de Qlime SplitFlex airco does a excellent job in cooling down my living room area (40 m2) from a 35 degree outside temperature to a comfortable 27 degree inside. The split concept is very efficient in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... ãã£ãšèŠã
Het gedeelte âklant is koningâ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hij bevalt prima, ik heb hem nu een maand hij koelt het appartement van buiten 30 graden naar binnen 23 graden totale oppervlakte van 100m2
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
alles is prima in orde
Uitstekend
We zijn zeer tevreden over de kwaliteiten van onze Qlima petroleum kachel.
Zeer goed presterende kachel
Zeer goed presterende kachel. Prachtig rendement en erg aangename warmte.
Dit is mijn 3e @lima kachel
Dit is mijn 3e @lima kachel. De eerste 2 hadden geen thermostaat nu 1 gekocht met thermostaat.
Als deze kachel het net zo goed doet als die andere 2,
Dan ben ik zeer tevreden.
Top!
Sinds gisteren in het bezit van een Qlima - SRE 9046 TC.
Prima apparaat, binnen een paar minuten is de woonkamer (55m2) behaaglijk warm. Bij het aanzetten ruikt het iets naar de petroleum maar dat is binnen de kortste keren vervlogen.
Even uitvogelen hoe ik zo efficiënt mogelijk met de Qlima Kristal (Blauw) brandstof om kan gaan.
Wij hebben de Qlima petroleum kachelâŠSRE3230TC-2
Wij hebben de Qlima petroleum kachel aangeschaft ivm de hoge gasprijs. We hebben hem uitgeprobeerd en het werkt heel eenvoudig. Verwarmt supersnel en verspreid de warmte ook goed. En ook erg belangrijk, het stinkt niet! We zijn er erg blij mee.
Gisteren een Qlima petroleum kachelâŠ
Gisteren een Qlima petroleum kachel aangeschaft i.v.m. de hoge energieprijzen. Ik was zeer enthousiast aangezien ik had gelezen dat het vrijwel reukloos zou zijn. Enkel bij het aansteken en uitzetten zou je wat reuk kunnen constateren. Helaas is dat bij ons niet zo. Ik ruik constant de geur van petroleum en krijg er zelfs hoofdpijn van. Ik had het mij anders voorgesteld en hoop op een oplossing aangezien het toch een investering is en wij er optimaal gebruik van willen maken zonder geur.

Qlima ããã®åç
Fijn product en makkelijke opties zoalsâŠ
Fijn product en makkelijke opties zoals de timer. Enige punt voor verbetering zou een verlicht display zijn. Ben zeer tevreden.
Snelle en goede levering.
Snelle en goede levering.
De SRE3531TC-2 verwarmd onze woonkamer van +/-50M2 in no time op en het is een heerlijke warmte.
Door de ventilator wordt de warmte mooi verspreid door de ruimte.
Functioneert buiten verwachting.Helaas nu overal uitverkocht
Functioneert buiten verwachting.Helaas zijn ze nu uitverkocht
Dit is een top product werkt perfect
Ik ben content met mijn Qlima
Ik ben zeer tevreden met mijn Qlima laserkachel.Heeft heel veel warmte en gemakkelijk in gebruik
Een Qlima SRE 9046TC aangeschaft
Een Qlima SRE 9046TC aangeschaft, en wat een power! Dit is wel de grootste uit de serie. Werkelijk waar in enkele minuten is de temperatuur aangenaam binnen een half uur van 17 naar 22 graden. ( woonkamer 60 m2 ) Bijna geen geur enkel bij opstarten. Heb wel Koolmonoxide meters opgehangen. Wat ik jammer vindt is dat het verbruik en het nog aantal ml petrolium niet zichtbaar is op het display. Aanrader hier geen gas meer nodig voor verwarmen.
Een heerlijke warmte en zeer zuinig enâŠ
Een heerlijke warmte en zeer zuinig en gebruiks vriendelijk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ