Pyk Copenhagenレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... もっと見る

企業情報

1. 靴屋
  2. 子供服店

当該企業による記述

Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Super produkt og levering

Fik skoene efter et par dage i lækker indpakning. Super fede sko

2022年5月7日

Pyk Copenhagen からの回答

Dejligt at høre - mange tak for din fine anmeldelse :)

En god shoppeoplevelse

Jeg gik efter et par hvide sneakers og “faldt” over Pyks model Asgar, som jeg syntes så fede ud. De blev leveret lynhurtigt, og jeg er meget tilfreds med skoene. Jeg vil helt sikkert kigge på Pyk Cphs hjemmeside næste gang jeg skal købe sneakers.

2022年5月5日
自発的なレビュー

Pyk Copenhagen からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse - dejligt at høre, at du er glad og tilfreds :)

5つ星のうち4の評価

Jeg vidste ikke at det var produktion…

Jeg vidste ikke at det var produktion til ordre - men det er nok bare mig, der ikke havde læst det hele - modtageren af skoene var glad, og så er alt jo godt :-)

2022年5月2日

Pyk Copenhagen からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse
og dejligt at i er tilfredse med skoene💜

Gode sko og god service

Derudover er servicen super. Vi fik personligt leveret et par sko på vores hjemmeadresse, så vi kunne nå at få dem med på påskeferie.

2022年5月1日
自発的なレビュー

Pyk Copenhagen からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse! Jeg er kun glad for at vi kunne løse det 💜

Sehr einfach zu gestalten

Sehr einfach zu gestalten, schnelle Lieferung und super Qualität. Wir sind rundum zufrieden.

2022年5月1日

Pyk Copenhagen からの回答

Schön, dass Sie glücklich und zufrieden sind - Vielen Dank für Ihre nette Bewertung.

Min varmeste anbefaling

Bestilte sandaler til mine to drenge- de fineste sandaler. Det ene par var for stort, men med god service, fik jeg nemt returneret og tilsendt et nummer mindre.
Brugte også Pyk sidste sommer og gør det igen næste sommer (og vinter).

2022年4月30日

Pyk Copenhagen からの回答

Hvor er det dejligt at du er tilfreds:) Mange tak for din fine anmeldelse!

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet! Hurtig levering!

2022年4月30日

Pyk Copenhagen からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at i er glade og tilfredse!

Alles sehr gut

Alles sehr gut. Zum zweiten mal sehr schöne Schuhe erhalten. Mein Sohn mag die Schuhe sehr gerne

2022年4月24日

Pyk Copenhagen からの回答

Thank you for your lovely review - I'm very happy to hear that you are pleased:)

Virkelig lækre sko

Jeg har bestilt to gange hos PYKCPH, og jeg har ikke en finger at sætte på det. Det er sindssygt lækre sko og de er kommet lynhurtigt begge gange jeg har bestilt.

2022年4月17日

Pyk Copenhagen からの回答

Hvor dejligt at høre, at du er glad fog tilfreds - mange tak for din fine anmeldelse :)

God kundeservice

God kundeservice. Lækre sko.

2022年4月17日

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk service !

Havde nogle sko vi havde fået renset forkert og de var derfor gået i stykker, skrev til pyk og inden for 1 time havde vi fundet en løsning. Bestilte et par nye sko, pakken forsvandt, skrev til pyk igen var der svar inden for 1 time. Mens de ledte efter pakken ved gls sendte pyk en ny pakke. Dagen efter modtog jeg begge pakker den ene var helt smadret så jeg skrev igen til pyk og løsningen blev fundet lige så hurtigt som de to første gange!

Så helt fantastisk service!

2022年4月10日

Pyk Copenhagen からの回答

Hej Rikke, ja der var lidt meget uheld oveni hinanden, men det var godt vi fik det løst og at du er glad og tilfreds :) Mange tak for din fine anmeldelse!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。