レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

NAJGORSZY SKLEP ONLINE UWAZAJCIE NA

NAJGORSZY SKLEP ONLINE UWAZAJCIE NA SWOJE PIENIADZE!!!! SPRAWA TRAFAIA DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA! CZEKAM PONAD 2 TYGODNIE NA OPLACONE ZAMOWIENIE. OBSLUGA INFOLINII TELEFONICZNEJ JEST NIEUPRZEJMA I WREDNA WOBEC KLIENTA POMIMO ZE KLIENT JEST SPOKOJNY I PROSI O TERMIN DOSTAWY ZAMOWIENIA! Widzę ze pod opiniami tutaj udziela sie hebe z informacją ze pomogą gdy podaja sie numer zamówienia. To NIEPRAWDA! Nic nie robią odpowiedź jest taka ze jakis zespol czy system przydziela zamówienie do miejsca pakowania ALE DALEJ NIE WIEDZA KIEDY WYSLA ZAMOWIENIE! Po co wprowadzacie klienta w błąd podając błędny czas dostawy na stronie? I nie zwracacie pieniędzy! Ani zamówienia ani pieniędzy to oszustwo!!!!!!!!! NIE KUPIĘ NIGDY WIĘCEJ NIC W HEBE IDĘ DO KONKURENCJI!!!! I ZROBCIE SZKOLENIE BIURZE OBSLUGI KLIENTA NA INFOLINII BO TAKIE CHAMSTWO WOBEC KLIENTA NIEUPRZEJMY TON I ZEROWA POMOC TO TYLKO U WAS!

2026幎5月8日

hebe.pl からの回答

Hej, przepraszamy za wszelkie napotkane przez Ciebie trudności. Zapewniamy, ÅŒe zweryfikujemy Twoje zgłoszenie ze szczególną dokładnością - skontaktuj się w tym celu z nami na czacie lub mailowo na pomoc@hebe.pl

5぀星のうち1の評䟡

Beznadziejna obsługa. Zły produkt, jeszcze do tego uÅŒywany

Szkoda ÅŒe nie przeczytałam recenzji przed zamówieniem. Dramat. Zamówiłam produkt welli. Na stronie czarne opakowanie, jakie chciałam, bo w takim jest mój produkt. Zdjęcie ok, produkt ok. Co dostaje ? BeÅŒowe opakowanie z czymś innym, tyle ÅŒe teÅŒ Wella. Jedni opakowanie juÅŒ uÅŒywane. Reklamuje dzwoniąc. Nie da się. Pisać. Pisze. Nic, ani słowa odpowiedzi. Mam coś, czego nie chce, zwrot nie gwarantuje dostawy właściwego. Nigdy więcej Hebe. Stacjonarnie równieÅŒ rozczarowanie. Nieuprzejmy personel, brak odpowiedzi, zamiast tego odburkiwanie klientom. Teraz jeszcze i strona z beznadziejna obsługa. Ignorowanie klienta. Na szczęście są inne, duÅŒo lepsze sklepy.

2026幎5月20日

hebe.pl からの回答

Hej! Najmocniej przepraszamy za taką sytuację :( Abyśmy mogli lepiej zweryfikować sprawę i pomóc w rozwiązaniu zgłoszenia prosimy uprzejmie o kontakt mailowo na pomoc@hebe.pl <3

Otrzymałam zamówienie dokonane online

Otrzymałam zamówienie dokonane online, które nosiło wyraźne ślady wcześniejszego uÅŒycia: opakowanie było częściowo otwarte, a w słoiczku znajdowała się jedynie połowa kremu. Pomimo upływu ponad 14 dni od zgłoszenia reklamacji, nie otrzymałam ÅŒadnej decyzji ani informacji o jej rozpatrzeniu. Zgodnie z Ōądaniem sprzedawcy odesłałam produkt, jednak kontakt z firmą jest znacząco utrudniony. Takie postępowanie stanowi naruszenie obowiązujących przepisów prawa konsumenckiego. Nie polecam!

2026幎5月7日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro, ÅŒe spotkała Cię taka sytuacja 😔 Rozumiemy Twoje rozczarowanie i chcemy dokładnie zweryfikować tę sprawę. Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia lub zgłoszenia - sprawdzimy wszystko i postaramy się jak najszybciej pomóc.

Hebe 12 dni nie wysyła zamówienia i zabiera pieniądze

Hebe po 12 dniach nadal nie zrealizowało mojego zamówienia. Obsługa na infolinii jest nieprzyjemna i wręcz wrogo nastawiona do klienta . ZbliÅŒa się dzień matki a ja nie mam zamówienia. Ciągle kłamią zmieniają terminy a jak zamówienia nie było tak nadal nie ma. Przetrzymują pieniądze za zamówienie, zamówienia nie da się anulować aby zwrócili kasę. Mam czekać na zamówienie które tak jak powiedziała Konsultantka sama nie wie kiedy będzie i koniec. Nie polecam kolejne zakupy zrobię u konkurencji. Wstyd hebe!
Edycja po odpowiedzi hebe z dnia 25 maja
Nadal nie mam zamówienia, minęło 15 dni, nawet nie spakowali i nic nie wiedzą.zero pomocy próbują sobie robić PR w odpowiedziach ze niby pomogą. NIE POMOGLI W ZADEN SPOSÓB!!!! HEBE TO NAJGORSZA DROGERIA ONLINE NIGDY WIĘCEJ NIC U WAS NIE KUPIĘ!

2026幎5月10日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro, ÅŒe spotkała Cię taka sytuacja i ÅŒe nasze wsparcie nie spełniło Twoich oczekiwań. Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia - zweryfikujemy sprawę i postaramy się jak najszybciej pomóc.

Omijać hebe

Nie polecam półtora tygodnia czekania i nie ma towaru. Kontakt mailowy ÅŒaden szkoda czasu na tych ludzi . Utopione 200zl ale przynajmniej mam pewności ÅŒe nie zamówię w hebe nic juÅŒ nigdy!

2026幎5月21日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. :( Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia -zweryfikujemy sprawę i postaramy się pomóc.

5぀星のうち1の評䟡

Hebe nie realizuje zamówień w sposób

Hebe nie realizuje zamówień w sposób rzetelny ani terminowy.
Jedna część zamówienia została dostarczona, druga ponad 3 tygodni nie dotarła i do dziś nie ma ÅŒadnej jasnej informacji, co się z nią stało.
Pomimo wielokrotnych prób kontaktu obsługa klienta nie udziela konkretnych odpowiedzi i nie przedstawia ÅŒadnego realnego rozwiązania. Pierwsze zgłoszenie zostało całkowicie zignorowane.
Dopiero po wielu ponagleniach sprawa została przekazana do weryfikacji, jednak bez jakichkolwiek efektów i bez zwrotu pieniędzy.
Taki poziom obsługi jest nieakceptowalny i wygląda na systemowe ignorowanie problemów klientów.
Jeśli sprawa nie zostanie natychmiast rozwiązana, zostanie zgłoszona do UOKiK oraz odpowiednich instytucji ochrony konsumentów.

2026幎5月16日
5぀星のうち1の評䟡

Kupuję w sklepie internetowym Hebe juŌ

Kupuję w sklepie internetowym Hebe juÅŒ od kilku lat i ten raz będzie ostatnim.
Otrzymałam nie swoje zamówienie, po zgłoszeniu, po dwóch dniach dostałam wiadomość, ÅŒe mam wysłać zdjęcia towaru, który do mnie dotarł, paragonu i wypełniony formularz reklamacyjny.
Po kilku dniach wygenerowali kod do paczkomatu, zwrot juÅŒ dawno otrzymali, więc wysłałam zapytanie, co z moim zamówieniem, niestety cisza od tygodnia.
Totalne ignorowanie klienta.
Rozumiem , ÅŒe w regulaminie jest napisane, ÅŒe czas na rozpatrzenie reklamacji wynosi 14 dni roboczych, ale wypadałoby chociaÅŒ odpowiadać na wiadomości.

2026幎5月9日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro, ÅŒe Twoje doświadczenia zakupowe pozostawiły negatywne wraÅŒenie. Staramy się dopasowywać do potrzeb naszych Klientów, więc Twoja opinia moÅŒe stać się cegiełką, która pomoÅŒe nam zbudować bardziej satysfakcjonującą obsługę Klienta. Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności 🙁

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Zakupy w sklepie online opłacone przez PayU. Pieniądze zeszły z konta, a w aplikacji mam błąd płatności. Pisałam przez czat z Hebe - twierdzą, ÅŒe moje pieniądze ma PayU i otrzymam zwrot w ciągu 14 dni roboczych. Na stronie PayU informacja ÅŒe Hebe ma 10 dni ÅŒeby zaakceptować pieniądze i jeśli tego nie zrobi to po 3 dniach oddadzą mi pieniądze. Napisałam więc do swojego banku - bank do PayU i mam oficjalną informację, ÅŒe pieniądze są w Hebe. W ten sposób Hebe mnie okradło i przetrzymuje moje pieniądze nie wysyłając zamówienia. Na infolinii zwodzą, ÅŒe przyspieszają sprawę, na czacie piszą znów ÅŒe 14 dni- bo nic o przyspieszeniu nie wiedzą. Nie polecam i składam skargę do Rzecznika praw konsumenta. Proszę nie odpisywać ÅŒe to nie jest standard, albo ÅŒe mam się kontaktować z kimkolwiek- Odradzam ten sklep ! Edit: Nie zgodzę się z odpowiedzią Hebe, mam wyraźną odpowiedź od PayU ÅŒe pieniądze są u państwa. Jeśli byłoby tak jak piszecie to po nieprzyjęciu przez Was pieniędzy i anulowaniu zakupu (nie z mojej winy) 4 maja- miałabym pieniądze po 3 dniach na koncie, a nie mam ich - bo macie je Wy. Jedyny błąd jaki jest to po Waszej stronie, z Waszym sklepem i jego praktykami, wasza infolinią i czatem. Zdecydowanie odradzam, chyba ÅŒe ktoś lubi zostać bez produktów i mieć zablokowane środki przez miesiąc lub dłuÅŒej.

2026幎5月4日

hebe.pl からの回答

W przypadku anulowania zamówienia z powodu błędu płatności środki nie zostały przekazane do Hebe. Pozostają one w statusie blokady po stronie operatora płatności PayU i zostaną automatycznie zwrócone na rachunek, z którego dokonano płatności.

Po naszej stronie transakcja została anulowana, dlatego sklep nie ma moÅŒliwości ich odbioru ani realizacji zamówienia. Proces zwrotu zaleÅŒy od procedur PayU oraz banku i moÅŒe potrwać zgodnie z ich standardowymi terminami.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności. :(

5぀星のうち1の評䟡

Hebe wysyła UÅŒywane produkty.

Nie myślałam, ÅŒe mnie to spotka...ale trafiło i na mnie... Dzisiaj po odpakowaniu przesyłki okazało się, ÅŒe podkład Loreala dostałam UÅ»YWANY. Ewidentnie widać to po pompce i zebranym w nim podkładzie. Mam nawet dla porównania zdjęcie drugiego podkładu gdzie końcówka dozownika jest czysta.

2026幎5月6日

hebe.pl からの回答

Serdecznie przepraszamy Cię za zaistniałą sytuację :( Staramy się świadczyć jak najwyÅŒszą jakość usług dla naszych Klientów, więc przykro nam, ÅŒe ostatnie zamówienie nie spełniło Twoich oczekiwań. W takiej sytuacji masz prawo do złoÅŒenia reklamacji na otrzymany produkt - w tym celu zapraszamy Cię do kontaktu na priv

5぀星のうち1の評䟡

Moje zamówienie zostało w części

Moje zamówienie zostało w części anulowane, wszystkie produkty były z wyprzedaÅŒy, rozumiem brak jednej rzeczy, jednak na 6 produktów z wyprzedaÅŒy 5 zostało anulowanych. Oczywiscie płatność została pobrana a produkty nadal widoczne na stronie jako dostępne.... mi nasuwa sie tylko jeden wniosek: zachęcić klienta do wyboru produktu w promocji który nie istnieje i realnie nie jest moÅŒliwy do zakupu, tylko po to ÅŒeby przyjąć od niego środki,innego powodu wystawiania niedostępnych do zakupu artykułów, nie widzę.

2026幎5月3日

hebe.pl からの回答

Nasze stany magazynowe są aktualizowane kilka razy dziennie, jednakÅŒe realizacja zamówienia zaleÅŒy od ich dostępności w momencie kompletacji. W przypadku zgody na częściową realizację, wysyłamy dostępne produkty, aby nie anulować całego Twojego zamówienia 🌞 Staramy się, aby wszystkie produkty były wysyłane, jednakÅŒe nasze aktualne promocje są popularne i powodują szybką wyprzedaÅŒ produktów.

5぀星のうち1の評䟡

moja przesyłka w ogóle nie dotarła

moja przesyłka w ogóle nie dotarła, pomylono zamówienie i wysłano zupełnie inny produkt, kaÅŒdemu moÅŒe się zdarzyć, zwróciłam produkt.... ale nie zadziałało w drugą stronę - moich kosmetyków brak, pieniędzy równieÅŒ...... dział reklamacji odpisywał do czasu zwrotu omyłkowo wysłanego produktu... NIE POLECAM!

2026幎4月13日

hebe.pl からの回答

Hej! Bardzo przepraszamy za tę sytuację, to zdecydowanie nie nasz standard :( Staramy się wszelkie takie zgłoszenia pilnie weryfikować. W przypadku braku informacji zwrotnej, prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej na Facebooku

NIE POLECAM!

Brak slow - podczas robienia zakupow w przeciagu lacznie 20 min, gdy chcialam finalizowac koszyk, dwa razy wypluto mi informacje, ze brakuje jakichs produktow, ktore w teorii byly i nadal sa oznaczone na stronie jako dostepne. Najpierw musialam usunac jeden produkt, a nastepnie, jak juz myslalam, ze sie uda, zmuszono mnie do anulacji kolejnych czterech! W efekcie polowa koszyka i moj czas poszly do kosza, wiec to jest ostatni raz, jak probowalam cos kupic na stronie Hebe. Dramat, i podarujcie sobie odpowiedz w stylu „bardzo nam przykro”, bo to jest kolejny brak szacunku - jak widze po reszcie opinii, nie zmieniliscie w obsludze klienta nic od miesiecy, a to oznacza, ze macie klientow po prostu gdzies. Zegnam!

2026幎4月21日

5぀星のうち1の評䟡

Moja cierpliwość do Hebe juÅŒ się

Moja cierpliwość do Hebe juÅŒ się wyczerpała a dałam naprawdę wiele szans. Bardzo częste anulowanie zamówień to jest ÅŒart
 wchodząc w aplikację od paru dni produkty są ciągle dostępne. To,ÅŒe często aktualizujecie stany magazynowe to jest jakiś absurd! Pomimo fajnych promocji i duÅŒego asortymentu po ostatnim zamówieniu postanowiłam juÅŒ więcej nie kupować w Hebe.

2026幎4月14日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro z powodu anulowania Twojego zamówienia :( Ciągle pracujemy nad tym, by nasze stany magazynowe były jak najlepiej dopasowane do aktualnego zapotrzebowania. Staramy się równieÅŒ przewidywać zainteresowanie róŌnymi produktami, szczególnie w czasie promocji. Niestety, czasami zdarza się, ÅŒe produkt, który zamówiłaś, nie jest juÅŒ dostępny w momencie kompletowania zamówienia. W takich sytuacjach musimy niestety anulować zamówienie :(

Jestem bardzo niezadowolona

Jestem bardzo niezadowolona! 😡Nie polecam! ZłoÅŒyłam zamówienie przez aplikację i zajęło im aÅŒ 5 dni roboczych, ÅŒeby poinformować mnie, ÅŒe produktu nie ma na stanie. Nawet nie raczyli napisać, o który produkt chodzi. Skandalicznie długo i bardzo nieprofesjonalnie!

2026幎4月8日

TRAGEDIA

TRAGEDIA! to odpowiednie słowo opisujące, rzadko kiedy korzystam z zakupów w hebe, teraz juÅŒ wiem ÅŒe to się nie wydarzy. Realizuje jedno zamówienie od 4 razy, za kaÅŒdym razem anulacja, wstrzymywanie środków, brak realizacji nawet części zamówienia bez jakiegokolwiek wyjaśnienia czym jest to uwarunkowane. Szkoda ÅŒe nie da się dać zero gwiazdek, bo jedna to w tym przypadku za duÅŒo.

2026幎4月8日

hebe.pl からの回答

Najmocniej przepraszamy za anulację zamówienia. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta aby uzyskać więcej szczegółów i zweryfikować powód anulowania.

Błędny stan magazynowy

ZłoÅŒyłem zamówienie szukając sklepu w którym jest dostępne z uwagi na to, ÅŒe nie jestem z tego miasta i potrzebowałem to odebrać jak najszybciej, zamówienie zostało opłacone po czym dostałem informację, ÅŒe jednak nie jest dostępne i będzie dopiero za 2-3 dni, ten sklep to poraÅŒka, i dodatkowo wprowadzają w błąd w związku z błędną informacją o stanie produktu, odradzam zamawianie w tym sklepie

2026幎4月6日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji oraz niedogodności.

Stany magazynowe są aktualizowane kilka razy dziennie, jednak realizacja zamówienia zaleÅŒy od dostępności produktów w momencie jego kompletacji. Zdarza się, ÅŒe mimo wcześniejszej informacji o dostępności produkt moÅŒe zostać wyprzedany, szczególnie przy duÅŒym zainteresowaniu.

W przypadku zgody na częściową realizację wysyłamy dostępne produkty, aby nie anulować całego zamówienia. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość.

Przebywam aktualnie za granicą

Przebywam aktualnie za granicą. Do niedawna wszystko ok aÅŒ do momentu kiedy zablokowano mi dostęp do strony. Próbowałam przez vpn teÅŒ nie działa. Czasem składam zamówienia, ÅŒeby sobie odebrać po powrocie ale juÅŒ nie mogę. Z innymi drogeriami nie ma problemu, wszystkie działają normalnie.

2026幎3月30日

hebe.pl からの回答

Dziękujemy za wiadomość i przykro nam z powodu napotkanych trudności.

Nie mamy wpływu na działanie połączenia internetowego, ustawienia sieci ani ewentualne ograniczenia wynikające z lokalizacji czy konfiguracji urządzenia. Nasza strona działa prawidłowo, dlatego w takiej sytuacji warto spróbować zmienić przeglądarkę, wyczyścić pamięć podręczną lub sprawdzić połączenie na innym urządzeniu.

PORAŻKA, NIE POLECAM

Od kilku dni próbuję dowiedzieć się co się dzieje z zamówieniem nr 30060651. Czat odpowiada, ÅŒe dadzą odpowiedź na meila, odpowiedzi nie ma. Pisałam teÅŒ przez formularz na stronie, równieÅŒ brak odpowiedzi. Z zamówienia dostałam tylko jedną rzecz, a druga paczka ma od kilku dniu status "spakowana". Był w niej m.in. prezent na urodziny, który musze kupić teraz w innym miejscu. Czytając inne komentarze obawiam się, ÅŒe nie dostanę ani paczki ani zwrotu pieniędzy. To moje ostatnie zamówienie w tym sklepie. Trzeba będzie zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumenta.

2026幎4月3日

hebe.pl からの回答

Dziękujemy za Twoją wiadomość i przykro nam z powodu opóźnień oraz niedogodności.

Sprawdziliśmy status Twojego zamówienia i widzimy, ÅŒe paczka została dostarczona. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu mailowego na adres pomoc@hebe.pl :)

Oceniam doświadczenia z aplikacją Hebe

Oceniam doświadczenia z aplikacją Hebe. Ponawiam danie 1 gwiazdki poniewaÅŒ lekcewaŌą mnie jako swojego stałego klienta. Od sierpnia 2025 czat nie działa. Ostatnia wiadomość jaką mi wtedy wysłali "oczekuj na połączenie z konsultantem". Od tamtego momentu ani razu nie odpowiedzieli na moje wiadomości mimo ÅŒe widnieją jako dostarczone. Od wczoraj ponownie aplikacja nie przyjmuje płatności kartą, trzeba kombinować z inną

2026幎3月31日

hebe.pl からの回答

Bardzo nam przykro z powodu opisanych trudności oraz negatywnych doświadczeń z aplikacją.

Prosimy o kontakt mailowy na adres pomoc@hebe.pl
wraz ze szczegółowym opisem sytuacji oraz zrzutami ekranu. Pozwoli nam to dokładnie zweryfikować zgłoszenie i przekazać je do odpowiedniego zespołu w celu analizy.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zgłoszenie sprawy.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。