䌁業情報

2. グラフィック デザむナヌ
  3. ゜フトりェア䌁業
  4. りェブデザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Puresoft hjÊlper vi danske virksomheder med at skyde deres digitale transformation igang. Vi er et webbureau/digitalt bureau, der tilbyder hjemmeside- og webshopudvikling, specialudvikling og digital markedsfÞring.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

18件のレビュヌ

Tak til PURESOFT

Tak for al jeres hjÊlp vedrÞrende udarbejdelsen af GRESSPADELs hjemmeside.

Jeg er meget tilfreds med jeres resultat, jeres dedikation til detaljen og vores kreative samarbejde.

I leverer til tiden, er imÞdekommende og besidder en skÞn humor = > glÊde.

Tak - I får selvfÞlgelig 5 velfortjente stjerner for jeres arbejdsindsats.

Venligst,
Helle Gress Janniche
Stifter af GRESSPADEL

2025幎12月1日

Tusind tak for de flotte ord, Helle 😄

Det er en kÊmpe fornÞjelse at vÊre med på GRESSPADEL-rejsen.

Dit engagement og din vision smitter, og det gÞr samarbejdet både kreativt og meningsfuldt.

Vi er stolte af at vÊre en del af det, og glÊder os til at fÞlge udviklingen fremover 🚀

6 stjerner!

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg anbefaler Anika og Uffe fra Puresoft på det varmeste.

Jeg har netop oplevet dem i dag stÃ¥ for online-kurset ‘SEO for ivÊrksÊttere – en praktisk introduktion’ gennem IvÊrksÊtterdanmark. Dygtige mennesker af denne karat skal man lede lÊnge efter!

Rolige, imÞdekommende, dygtige lÊremestre og formidlere er de begge.

Med stor ekspertise og autoritet guidede de en kÊmpe flok igennem ALT, hvad der kunne lÊres på to timer om SEO (og GEO) - oven i kÞbet med rolige svar på alle spÞrgsmål og en stram tidsplan, der holdt på minuttet. Wow!⭐

2025幎11月28日

Tusind tak for de skÞnne ord, Pia 😄
Det var en fornÞjelse at have dig med til kurset.

Vi gÞr os umage med både struktur, overblik og plads til spÞrgsmål, så det er virkelig dejligt at hÞre, at det kunne mÊrkes.

Professionel og sympatisk

⭐⭐⭐⭐⭐
Tusind tak til Uffe og Anika for et virkelig godt Canva/Meta-forlÞb! Jeg har lÊrt en masse og fÞlt mig godt guidet hele vejen igennem.

I er superdygtige - og jeres tålmodighed og engagement har gjort en stor forskel.

Jeg sÊtter også stor pris på, at I tog jer tid til en opfÞlgningssamtale og hjalp mig godt igennem opsÊtningen.

Et professionelt, kompetent og passioneret team, som jeg varmt kan anbefale til andre, der vil udvikle deres forretning digitalt. HÃ¥ber vi i fremtiden skal samarbejde omkring SoMe og nyt website.

2025幎11月13日

Puresoft ApS からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding, den betyder virkelig meget for os! 🙏

Det har vÊret en fornÞjelse at stÞtte dig i dit arbejde med Canva og Meta, og vi er glade for, at du har fÞlt dig tryg og godt guidet gennem hele processen.

Vi er glade for, at du har fået både overblik og konkrete redskaber med fra Canva/Meta-forlÞbet, og vi sÊtter stor pris på din positive energi i samarbejdet.

Vi hÃ¥ber bestemt ogsÃ¥, at vi fÃ¥r mulighed for at fortsÊtte samarbejdet omkring SoMe og dit kommende website 🚀

Super professionelle og ordentlige

Tusind tak til hele teamet hos Puresoft for et fantastisk Business Boost-forlÞb!
I har virkelig lÊrt mig en masse og gjort processen både spÊndende og overskuelig.

Jeg er isÊr imponeret over, hvor gode I er til at forklare selv de mest tekniske ting pÃ¥ en simpel og forstÃ¥elig mÃ¥de – og ikke mindst jeres store tÃ¥lmodighed undervejs.

Derudover sÊtter jeg stor pris på, at I tog jer tid til at sÊtte jer ind i min virksomheds identitet og give konstruktiv feedback samt konkrete eksempler på alle de områder, vi arbejdede med.

Et virkelig professionelt og engageret team, som jeg varmt kan anbefale til andre, der Þnsker at udvikle sig digitalt og få mere ud af deres forretning.

Jeg glÊder mig til at fortsÊtte samarbejdet med dem om videreudvikling af min hjemmeside.

5 stjerner og et stort tak herfra!

2025幎10月31日

Puresoft ApS からの回答

Wow, tusind tak for de flotte ord, de varmer virkelig! 🙏
Vi har elsket at arbejde sammen med dig og er så glade for, at du fik vÊrdi ud af Business Boost-forlÞbet. Du gik til opgaven med åbent sind og god energi, og det gÞr altså en kÊmpe forskel.

Vi glÊder os til at fortsÊtte samarbejdet og tage din hjemmeside til nÊste niveau 🚀

Puresoft ApS

Fra forvirring til klarhed i betalt annoncering

Jeg deltog i Business Boost-forlÞbet hos Puresoft via IvÊrksÊtter Danmark og fik Anika Madsen som rÃ¥dgiver. Hun guidede mig trygt igennem Metas systemer og gav vÊrdifuld sparring pÃ¥, hvordan jeg kunne lave bÃ¥de billede- og videocontent til annoncer 🎥📞 Samtidig hjalp hendes kollega, Uffe Christiansen, med den tekniske opsÊtning af bl.a. Pixels og tracking – noget jeg selv havde kÊmpet med uden held 💻

Samarbejdet gav mig en rigtig god start pÃ¥ betalt annoncering til mit yogastudie 🧘‍♀ Jeg fik lyst til selv at eksperimentere videre, og jeg ved, at jeg vil rÊkke ud til dem igen. Anika og Uffe er dygtige, imÞdekommende og eksperter i at fÃ¥ mest muligt ud af annoncebudgettet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der vil have professionel hjÊlp til annoncering pÃ¥ Facebook og Instagram 🚀

2025幎9月24日

Tålmodige og nÊrvÊrende

Jeg har fået lavet min virksomheds hjemmeside af Uffe hos PureSoft, og det har vÊret et super behageligt forlÞb, hvor jeg har fÞlt mig prioriteret. Vi har afholdt mÞder, hvor der har vÊret god tid sat af til at gennemgå alle mine spÞrgsmål, og jeg har fået mulighed for at sÊtte sidste komma på mit website med Uffe ved siden af.
For sådan en som mig, der har nul erfaring med hjemmesider, er det virkelig anbefalelsesvÊrdigt at hyre puresoft, som dels påtager sig opgaven til fulde, men som også forstår at tage mig i hånden og sÞrge for, at det bliver prÊcis som jeg Þnsker det.

2025幎4月9日

Fantastisk lÊrerigt undervisningsforlÞb

Jeg har haft et fantastisk lÊrerigt undervisningsforlÞb hos Pure soft, hvor jeg blev undervist i prÊcis de ting jeg havde efterspurgt indenfor shopify. Både Anika og Uffe fremstår som yderst kompetente og meget imÞdekommende undervisere og er samtidig rigtig gode til at forklare tingene på en måde som er "helt nede på jorden"

2025幎1月17日

Hjemmeside og markedsfÞring.

Jeg havde brug for at lÊre det vigtigste om SEO, råd og vejledning om hvordan jeg selv arbejder med min hjemmeside til min klinik og foredragsvirksomhed, samt hvordan jeg markedsfÞrer på SOME. Jeg fik god professionel hjÊlp, der var nemt forståeligt og kan kun give de bedste anbefalinger.

2025幎1月22日
自発的なレビュヌ

Man fÞlte sig virkelig mÞdt som kunde

At gÞre sig umage for at forstå sine kunders Þnsker er noget jeg selv lÊgger stor vÊgt på i min egen virksomhed. Det mÞdte jeg også hos Puresoft som, udover at give min hjemmeside den sidste lÊkre finish, også brugte tid på at vise mig, hvordan jeg selv kunne udvikle på hjemmesiden.

2024幎3月13日
自発的なレビュヌ

Rigtig god service og levering!

Rigtig god service og levering!

Havde et projekt med Puresoft hvor der skulle laves forskellige integrationer og funktioner til min hjemmeside og det blev lavet prÊcis som det skulle.

Super god service hele vejen, hvor de både hjalp med ideer til hvordan det skulle lÞses, design, funktioner og hele tiden fulgte op på om man var tilfreds.

Kan klart anbefales!

2023幎9月25日
自発的なレビュヌ

5-stjerners oplevelse hver gang!

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Puresoft i noget tid og jeg har kun de bedste anbefalinger. De sÊtter sig grundigt ind i kundens behov og får leveret. De er af den type virksomhed at de leverer varen - og hvis de ikke lige har svaret med det samme, så finder de det!

5-stjerners oplevelse hver gang!

2023幎6月2日

De er professionelle

De er professionelle, yder altid en god service og gode lÞsningsforslag. De er meget fleksible og klar til at give den en skalle ved korte deadlines. Er virkelige gode til at forklare og lÊre fra sig og instruere én til selv at opdatere sin side, f.eks. med små videoklip. De laver flot design og brugervenlig hjemmeside - det hele for rimelige priser.
Har kun positivt at sige om Puresoft😊

2022幎10月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。