Super sted at shoppe …købte løbebælte, som viste sig at være udsolgt- samme dag fik jeg en mail om det om jeg var interesseret i den nyere model. Ved min accept, blev min vare pakke straks (trods det... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kan efter mit køb kun anbefale butikken. Fik en snak om halsbånd med Trine og vi fandt frem til hvad jeg skulle bruge. Varerene vi fik er af super kvalitet! Der skete et mixup ved forsendelsen, Postn... もっと見る
企業が回答しました
Hjemmesidens kontaktformular virkede desværre for mig, og jeg endte med at købe en sele, som ikke passede min hund. Til gengæld fik jeg hurtigt svar og super kompetent hjælp til at finde den rette sel... もっと見る
Jeg handler gerne hos Qimmiq igen og igen! Selvom jeg i nogles øjne kan betragtes som en lidt vanskelig kunde, (uden jeg prøver at være det), så har personalet hos Qimmiq gået ekstra skridt for min s... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt hundeliv. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, godbidder og meget mere. Har du spørgsmål til udstyr eller andet mellem snude og hale, eller savner du et bestemt produkt i shoppen er du velkommen til at kontakte os via mail INFO@QIMMIQ.DK eller på telefon 71 99 89 10 på hverdage mellem kl. 15-18 på hverdage og kl. 10-14 lørdag. Forsendelsen koster kun 43,25 til GLS PakkeShop i Danmark. Leveringstid 1-3 hverdage. Vi leverer ligeledes til udlandet.
Rolighedsvej 25, 5792, Årslev, デンマーク
- +45 71998910
- info@qimmiq.dk
- qimmiq.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig og effektiv tilbagemelding på…
Hurtig og effektiv tilbagemelding på spørgsmål om sele, og hurtig levring.

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答
Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning
Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning. ‘Hvis selen er for stor, vil jeg råde dig til at købe er nummer mindre!’ - var det råd jeg fik, da selen jeg havde købt hverken passede på størrelse eller model. Jeg havde taget billeder og sendt mål, men fik blot en automail retur, som fortalte at jeg ikke ville få hjælp før om otte dage pga status! Udover det var min pakke 8dage forsinket.
- og nu må jeg desværre tilføje at jeg ‘på grund af skidt og slid’ ikke kan få omtalte sele byttet! Den er prøvet på én gang og det slidte skilt som påståes at være ‘rykket af’ lå ved siden af selen ved den sene modtagelse!

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答
Virkelig god og personlig service
Virkelig god og personlig service. Fik mail ang. en vare der var udsolgt, med undskyldning og pengene tilbage. Da jeg modtog min pakke med de andre ting jeg havde bestilt, var der skrevet et fint personligt kort. Det var meget hyggeligt at pakke pakken ud.
En hjemmeside, der klart kan anbefales.

Super service!!
God side med en masse lækre ting til hunden. Super god og hurtig kundeservice på mail og pakken bliver sendt med en lille overraskelse til hunden! 5 stjerner herfra :-)

Gode produkter
Gode produkter, leveringstid hurtigt (uanset man er bor i grønland).

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答
Super kvalitet, god service.
Vi bestilte en sele efter de på hjemmesiden angivne mål, og den passer perfekt.
Selen sidder supergodt.
Leveringen var hurtig og fejlfri.
Alt i alt fik vi en vare i super kvalitet og en god service.
Kan kun anbefales.

Super nærværende service
Kan efter mit køb kun anbefale…
Der skete et mixup ved forsendelsen, Postnord returnerede vores pakke til afsenderposthuset, men det blev klaret med det samme og vi havde pakken allerede næste dag, det er god service!

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答
Personlig betjening og god service
Hurtig levering og super personlig betjening med råd og vejledning. Stor anbefaling herfra.

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答
Hurtig levering og super god service…
Hurtig levering og super god service når man ringer til dem.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。