レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Chantal har vÊret min behandler ifm en skÊvhed nederst i min ryg/i lÊnden. Chantal har vÊret virkelig god, har roligt og sikkert fundet frem til det reelle problem og har fikset det. Chantal er be... もっず芋る

Kom ind med hjernerystelse og Mikas var bÃ¥de dygtig og professionel i hans mÃ¥de at behandle pÃ¥. Fandt hurtigt ud af hvad der skulle arbejdes pÃ¥ for at jeg slap min hovedpine :)) og nu efter 10 behandl... もっず芋る

Jeg tog til CPH Osteopati i Ballerup og blev behandlet af Joel Rosenfeldt, da jeg havde fÃ¥et et hold i nakken der ikke ville gÃ¥ vÊk af sig selv. Joel var meget rolig og spurgte grundigt ind til min... もっず芋る

Daniel var super hurtig til at identificere problemerne i min datters krop, og fik arbejdet grundigt og pÃ¥ en tryg mÃ¥de med hende. Efter et forlÞb pÃ¥ 4 gange, er hun nu symptomfri. Det er helt fanta... もっず芋る

䌁業情報

1. オステオパス

圓該䌁業による蚘述

Osteopatisk klinik med speciale i behandling af smerter i kroppen. Vi behandler mennesker i alle aldre lige fra spÊdbÞrn til voksne. Vi fokuserer på at behandle den bagvedliggende årsag til smerter eller problemer i din krop. Få tilskud til din vi behandling fra danmark og andre private sundhedsforsikringer. Fordi er fÊrdiguddannede og autoriserede Osteopater samt medlem af 'Danske Osteopater', du kan bruge din private sundhedsforsikring hos os og få helt eller delvist dÊkket din behandling. Vi arbejder udenfor den offentlige sygesikring. CPH Osteopati har 6 klinikker fordelt på SjÊlland. Vi er en professionel kÊde af klinikker der tilbyder Osteopati & Fysioterapi - Vi glÊder os til at byde dig velkommen

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

128件のレビュヌ

Fri fra symptomer - hjernerystelse

Kom ind med hjernerystelse og Mikas var både dygtig og professionel i hans måde at behandle på. Fandt hurtigt ud af hvad der skulle arbejdes på for at jeg slap min hovedpine :)) og nu efter 10 behandlinger har jeg ingen hovedpine mere og fri bevÊgelighed i nakken.

2026幎4月10日

Dygtig Osteopat, Chantal

Chantal har vÊret min behandler ifm en skÊvhed nederst i min ryg/i lÊnden.

Chantal har vÊret virkelig god, har roligt og sikkert fundet frem til det reelle problem og har fikset det. Chantal er behagelig, sÞd og dygtig og jeg har vÊret meget tryg ved hende og hendes behandling. En stor anbefalinger herfra!

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Jeg er i gang med et behandlingsforlÞb

Jeg er i gang med et behandlingsforlÞb hos CPH Osteopati BirkerÞd, hos behandler Chantal. Chantal er meget professionel og yderst kompetent. Hun spÞrger ind til ens problemer, lytter og medtager det i behandlingen. Det skaber tryghed, når man fÞler sig set og hÞrt af ens behandler!

2026幎4月7日
自発的なレビュヌ

Effektivt og behageligt forlÞb!

Daniel var super hurtig til at identificere problemerne i min datters krop, og fik arbejdet grundigt og på en tryg måde med hende. Efter et forlÞb på 4 gange, er hun nu symptomfri. Det er helt fantastisk!

Daniel er både dygtig, behagelig og professionel. KÊmpe anbefaling.

2026幎3月23日

CPH Osteopati, Ballerup med hold i nakken

Jeg tog til CPH Osteopati i Ballerup og blev behandlet af Joel Rosenfeldt, da jeg havde fået et hold i nakken der ikke ville gå vÊk af sig selv.
Joel var meget rolig og spurgte grundigt ind til mine udfordringer og gik derefter i gang med behandlingen. Vågnede op dagen efter med fuld mobilitet og ingen smerter. Super dejligt at få ordentlig, effektiv hjÊlp til sine problemer :)
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger afsted mod Joel!

2026幎2月24日

Yderst dygtig og kompetent

Jeg har igennem en lÊngere periode fået behandlinger hos Vaiva hos CPH Osteopati og hun er ualmindeligt dygtig inden for feltet efter min mening. Hos hende har jeg fÞlt at jeg var i de aller bedste hÊnder. Hun har en ekspertise for kroppen som du skal lede lÊnge efter. Vaiva og CPH Osteopati får mine varmeste anbefalinger

2026幎3月12日

Osteopati

Jeg har flere år vÊret generet af ondt i ryggen og har tidligere fået behandling af fysioterapeaut og kiropraktor. Dette var min fÞrste behandling hos osteopat og jeg oplever at årsagen til smerterne blev identificeret og behandlet. Jeg er virkelig positiv omkring dette behandlingsforlÞb og kan varmt anbefale Chantal Lajeunesse hos CPH Osteopati i BirkerÞd.

2026幎3月5日

Super tilfreds!

Jeg går pt. til behandling hos CPH Osteopati på Amager (hos Christoffer MÌller) for nakkespÊndinger og hovedpine.
Jeg har kun godt at sige om Christoffers behandlinger. Han er super sÞd og imÞdekommende, og så er hans hÊnder helende. Jeg går altid derfra lidt lettere og lindret i hele kroppen, og isÊr i nakken.
Du kan trygt booke dine behandlinger her.

2026幎2月17日
自発的なレビュヌ

Jeg var så uheldig at falde på min

Jeg var så uheldig at falde på min cykel i det glatte vejr, og havde ikke lige min cykelhjelm på den pågÊldende morgen. Jeg fik en hjernerystelse samt udvikling af Þresten. I lÞbet af weekenden fandt jeg CPH Osteopati via google, skrev til dem og fik en tid allerede mandag hos Mikas. På bare 1 behandling mÊrkede jeg efterfÞlgende ikke mere til til mine Þresten, hvilket var virkelig rart. Han er en meget kompetent ostepat og med et rart og informerede vÊsen. Store anbefalinger herfra!

2026幎1月19日

Behandling af spÊdbarn

Vores datter på to måneder, blev behandlet af Christoffer MÌller i forbindelse med hendes kolik. Behandlingen var helt imponerende, og hjalp virkelig vores datter, som efterfÞlgende var meget mere rolig og med langt fÊrre smerter. Stor ros til Christoffer som er meget empatisk og professionel.

2026幎1月22日

Professionel og holistisk tilgang

Professionel og holistisk tilgang gav tryghed i behandlingen.
Theis er god til at forklare hvad han ser og gÞr undervejs i behandlingen.
Jeg kan rigtig godt lide at han kommer med forslag til Þvelser, så man selv tager aktiv del i at få det bedre.

2025幎10月31日

Jesper Lundsteen

Jeg startede hos Jesper Lundsteen i Ballerup pga rygsmerter - havde ligget forkert pÃ¥ et hotel, sÃ¥ kendte “årsagen”. Havde ogsÃ¥ lidt sovende fornemmelse i skulderen som jeg havde fÞr rygsmerterne, nu var jeg har og fik tjekket begge problemer. Fik lidt massage og blev knÊkket, efter et par behandlinger var ryggen fin. Den sovende fornemmelse tog lidt lÊngere tid, men Jesper fik det pÃ¥ plads efter 5-6 behandlinger i alt. Han lytter til hvad du siger, og kÞrer et individuelt “ program” pÃ¥ dine problemer ikke en standard behandling. Anbefaling herfra.

2026幎1月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。