Fortryder samarbejde - ingen vej ud
Jeg købte et 6-måneders forløb hos Jørgen og Lotte (QMBusiness), da jeg blev forsikret om, at de kunne hjælpe mig med at øge min omsætning. Jeg er helt ny selvstændig og gjorde dem fra start opmærksomme på min situation: deltidsarbejde, børn og begrænset tid. Jeg blev fortalt, at det sagtens kunne lade sig gøre, hvis jeg fulgte deres anvisninger.
Jeg underskrev en kontrakt med en garanti om, at jeg ville få alle mine penge retur, hvis jeg ikke nåede en minimumsomsætning på 75.000 kr. inden for 6 måneder. Det var afgørende for min beslutning, da jeg derfor følte, at jeg ikke havde noget at tabe.
Allerede få dage efter opstart blev jeg i tvivl om forløbet og ønskede en gennemgang af kontrakten og en tydeligere forventningsafstemning. Fordi ikke alt vi havde aftalt stod på skrift i kontrakten, men var kun mundtligt. Jeg oplevede, at mine spørgsmål blev affejet med beskeder om “at vente og se” og fokus på, at pengene nok skulle komme.
Jeg fulgte deres anvisninger med opslag, salgsbeskeder m.m., men efter ca. 2 måneder uden resultater gav jeg udtryk for, at forløbet – og især salgsmetoden – ikke passede til mig. Jeg ønskede derfor at stoppe samarbejdet og tilbød at betale for det arbejde, der allerede var udført.
Det blev afvist, og jeg fik at vide, at forløbet ikke kunne afsluttes før tid. Jeg står derfor nu i en situation med en fast månedlig betaling for et forløb, jeg ikke føler mig tryg eller komfortabel i.
Senest har jeg fået besked om, at min penge-retur-garanti er bortfaldet, da de vurderer, at jeg ikke har været samarbejdsvillig – hvilket jeg er uenig i.
For mig har dette været en meget negativ oplevelse, og det er min største fortrydelse, at jeg indgik dette samarbejde. Jeg ville ønske, jeg havde haft et mere nuanceret billede af forløbet og vil derfor advare andre.