Den fÞrste pakken vi bestilte forsvant hos postnord men dukket for Þvrig opp etter mer enn 15 dager nÃ¥r hobbyspesialisten allerede hadde sendt en ny pakke til oss. StrÃ¥lende kundeservice og oppfÞlging... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 dumpling og 5 needoh. Alle var falske og elendig kvalitet. (Rett i bosset gikk de alle) over 1000kr tapt. Sendte klage mail at jeg ville ha pengene igjen. De svarte relativt fort at de kunn... ãã£ãšèŠã
Puslespill er en fin hobby som man kan gjÞre hele Ã¥ret rundt. Det passer for de fleste. Det er mange fine puslespill hos Hobbyspesialisten fra forskjellige steder i Norge. Blir fine og kan limes og fÃ¥... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var jeg litt skeptisk med gode pris pÃ¥ puslespill i forhold til butikkene. SÃ¥ tok jeg sjansen med Ã¥ bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges stÞrste leverandÞr av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornÞyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjÞr alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornÞydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Langebruvegen 9, 6800, FÞrde, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rask levering o
Rask levering og god kvalitet på puslespillene.
Jeg har bestillt mange pusslespillâŠ
Jeg har bestillt mange pusslespill gjennom tiden. Hver gang er jeg veldig fornÞyd. Rasl levering.
KjÞpte et puslespill som de haddeâŠ
KjÞpte et puslespill som de hadde produsert og det manglet dessverre en del, men de sendte nytt med en gang uten ekstra kostnad.
Rask og enkel handel
Rask og enkel handel. Super fornÞyd med puslespillene jeg bestilte. Kommer til å handle mer hos Hobbyspesialisten ved en senere anledning.
Flotte puslespill
Flotte puslespill. Men jag har ikke lagt disse ennå.
Lynrask levering
Lynrask levering, varen godt pakket, prisen var lav.
Flotte puslespill ð€©
Liker veldig godt puslespillene med motiv fra Norgeðïž selv om vi oftest sverger til Ravensburger. Men det har dere jo ogsÃ¥ mange av, sÃ¥ da ble det god underholdning denne pÃ¥sken ogsÃ¥ð§©
Bra puslespill, men mangler brikke!
Bra puslespill, men det manglet en brikke (blå) og så var det 2 stk identisk brikker i annen farge.
Meget bra puslespill
Meget bra puslespill . Men dere er meget dårlig til å svare på mail,etter mye mas svarer dere. Er meget fornÞyd på svar som kom
Fantastiske puslespill som jeg har kosaâŠ
Fantastiske puslespill som jeg har kosa meg med i mange år. Men litt skuffende når noen puslespill kommer uten eske.
Puslespill
Veldig varierende motiv og stÞrrelser.Kommer raskt.ðð
Det gikk to dager fra jeg sendteâŠ
Det gikk to dager fra jeg sendte bestillingen, til jeg fikk hente pakken på hentested. Billige puslespill også! Ikke hver dag men får ekstra puslespill også! :D
Utrolig gÞy og spennende puslespill
Utrolig gÞy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullfÞre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullfÞre bare der :) Planlegger allerede å bestille ett nytt for neste helg. Anbefales på det varmeste!
Over 20 av brikkene var Þdelagte
Over 20 av brikkene var Þdelagte. Kvaliteten på brikkene var skikkelig dårlig. Betalte nesten 400kr for ett puslespill som hadde så dårlig kvalitet. SvÊrt missfornÞyd med kjÞpet, elendig kvalitet.
Jeg elsker puslespill
Jeg elsker puslespill. Rask levering og gode tilbud.
God kundeservice
God kundeservice, men venter fortsatt på pakken min. Dere var tomme for det ene puslespillet,og jeg valgte å vente.
Stort utvalg av puslespill til rimeligeâŠ
Stort utvalg av puslespill til rimelige priser.