de Qlime SplitFlex airco does a excellent job in cooling down my living room area (40 m2) from a 35 degree outside temperature to a comfortable 27 degree inside. The split concept is very efficient in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... ãã£ãšèŠã
Het gedeelte âklant is koningâ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hij bevalt prima, ik heb hem nu een maand hij koelt het appartement van buiten 30 graden naar binnen 23 graden totale oppervlakte van 100m2
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
top product werkt goed en warmt deâŠ
top product werkt goed en warmt de ruimte snel op
met een minimaal verbruik van qlima kristal brandstof
Prima kachelje
ik heb de kachel nog niet zo lang
ik heb de kachel nog niet zo lang, het verbruik en de duurzaamheid weet ik nog niet. de kachel verwarmt goed, na korte tijd verneem je al dat het warmer wordt. ik heb er niet aan gedacht, bij een stroomstoring, doet de kachel het dus niet. dan zou je een kachel moeten hebben, die niet aan het stroom hoeft.
Prima op tijd geleverd
Prima op tijd geleverd. Duidelijke instructie wanneer product voor het eerst te gebruiken zou prima zijn. 1 A4 is voldoende.
Fijne oliekachel
Klein maar fijn oliekacheltje,makkelijk in gebruik en geeft goed warmte.Ik ben er heel te vreden over.
Snel heerlijke warmte
Snel heerlijke warmte, makkelijk in gebruik, verbruikt weinig brandstof.

Is een goed apperaat.
Is een goed apperaat.
moet nog wel een kijken of dit zo blijft
net aangeschaft, draait goed en verwarmd zeer goed
mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!
mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!
zuinig en geurloos gezellige warmte+geluidsarm.
beste koop van mijn leven als je nu kijkt naar de hoge energie prijzen....

Kachel qlima 8040TC
Verwarmt snel. Gemakkelijk te bedienen. Bij opstart stinkt de kachel een beetje.liliml

Schitterende compacte laser kachel
Schitterende compacte laser kachel
Net ff aangesloten en getest
Brand snel warm alleen verbruikt hetâŠ
Verwarmd heel snel perfect,Alleen het nadeel is dat het petroleum zo duur is.
fijne kachel wordt snel warm
Klein maar fijn.
Zoals velen gezocht naar een alternatief om onze 60 m3 woonkamer lekker te verwarmen.Waar onze CV een half uur voor nodig had heeft dit mini warmtemonster in 10 minuten de woonkamer van 18 graden op 21 graden benut dus gelijk de spaarstand nog zuiniger.
Qlima onze complimenten de aanschaf betreft een Qlima SRE 3230 TC , klein maar fijn.

Qlima Kristal en de SRE4035TC inâŠ
Qlima Kristal en de SRE4035TC in gebruik genomen. Eenvoudige installatie en daarna snel een comfortabele warmte. Zeker een aanrader
bij opstarten en uitzetten heel even een beetje geur, maar dat is snel weg!
Is heel snel in het opwarmen van kamer van 36m2
SRE 3531 TC-2 Petroleum kachel gekochtâŠ
SRE 3531 TC-2 Petroleum kachel gekocht en ben er zeer tevreden over. Instellen en werking heel intuïtief.
Behaaglijk warm in huis.... begane grond.
Prima ervaring tot nu toe.

Qlima ããã®åç
Zeer tevreden over de kachel
Tevreden klant.
Alle informatie die in het instructieboekje staat klopt .Geen reuk bij het aansteken ,het toestel slaat af bij 3 graden meer In de woonruimte meer dan ingesteld op het toestel .een top aankoop en ik heb er op mijn werk al reclame meegemaakt ,verschillende personen waren direct geïnteresseerd.juist de aankoop van 20 liter qlima christal blauw stopsel voor 86⬠vind ik nog al duur .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ