Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super sted at shoppe …købte løbebælte, som viste sig at være udsolgt- samme dag fik jeg en mail om det om jeg var interesseret i den nyere model. Ved min accept, blev min vare pakke straks (trods det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan efter mit køb kun anbefale butikken. Fik en snak om halsbånd med Trine og vi fandt frem til hvad jeg skulle bruge. Varerene vi fik er af super kvalitet! Der skete et mixup ved forsendelsen, Postn... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hjemmesidens kontaktformular virkede desværre for mig, og jeg endte med at købe en sele, som ikke passede min hund. Til gengæld fik jeg hurtigt svar og super kompetent hjælp til at finde den rette sel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg handler gerne hos Qimmiq igen og igen! Selvom jeg i nogles øjne kan betragtes som en lidt vanskelig kunde, (uden jeg prøver at være det), så har personalet hos Qimmiq gået ekstra skridt for min s... もっと見る

企業情報

1. ペット用品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt hundeliv. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, godbidder og meget mere. Har du spørgsmål til udstyr eller andet mellem snude og hale, eller savner du et bestemt produkt i shoppen er du velkommen til at kontakte os via mail INFO@QIMMIQ.DK eller på telefon 71 99 89 10 på hverdage mellem kl. 15-18 på hverdage og kl. 10-14 lørdag. Forsendelsen koster kun 43,25 til GLS PakkeShop i Danmark. Leveringstid 1-3 hverdage. Vi leverer ligeledes til udlandet.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv tilbagemelding på…

Hurtig og effektiv tilbagemelding på spørgsmål om sele, og hurtig levring.

2023年1月12日

Hej Charlotte
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er glade for at du har følt dig ekspederet til 5-stjerner. Vi glæder os til at se dig igen.😊

5つ星のうち1の評価

Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning

Ubrugelig hjælp og dårlig vejledning. ‘Hvis selen er for stor, vil jeg råde dig til at købe er nummer mindre!’ - var det råd jeg fik, da selen jeg havde købt hverken passede på størrelse eller model. Jeg havde taget billeder og sendt mål, men fik blot en automail retur, som fortalte at jeg ikke ville få hjælp før om otte dage pga status! Udover det var min pakke 8dage forsinket.
- og nu må jeg desværre tilføje at jeg ‘på grund af skidt og slid’ ikke kan få omtalte sele byttet! Den er prøvet på én gang og det slidte skilt som påståes at være ‘rykket af’ lå ved siden af selen ved den sene modtagelse!

2023年1月10日

Hej Jane,
Tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse med Qimmiq.dk.
Jeg beklager, at denne oplevelse kun har været til 1 stjerne. Men jeg føler det endnu mere beklageligt, at du føler dig nødsaget til direkte at lyve om servicen jeg har ydet.

Jeg hjælper dig både før og efter dit køb i flere mail korrespondancer omkring store seler og bælter. Jeg fremsender links til anbefalinger af begge dele. Jeg modtager aldrig mål på din hund, men forsøger at guide ud fra dine ønsker om store seler.
Du vælger selv d. 26 december sen aften at bestille en anden sele end den jeg har anbefalet dig at kigge på til din hund. Din ordre afsendes d. 28 december. Dette er på trods af, at vi hos Qimmiq tydeligt på vores hjemmeside har meldt ferie til efter nytåret. Men jeg havde et par timer i min juleferie "til overs" som jeg vælger at bruge på at yde en ekstraordinær service til vores kunder som har bestilt i juledagene.
Nytår og weekend leveres der naturligvis ikke pakker, hvilket gør din pakke først ankommer et par dage efter nytår.
Pakken er sendt til din hjemme adresse som du selv har valgt under din bestilling. Pakken er leveret hos dig d. 4 januar hvor du både har modtaget sms og e-mail om leveringen.

Da selen ikke passer din hund har vi flere e-mail korrespondancer, hvor jeg tilbyder at hjælpe dig med at finde en anden sele og at du kan fremsende mål på din hund. Det er korrekt, at jeg OGSÅ skriver i en af fremsendte mails: "Afhængig af hvor meget for stor str. 10 er, så skal du gå en eller to størrelser ned i selen."
Jeg vælger igen at bruge min "ekstra tid" på at svare alle dine mails, på trods af at vi hos Qimmiq har lukket i uge 2 grundet status. Den del af arbejdet skal der også være plads til.

Jeg håber, at denne gennemgang giver dig og andre som læser dette et mere tydeligt billede af den høje kundeservice som jeg har ydet dig af flere omgange på mailen.
Håber du finder den sele som er bedst for din hund. God træning.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og personlig service

Virkelig god og personlig service. Fik mail ang. en vare der var udsolgt, med undskyldning og pengene tilbage. Da jeg modtog min pakke med de andre ting jeg havde bestilt, var der skrevet et fint personligt kort. Det var meget hyggeligt at pakke pakken ud.
En hjemmeside, der klart kan anbefales.

2022年10月18日

Hej Karina
Tusinde tak din flotte anmeldelse. Vi er bare så glade for, at du har været tilfreds med vores service og vores hyggelige pakke. ☺️ Vi glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk
Venligste hilsener, Trine

Super service!!

God side med en masse lækre ting til hunden. Super god og hurtig kundeservice på mail og pakken bliver sendt med en lille overraskelse til hunden! 5 stjerner herfra :-)

2022年7月23日

Tusinde tak for dine 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi håber at kunne betjene dig igen til en 5-stjernet oplevelse igen på Qimmiq.dk.😃

5つ星のうち4の評価

Glimrende produkt

Glimrende produkt - for lang leveringstid

2022年7月22日

Hej Margit
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Dejligt at du er glad for dit nye produkt. Men vi er naturligvis ked af, at vi ikke har levet op til vores hurtige levering. Vi tager det til os og vil gøre alt for at give den bedste og hurtigste service og levering. Vi håber at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Fantastisk service

Super produkter af høj kvalitet

2022年7月18日

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dine nye produkter. God fornøjelse, og glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Hurtig service

Som altid, god og hurtig service.

2022年7月17日

Hej Bo
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med vores service. Glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

Nemt at handle

Jeg vidste, hvad jeg ville købe, så det var nemt at handle

2022年7月14日

Hej Pia
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre dit oplevelse med Qimmiq er gået perfekt. Glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐺😍

Amazing!

Amazing! All ways amazing serves and good quality items

2022年7月3日

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答

Thank you very much! SO happy to know that you are happy with our service and quality of products. Looking forward seeing you again on Qimmiq.dk.🐾

5つ星のうち4の評価

Gode produkter

Gode produkter, leveringstid hurtigt (uanset man er bor i grønland).

2022年6月29日

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse.😊 Vi håber i er glade for de nye produkter og at vi ser jeg igen på Qimmiq.dk.🐾

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet, god service.

Vi bestilte en sele efter de på hjemmesiden angivne mål, og den passer perfekt.
Selen sidder supergodt.
Leveringen var hurtig og fejlfri.
Alt i alt fik vi en vare i super kvalitet og en god service.
Kan kun anbefales.

2022年6月19日

Hej Anne,
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds med hele forløbet med mål, levering, kvalitet og service. Vi håber at vi må gentage succesen sammen med dig i fremtiden.😃

Fin service

Fin service. Og er glad for mine produkter fra Non-stop dogwear.

2022年6月19日

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答

Mange tak for din anmeldelse Winni. Dejligt at du er glad for dine nye produkter.😃 Håber at se dig igen hos Qimmiq.dk.🐾

5つ星のうち5の評価

Kan efter mit køb kun anbefale…

Der skete et mixup ved forsendelsen, Postnord returnerede vores pakke til afsenderposthuset, men det blev klaret med det samme og vi havde pakken allerede næste dag, det er god service!

2022年6月1日

Hej Jesper
Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse hos os. 😀
Jeg er bare rigtig glad for at høre at det nye gear er præcis hvad i ledte efter, og at du er tilfreds med kvaliteten også.
Vi glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.🐾

5つ星のうち1の評価

Tager ikke telefonen når man ringer...

2022年5月27日

Hej Frederik
Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af, at du har ringet forgæves. Til tider har vi simpelthen hænderne så fulde, at der ikke også er plads til telefonen. Det beklager vi mange gange! Vi vil meget gerne tilbyde at ringe dig op og håber vi kan hjælpe dig ved evt. spørgsmål. Hvis du sender os en mail med dit telefonnummer på: info@qimmiq.dk eller hop ind på vores FB og kontakt os: https://www.facebook.com/qimmiq.dk

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi forhåbentligt kan gøre det godt igen. 🙏

Hurtig og god service

Hurtig og god service, kan klar anbefales

2022年5月16日

Qimmiq.dk - Aktivt hundeliv からの回答

Mange tak for at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk.😀 Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med kundeservice og leveringstid. Håber vi ser dig igen.🐾

Hej Jette
Tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med levering og dit nye gear. Vi glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk. 🐾

5つ星のうち5の評価

Personlig betjening og god service

Hurtig levering og super personlig betjening med råd og vejledning. Stor anbefaling herfra.

2022年5月7日

Hej Liza
Tusinde tak for de pæne ord. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Håber du er glad for dit nye gear. Glæder os til at se dig igen på Qimmiq.dk.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super god service…

Hurtig levering og super god service når man ringer til dem.

2022年4月30日

Hej Morten,
Mange tak for at anmelde din oplevelse hos Qimmiq.dk. Vi er glade for, at du har været tilfreds med levering og kundeservice. Vi håber vi fortsat kan leve op til dette når vi ser dig igen på Qimmiq.dk.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。