Qlima レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

de Qlime SplitFlex airco does a excellent job in cooling down my living room area (40 m2) from a 35 degree outside temperature to a comfortable 27 degree inside. The split concept is very efficient in... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het gedeelte ‘klant is koning’ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hij bevalt prima, ik heb hem nu een maand hij koelt het appartement van buiten 30 graden naar binnen 23 graden totale oppervlakte van 100m2

企業情報

1. 空調システム提供業者
  2. 燃料提供業者
  3. 暖房器具提供業者

当該企業による記述

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Aangeschaft om het gasverbruik te verlagen

Aangeschaft om het gasverbruik te verlagen.
Bevalt prima. De ruimte waar ik het kacheltje voor gekocht het is 60/m2 en deze word heerlijk op temperatuur gehouden. Is zuinig in gebruik mede door de eco stand die je kunt activeren. Verder is in het begin een klein beetje geluid op de achtergrond te horen maar zeker niet storend.

2022年9月17日

Kachel met defecte tank

Kachel gekocht bij Praxis, 30-08-22. Vorige week voor het eerst geprobeerd te vullen met petroleum. Helaas is de afdichting van het kijkglas van de tank niet goed bevestigd, de tank is lek.
Binnen een week reactie van klantenservice, nieuwe tank verstuurd. Bij familieleden in een tochtig huis is de kachel een geweldige aanwinst.

2022年9月23日

Beste Gaucho,
Het klopt inderdaad dat je circa 6 werkdagen geleden contact op hebt genomen met onze klantenservice. Excuses voor het uitblijven van een reactie. Wel hebben ze achter de schermen de betreffende tank nabesteld. Inmiddels is deze weer op voorraad. Er wordt vandaag contact met je opgenomen waarna we de tank naar je zullen opsturen. Op die manier kun je binnenkort weer genieten van de warmte van de kachel!

5つ星のうち4の評価

ik voor het eerst een product van…Qlima in gebruik

ik voor het eerst een product van jullie gekocht en tot nu toe naar tevredenheid.
om nu enthousiast een volle 5 sterren te geven vind ik nog te vroeg.
enige nadeel is wel dat hij elektrisch aangesloten moet worden.
stel dat de elektriciteit uit valt, doet hij het niet meer.
zitten we nog in de kou.

2022年9月17日

Beste Eef,
Fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent met de laserkachel van Qlima. Het klopt inderdaad dat er een voor de ontsteking en het display elektriciteit nodig is. Geniet van de warmte!

een prima laserkachel

Laser kachel van het merk Qlima aangekocht in eerste instantie erg sceptisch maar sinds eerste gebruik erg positief over de kachel dus zondermeer een aanbeveling!

2022年9月19日
5つ星のうち5の評価

Kleine krachtige en zeer zuinige verwarming

Met de huidige energie crisis is dit de oplossing! Ik neem graag de angst weg bij de mensen die twijfelen omdat ze bang zijn voor stankoverlast, je ruikt alleen bij het aanzetten en uitzetten 2 seconden een kleine petroleumlucht, wij hebben altijd 2 ramen openstaan dus dit is binnen 2 minuten weg. Wij zijn echt dolblij met onze laserkachel! Een echte aanrader! Zelf hebben wij de SRE3531 TC-2 (1 van de kleinste uit de familie) en deze verwarmt zowat onze gehele woning van 90m2, de warmte is heel anders dan van je radiatoren en blijft veel langer hangen. Het vullen is gemakkelijk dankzij het handige pompje, wel raad ik aan om de jerrycan en het pompje in de schuur te leggen.

Kortom een dikke 10! Dit in combinatie met de 4 jaar garantie echt een aanrader!

2022年9月22日
5つ星のうち1の評価

Pas op met honden.

De kachel doet het goed, maar niet aan te raden voor mensen met huisdieren.
Onze honden worden er ziek van.
Wij vinden dat de olie geurloos is, maar honden kunnen veel meer en beter ruiken dan mensen en na ongeveer 30 minuten is het heerlijk warm in de woonkamer, maar de 2 honden zijn misselijk en moeten overgeven.
Duidelijk niet op getest.
Dus een afrader voor mensen met honden.

2022年9月21日
自発的なレビュー

Beste,

Onze producten en brandstoffen stoten geen stoffen uit die schadelijk zijn voor levende dieren, waaronder honden. Hier zijn in Europa enorm strengen normen voor waar wij ruimschoots aan voldoen.
Sluit de ruimte van de woonkamer goed aan bij de capaciteit van de kachel? En wordt de kamer goed geventileerd?

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。