To bardzo denerwujÄ ce, gdy klient musi wielokrotnie dzwoniÄ po numer kodu, a numer jest tak dÅugi, ÅŒe trudno go zapamiÄtaÄ. Czy moÅŒesz coÅ zrobiÄ, aby skróciÄ numer kodu w danych klienta? To bardzo de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usÅugÄ którÄ obiecujecie i robicie t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tragedia kÅamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisaÅo mi ze restauracja Mc donalds anulowaÅa zamowienie i nie dostarcza mi poniewaÅŒ nie majÄ produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nie dostaÅem zamowienia oplaconego a kurier zostawiÅ jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinÄ Å. Kurier nie dzwoniÅ nie daÅ informacji. Ja w domu czekaÅem , nie dostaÅem jedzenia ani kasy. Czy ktoÅ za... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zamów jedzenie online wybierajÄ c spoÅród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronÄ Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. MoÅŒesz zapÅaciÄ tak, jak lubisz â gotówkÄ lub online wybierajÄ c PayU, PayPal, czy kartÄ kredytowÄ .
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- NajchÄtniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
- Brak ukrytych kosztów
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UsÅuga dostawy
PojechaliÅmy na wakacje z rodzinÄ , postanowiliÅmy coÅ przekÄ siÄ, zamówiliÅmy burgera z KFC przez aplikacjÄ pyshne.pl. Nie doÅÄ, ÅŒe zamówienie szÅo bardzo dÅugo, to jeszcze kurier zorganizowaÅ nam akcjÄ. Najpierw dzwoniÅ tak, ÅŒe kiedy trzymaÅam telefon w rÄkach, nawet nie zdÄ ÅŒyÅam pomyÅleÄ, ÅŒe dzwoni â poÅÄ czenie trwaÅo 1,5 sekundy. Kiedy oddzwoniÅam, oczywiÅcie nikt nie odebraÅ. Z mÄÅŒem szukaliÅmy kuriera na parkingu, byÅ jakiÅ skuter, ale ani Åladu kuriera. Potem odebraÅam kolejny telefon i, tak jak za pierwszym razem, nie zdÄ ÅŒyÅam odebraÄ, znowu miaÅam telefon w rÄku. JednoczeÅnie nie mogÅam napisaÄ do czatu, bo byÅ po prostu zablokowany dla wiadomoÅci. A potem, stojÄ c na tym samym parkingu, zobaczyÅam w aplikacji status zamówienia: wybrane. Potem oczywiÅcie próbowaÅam dodzwoniÄ siÄ do kuriera, ale siÄ nie dodzwoniÅ. Po skontaktowaniu siÄ z pysne.pl odmówiono nam zwrotu w wysokoÅci 213 zÅ, poniewaÅŒ, jak siÄ okazaÅo, nie odebraliÅmy zamówienia. Dlatego odradzam zamawianie jedzenia z tej aplikacji, jeÅli nie chcecie zostaÄ gÅodni z dzieÄmi na wakacjach.

Zamówienie nie dotarÅo
Zamówienie nie dotarÅo. Kontakt jedynie przez czat bota. Brak infolinii na której moÅŒna by byÅo od rÄki zaÅatwiÄ sprawÄ.

Tragedia...daÅbym 0..
Tragedia...daÅbym 0... gdyby moÅŒna byÅo. KasÄ wziÄli 150pln..kuriera nie byÅo. PuÅciÅ strzaÅkÄ na telefon 1 sek. ÅŒeby byÅo, ÅŒe dzwoniÅ. UznajÄ
, ÅŒe dostarczyli. Bieda aÅŒ strach. Nie polecam. KasujÄ
i majÄ
w dupie. Dobrze,
ÅŒe jest konkurencja.

ZÅy serwis .
Pobrano pieniÄ dze , zamówienie anulowane wiec raczej nie moglo byÄ zrealizowane . Zwrot pieniÄdzy w ciÄ gu 3-5 dni roboczych. ObracajÄ naszymi pieniÄdzmi zanim zwrocÄ . Halina Dokurno.

Pyszne.pl ããã®åç
Po raz kolejny banda nieudaczników
Po raz kolejny banda nieudaczników, po godzinie czekania i informacji - kurier w drodze....
"Niestety nie udaÅo siÄ dostarczyÄ zamówienia"

Najlepsi w mieÅcie.
Pyszne.pl jest znana i ceniona
Pyszne.pl jest znana i ceniona , dla mnie pysze.pl jest wygodne szybkie Åatwe zawsze zamawiam z lokalnych restauracji, nigdy nie miaÅem problemu z aplikacjÄ czy z obsÅugÄ klienta,przejrzysta aplikacja ktorÄ polecam z caÅym sumieniem.. pozdrawiam zespóŠðð

OpÅaty
NiedoÅÄ ÅŒe w wiÄkszoÅci miejsc w swoim mieÅcie trzeba pÅaciÄ za dostawÄ to jeszcze pysznepl odprowadza prowizjÄ juÅŒ lepiej samemu siÄ przejÅÄ i zamówiÄ jedzenia niÅŒ pÅaciÄ pieniÄ dze za które moÅŒna sobie kupiÄ jeszcze coÅ do jedzenia

Zamówienie nie zostaÅo dostarczoneâŠ
Zamówienie nie zostaÅo dostarczone chociaÅŒ w aplikacji byÅo odznaczone ÅŒe zostaÅo dostarczone pizza hut.

Pyszne.pl ããã®åç
Przy kaÅŒdej restauracji powinna byÄâŠ
Przy kaÅŒdej restauracji powinna byÄ informacja czy restauracja dowozi swoim pojazdem czy wynajmuje firmÄ i jakÄ . To bardzo duÅŒo zmienia jeÅli chodzi o jakoÅÄ posiÅku. A przynajmniej podziaÅ na dowóz wÅasny i dowóz przez wynajmowanÄ firmÄ.

Pyszne.pl
Pyszne.pl, w przypadku skorzystania z payback.pl najpierw nalicza punkty, aby po kilku dniach je anulowaÄ.

Czyste zÅodziejstwo
Czyste zÅodziejstwo - po raz kolejny informacje o dostarczonym posiÅku pod drzwi z powodu braku kontaktu. Co jest kÅamstwem - brak sygnaÅu, brak przesyÅi, brak zdjecia potwierdzjÄ cego dostawÄ. i jej pozostawienie.

Customer Service not Helping
I had a very disappointing experience with Pyszne.pl.
I ordered a birthday cake as a surprise for my friend in Poland. The recipient never received the order. I was later told that the courier could not reach anyone and that the order was left near the building, then marked as delivered.
In my opinion, leaving food somewhere near an apartment building without handing it to the recipient is not a completed delivery. The order cost around 80 PLN, plus service/delivery fees, and the birthday surprise was completely ruined.
When I contacted customer service, I was told that the restaurant refused the refund and that Pyszne.pl could not refund me without the restaurantâs approval. I was also told to contact the restaurant directly, even though I do not speak Polish well enough to dispute this by phone.
I placed and paid for the order through Pyszne.pl, so I expected the platform to help resolve the issue instead of simply shifting responsibility to the restaurant/customer.
Very disappointing customer service. I would think twice before ordering through Pyszne.pl again.

Zamówienie nie dostarczone
Zamówienie nie dostarczone, a status jest ze niby dostarczone. Nie da sie skontaktowaÄ telefonicznie z czlowiekiem, ktory pomoze, bo nie majÄ
nawet takiej moÅŒliwoÅci. Czat (Bot) nie pomaga i nie pozwala na kontakt z agentem. Totalnie nie polecam- w mailu napisali, ze zamówienie dotrze jeszcze (kurier juz byl pod blokiem) I mamy KOLEJNE napisaÄ jeÅli bedzie opóźnienie.
Edit: napisali ze w aplikacji zamówienie zostaÅo dostarczone i nie zwrócÄ
Årodków. Nie mam ani pieniÄdzy ani jedzenia.

Czasy dostawy to ÅŒart. Ponad 2 godziny oczekiwania
Zamówienie zostaÅo zÅoÅŒone o 19:33. Podczas skÅadania zamówienia deklarowany czas dostawy wynosiÅ 25â50 minut. Po chwili, po sprawdzeniu trackingu, okazaÅo siÄ nagle, ÅŒe dostawa przewidywana jest dopiero na 21:30. Po kontakcie telefonicznym z restauracjÄ
otrzymaliÅmy informacjÄ, ÅŒe jedzenie powinno dotrzeÄ okoÅo 21:00. Ostatecznie kierowca przyjechaÅ dopiero o 21:40, czyli ponad 2 godziny od momentu zÅoÅŒenia zamówienia.
Tak dÅugi czas oczekiwania, kompletnie niezgodny z deklaracjÄ
podczas zamawiania, jest po prostu nieakceptowalny. Gdyby od poczÄ
tku podano realny czas dostawy, moÅŒna byÅoby podjÄ
Ä ÅwiadomÄ
decyzjÄ. Niestety bardzo sÅabe doÅwiadczenie.

Pyszne.pl ããã®åç
Zamówienie nie speÅniaÅo oczekiwaÅ.
Zamówienie nie speÅniaÅo moich oczekiwaÅ, jedzenie wylÄ dowaÅo w koszu a firma umyÅa rÄce. Nigdy wiÄcej nie skorzystam.

Totalna poraÅŒka..
Totalna poraÅŒka... zamówiona i opÅacona pizza na pyszne.pl nie dotarÅa. Po zgÅoszeniu problemu na portalu wykrÄcajÄ siÄ od odpowiedzialnoÅci. PoÅredniczÄ w sprzedaÅŒy, ale klient nie ma ÅŒadnych gwarancji przy nieuczciwym sprzedawcy. Stracona kasa. Kpina z klientów. Nigdy wiÄcej...

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã