QNTS レビュー

4,405
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg må indrømme at jeg faktisk aldrig har prøvet at får noget så hurtigt fra nettet - det er selvfølgelig både QUTS og GLS der formår at have et super samarbejde. Fra jeg bestilte gik der EN dag 😍... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sikke dejligt webshop de er så venlig flink meget opmærksom på kunderne. Det var en rigtig god oplevelse . Mange tak jeg er meget glad med min bestilling som var mere billigere end mange andre steder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag lige modtaget en pakke, og jeg er altid så positiv overrasket over hvor god indpakningen er, og hvor sødt det er med en håndskreven note! Og de fik også skrevet mit navn korrekt!🫶🏻 kæm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kontaktede kundeservice angående reklamation på en jakke jeg havde købt og blev mødt på bedste vis af Trine fra kundeservice. Hun var både imødekommende og løsningsorienteret. Virkelig god oplev... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. ファッション アクセサリー店
  3. 靴屋

QNTS について

当該企業による記述

Hos QNTS sælger lækkert modetøj til piger i alle aldre, og fører brands såsom GANNI, Mads Nørgaard, Clarks, Nørgaard paa Strøget, H2O Fagerholt, Maria Black, MessyWeekend, New Balance, og mange flere. Hos os fører vi alt fra lækkert tøj til en masse lækre accessories

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Hos qnts.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!

qnts.dk kundeservice

当該企業による記述

Gratis Levering
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 499,-
Hurtig levering: 1- 3 hverdage
Vi leverer inden for 1-3 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.
Gratis retur
Du har altid 14 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot det vedlagte returlabel og aflever returpakken i Pakkeshoppen.

QNTS kundeservice

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur
Fri fragt over 600,-
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 600,-

Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.

Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.

優良

(4,405)

過去12か月のレビュー数: 41

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, købte øreringe som var pænt pakket ind. Handler der gerne igen

2024年2月6日

QNTS からの回答

Hvor bliver vi glade for at du gerne vil handle hos os igen, og at du var tilfreds med vores indpakning af øreringene! Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på😍

Dejlig oplevelse!

Super hurtig levering, og en rigtig sød og personlig seddel vedlagt :).

2024年2月5日

QNTS からの回答

Dejligt at du har lagt mærke til vores personlige hilsen, og ikke mindst dejligt at du har modtaget din pakke hurtigt!🤩 Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og håber at se dig på vores webshop igen en dag!

5つ星のうち4の評価

Effektiv betjening/afsendelse og…

Effektiv betjening/afsendelse og betænksomt lille brev tilhørende ved modtagelse.
Handler der gerne igen.

2024年2月5日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har lagt mærke til vores lille personlige hilsen! Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside igen en dag🤩

God levering

Rigtigt god levering og hurtig - god kvalitet

2024年2月4日

QNTS からの回答

Vi er super glade for at du har modtaget din pakke hurtigt, og så håber vi at du er glad for det du har modtaget🤩

God og hurtig levering

2024年2月9日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har modtaget din ordre hurtigt, og så håber vi også du er glad for indholdet✨

Kan kun anbefales

Nem hjemmeside, og hurtigt levering, kan helt klart anbefales.

QNTS からの回答

Vi er meget glade for at du synes vores hjemmeside er nem at finde rundt i, samt at du har modtaget din pakke hurtigt - Så kan det jo næsten ikke blive bedre! Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på🤩

Nanna // QNTS 🌸

Hurtig levering !

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for! Og dejligt at du har modtog din pakke hurtigt🤩

Fin service

Fin service, hurtig levering

QNTS からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du modtog din ordre hurtigt, og at du er tilfreds med vores service🤩

5つ星のうち5の評価

Bestilte en bluse kl 14:30 og dagen efter kl 11 var den klar til afhentning. Så under 24 timer. Ellers super flot bluse.
Kan klart anbefalde denne side :))

2024年2月8日

QNTS からの回答

Hvor er vi glade for at du vil anbefale os, og at du fik din pakke hurtigt! Dejligt at du synes det var en flot bluse😍
Vi håber at se dig på vores hjemmeside igen!

Hej!

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for! Dejligt at du har fået din pakke hurtigt, og du fandt det nemt at bestille🤩

5つ星のうち5の評価

Stort fint udvalg og hurtig afsendelse

Stort fint udvalg, hurtig afsendelse.
Bestilte og fik indenfor 30 min bekræftelse på at varen var afsendt, modtog varen efter 2 dage.

2024年1月31日

QNTS からの回答

Vi er super glade for at du modtog din ordre hurtigt, og vi håber du er glad for indholdet deri! Dejligt at du synes vi har et fint udvalg🤩 Vi håber at se dig igen en dag på vores webshop.

Hav en rigtig god dag!

5つ星のうち4の評価

Fin vare

Fin vare.
Hurtig forsendelse, selv om det var en udsalgsvare.

2024年1月27日

QNTS からの回答

Tak for din anmeldelse! Dejligt at du modtog din varer hurtigt. Vi håber du er glad for din ordre🤩

5つ星のうち5の評価

Rigtig hurtig og fin ekspedition og…

Rigtig hurtig og fin ekspedition og levering , jeg kan kun anbefale butikken 👌🏻

2024年1月27日

QNTS からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for! Vi sætter stor pris på at du kan anbefale vores lille butik🤩

5つ星のうち5の評価

Intet at klage over - Det var en hurtig levering!

2024年1月24日

QNTS からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at der intet er at klage over, og at du har fået din pakke hurtigt🤩 Vi håber at se dig på shoppen igen en dag!

super dygtig betjening.

Jeg havde skrevet forkert ved afhentning og det opdagede butikken som kontaktet mig personligt for at få sendt pakken korrekt.
Det er professionelt og dygtigt kundebetjening.

2024年1月4日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for! Vi er blot glade for at kunne hjælpe, og sørge for at pakken kommer det korrekte sted hen. Så håber vi også at du er blevet glad for indholdet🤩

Hurtigt levering!

Hurtig levering og rigtig godt pakket ind!😊
Jeg vil helt klart bestille noget derfra igen💪

2024年1月13日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse, og dine fine ord! Vi er virkelig glade for at høre du vil bestille fra os igen, og vi håber at du er glad for din pakke😍

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse, og for de fine ord om vores personale - det siger jeg helt klart videre til mine kollegaer😍
Vi håber at se dig igen en dag!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside
Vi havde behov for at bytte et par bukser til en anden str. og brugte den medfølgende returseddel.
Varen kom også hurtigt frem før jul og igen også i januar :-)

2024年1月4日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en nem proces med ombytte, og at den anden størrelse kunne bruges🤩

Alt var i orden

Rigtige vare, god pris og hurtig levering, så alt i alt en god oplevelse.

2024年1月3日

QNTS からの回答

Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse hos os hele vejen igennem! Det betyder super meget for os at du er tilfreds med det hele 🤩 Vi håber at se dig på webshoppen igen!

Nanna // QNTS 🌸

Godt produkt

Godt produkt, god service, god pris og alt er godt😊

2024年1月3日

QNTS からの回答

Hvor er vi glade for de pæne ord! Tusinde tak for det og din anmeldelse, det betyder meget for os💫 Vi håber at se dig på webshoppen igen en dag!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。