl ããã®åç
De olie is van zeer goede kwaliteit
De olie is van zeer goede kwaliteit, ik heb ook goede ervaringen met vergelijkbare producten van andere aanbieders. Voelt prettig en verzachtend aan op de huid, een echte aanrader.
Ook snel geleverd

Goede service.
Lijkt mij een goed product, heb het nog niet gebruikt..
Bedrijf heeft goede kwaliteit producten..
Dank!

Kwalitatief
Kwalitatief zeer goede, zuivere produkten.
Zeer tevreden van de service.
Voelt liefdevol aan.
Een aanrader.

Beste klantenservice ooit!
Beste klantenservice ooit!
Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op de hoogte gehouden!
Er werd mij ook gecommuniceerd dat mijn pakje een dagje later zou komen, maar ik had sowieso niet de verwachting dat dit op zondag zou worden verwerkt en maandag er al zou zijn! Dinsdag pakje open gedaan, alles in perfecte verpakking, een klein feestje bij het uitpakken ð€© heel blij met mijn aankoop, ik ga zeker in de toekomst terug bij jullie bestellen!

In één woord SUPER
Ik kreeg vrij snel een reactie op mijn vraag over een product.
Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen in huis en de inhoud was netjes verpakt.
Echt keurig en over nagedacht ððœ
De conditioner met Batana van Pureiol is echt een aanrader. Mijn haar voelt zacht aan.
Kortom super tevreden

Geweldige service
Geweldige service, ik werd goed op de hoogte gehouden van me bestelling

Mooi bedrijf!! Aanrader!!!
Snelle levering maar de verpakkingen, echt, zo mooi en netjes verpakt!
Top hoor!! Een echte aanrader â€ïž

Zeer tevreden met pureoil
Zeer tevreden met pureoil. ðð»
Prima kwaliteit, snelle levering en netjes verpakt. Mooie website en zeer redelijke prijzen voor de producten.
Hier kom ik graag en zeker weer terug voor een volgende bestelling.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã