Er liep eerst wat mis met onze bestelling, zonder meerkost hebben zij dit opgelost en er een extraatje aan toegevoegd. Dit op zich was al een surplus. Maar dan bleek de geur voor ons niet juist te zi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb lang op internet gezocht en uiteindelijk vond ik "pureoil", een betrouwbaar bedrijf. Ik wil ze ook hartelijk bedanken voor de snelle levering.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste klantenservice ooit! Ik had bij de bestelling per ongeluk mijn mailadres verkeerd opgegeven en heb via mail en whatsapp contact opgenomen. Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelling was een beetje laat via een e-mail werft dit prima opgelost, ik heb al vele etherische oliën getest maar PureOil is tot nu toe de beste heerlijke eerlijke olie goede kwaliteit, Dus ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
pureoil.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in pure, zorgvuldig geselecteerde oliën voor huid, haar en dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit essentiële oliën en draagoliën van hoge kwaliteit, met focus op eenvoud, natuurlijke ingrediënten en een fijne gebruikservaring. We bieden duidelijke productinformatie en persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Daarom planten we bij elke bestelling een boom en draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede omschrijving online en ook op deâŠ
Goede omschrijving online en ook op de duurzame verpakking van elke olie die je ontvangt. Snelle levering. En natuurlijk goede olie :)
Een tevreden klant

pureoil.nl ããã®åç
De levering verliep correct en vlug enâŠ
De levering verliep correct en vlug en het product was zoals beloofd

Love it
Love it . Hele fijne website en producten. Die echt zijn & heel goed werkeb. Ik vind alleen de castor olie wel wat te duur voor zo weinig ml.
Verder erg blij met PureOil

Best oil ever
Best oil ever! I jusr leave on pose 90â before the shampoo and it is really easy to remove. Leave scalp nurished and the hair like silk smooth and not frizzy at all

pureoil.nl ããã®åç
Producten waren op tijd geleverd, en heel klantvriendelijk

pureoil.nl ããã®åç
Heerlijke frisse pure eucalyptus olie
Heerlijke frisse eucalyptus olie. De geur is puur en krachtig. Ik gebruik deze olie vooral bij verkoudheid vorige week en in de diffuser. Je ruikt echt dat dit een zuivere, natuurlijke olie is.

Mijn eerste aankoop

Fantastische & pure oliën
Fantastische oliën! De lavendelolie is mijn favoriet â zo zacht, natuurlijk en pure kwaliteit. De geur is niet kunstmatig zoals bij veel andere merken. Zeker een blijvertje!

pureoil.nl ããã®åç
very good quality products and amazingâŠ
very good quality products and amazing packaging

pureoil.nl ããã®åç
Alles snel ontvangen en goed verpakt!
Alles snel ontvangen en goed verpakt. De flesjes kwamen perfect aan. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Fantastische producten
Fantastische producten, zal ze zeker vaker bestellen! De klantenservice is ook heel fijn en snel in communicatie en de producten werden snel geleverd.

pureoil.nl ããã®åç
De producten van Pureoil zijn heel fijn
De producten van Pureoil zijn heel fijn in gebruik. Je merkt aan alles dat de kwaliteit hoog is. De texturen zijn prettig, de geuren zijn natuurlijk en niet overheersend, en de producten doen simpelweg wat ze beloven. Geen chemische rommel, maar pure ingrediënten die je huid en haar echt voeden.
Hun accessoires zijn niet alleen een leuke toevoeging, ze zijn ook nog eens super praktisch.
Het 'netzakje' voor de shampoobar: Dit is een absolute gamechanger. In dit zakje heb je grip, kun je de bar makkelijk laten schuimen en hang je hem na gebruik hygiënisch op om te drogen. Slim, simpel en effectief.
Handig voor op reis
Shampoo en conditioner bar ruiken heerlijk, werken goed en zijn heel handig voor op reis!! Ik ben fan
Pureoil
Ik heb voor de 2e keer besteld bij pureoil en de producten waren weer snel en netjes geleverd. Kwaliteit is perfect.
Heerlijke shampoobar
Heerlijke shampoobar , je haar wordt er superzacht van.
Mooie natuurlijke producten enâŠ
Mooie natuurlijke producten en bovendien erg snelle levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã