Pyroblade ããã®åç
Pyroblade er en norsk nettbutikk som selger kraftige lightere og stormlightere laget for bruk i norske forhold. Vi startet Pyroblade fordi vi savnet en lighter som faktisk fungerer nÃ¥r vÊret ikke er perfekt. Mange vanlige lightere sliter i vind, fukt og kulde, og mÃ¥let vÃ¥rt er Ã¥ tilby et mer robust og pÃ¥litelig alternativ for tur, grill, bÃ¥l, camping, bÃ¥tliv, hytte og praktisk utebruk. Hovedproduktet vÃ¥rt er Pyroblade Apex â en kraftig gasslighter med justerbar jetflamme pÃ¥ opptil 1300 °C. Den er laget for deg som Þnsker en pÃ¥litelig lighter som fÞles mer som et verktÞy enn en engangs-greie. Pyroblade passer godt for alle som trenger kontrollert og presis tenning, enten det er hjemme, pÃ¥ hytta, ute pÃ¥ tur eller i arbeidshverdagen. Alle bestillinger sendes fra Norge, og vi Þnsker Ã¥ gi kundene vÃ¥re rask levering, god oppfÞlging og Êrlige svar dersom det skulle vÊre noe. Vi er fortsatt et lite norsk merke i vekst, og derfor betyr tilbakemeldinger fra kundene vÃ¥re ekstra mye. BÃ¥de gode anmeldelser og konstruktive innspill hjelper oss Ã¥ bli bedre. Vi jobber hele tiden med Ã¥ forbedre bÃ¥de produktet, informasjonen pÃ¥ nettsiden og kundeopplevelsen rundt kjÞp og levering. VÃ¥rt mÃ¥l er enkelt: Ã¥ levere en kraftig, praktisk og pÃ¥litelig lighter som tenner nÃ¥r andre gir opp.
Hornebergvegen 11A, 7038, TRONDHEIM, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Pyroblade
Meget fornÞyd med produktet
Hurtig og ryddig ekspedering
Ville hatt 18-årsgrense for kjÞp, da den kan gjÞre stor skade ved tankelÞs håndtering.

Pyroblade ããã®åç
Enkel og rask handel av et kvalitetsprodukt! Anbefales på det sterkeste.

Pyroblade ããã®åç
Dette må vÊre både den beste men også kuleste lighteren jeg har prÞvd. Anbefales sterkt!

Pyroblade ããã®åç
Mottok Pyroblade veldig raskt. Fikk den demonstrert og anbefalt av svoger. Har ikke testet disse to jeg kjÞpte selv, da de skal gis bort som gaver.

Pyroblade ããã®åç
Ikke testet på vinter, men fungerer fint ellers. Akkurat som på filmene.

Pyroblade ããã®åç
Utrolig bra dialog da jeg trodde varen hadde forsvunnet i posten.
Heldigvis kom varen tilrette fÞr ny vare ble levert

Pyroblade ããã®åç
Fikk varen raskt! Den var mye mer robust og kul enn pÃ¥ bildet! Kvalitetsprodukt! Funker som bare rakkern ð¥

Rask levering.
Lighteren er kjempebra. Du får tent bål ute, uansett vÊr!