QNTS レビュヌ

4,405
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg mÃ¥ indrÞmme at jeg faktisk aldrig har prÞvet at fÃ¥r noget sÃ¥ hurtigt fra nettet - det er selvfÞlgelig bÃ¥de QUTS og GLS der formÃ¥r at have et super samarbejde. Fra jeg bestilte gik der EN dag 😍... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sikke dejligt webshop de er sÃ¥ venlig flink meget opmÊrksom pÃ¥ kunderne. Det var en rigtig god oplevelse . Mange tak jeg er meget glad med min bestilling som var mere billigere end mange andre steder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i dag lige modtaget en pakke, og jeg er altid sÃ¥ positiv overrasket over hvor god indpakningen er, og hvor sÞdt det er med en hÃ¥ndskreven note! Og de fik ogsÃ¥ skrevet mit navn korrekt!🫶🏻 kÊm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kontaktede kundeservice angÃ¥ende reklamation pÃ¥ en jakke jeg havde kÞbt og blev mÞdt pÃ¥ bedste vis af Trine fra kundeservice. Hun var bÃ¥de imÞdekommende og lÞsningsorienteret. Virkelig god oplev... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 靎屋

QNTS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos QNTS sÊlger lÊkkert modetÞj til piger i alle aldre, og fÞrer brands såsom GANNI, Mads NÞrgaard, Clarks, NÞrgaard paa StrÞget, H2O Fagerholt, Maria Black, MessyWeekend, New Balance, og mange flere. Hos os fÞrer vi alt fra lÊkkert tÞj til en masse lÊkre accessories

Hos QNTS sÊttes pris pÃ¥ et inspirerende mix af hÞj kvalitet og cool designs af spÊndende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvÊlger sÊrligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med Þje for dig som forbruger, at du fÃ¥r glÊde af vores varer i lÊngere tid end bare en enkelt sÊson. Alle produkter hos QNTS er nÞje udvalgt pÃ¥ bÃ¥de baggrund af design, men i ligesÃ¥ hÞj grad pÃ¥ baggrund af kvalitet. Det er Trines Þnske, at bÊredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil vÊre prÊget af mere bÊredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS Þnsker at vÊre til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjÊlp af mange forskellige brands. SÃ¥ vores mÃ¥lgruppe kan altsÃ¥ lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tÞjet. Det betyder ogsÃ¥, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning bestÃ¥r i lÊkkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at vÊre lokalt nÊrvÊrende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sÊtter en Êre i at komme dig til undsÊtning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid vÊre i centrum, fordi der ville ikke vÊre nogen os, uden jer.

Hos qnts.dk sÊtter vi en Êre i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!

qnts.dk kundeservice

圓該䌁業による蚘述

Gratis Levering
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved kÞb over DKK 499,-
Hurtig levering: 1- 3 hverdage
Vi leverer inden for 1-3 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.
Gratis retur
Du har altid 14 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot det vedlagte returlabel og aflever returpakken i Pakkeshoppen.

QNTS kundeservice

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur
Fri fragt over 600,-
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved kÞb over DKK 600,-

Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.

Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.

優良

(4,405)

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god service

Virkelig god service i deres fysiske butik. Personalet er meget behjÊlpelig. Butikken har et stort udvalg af tÞj, sko og accessories, så der er noget til en hver smag.
Butikken kan varmt anbefales og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem!

2024幎9月18日

QNTS からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse, Mette - den varmer virkelig 💛 Og hvor er det bare helt fantastisk at hÞre, at du har oplevet god service i vores nye butik i Aarhus! Vi glÊder os til at se dig igen 🫶🏌

Ha' en skÞn dag!

Perfekt service

Perfekt service , meget hurtig levering

2024幎9月14日

QNTS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de fem stjerner ⭐ Det sÊtter vi utrolig stor pris pÃ¥! Og dejligt at hÞre at din ordre kom hurtigt frem til dig 💛

Ha'en skÞn dag!

Amalie,QNTS

FÞrste og sidste bestilling her fra

Øv..
Jeg har bestilt en trÞje jeg skal have byttet til en mindre men jeg skal så betale 10kr mere for at bytte min trÞje.. princippet i at jeg skal betale mere for at bytte, det er virkelig for dårligt. Det er fÞrste og sidste bestilling her fra.. det er et firma der mangler penge..

2024幎9月10日

Hej Sigrid,
Tak for din feedback.
Som jeg nÊvnte i vores email korrespondance er det helt rigtigt, at vi ikke tilbyder gratis returfragt eller ombytning. En information, der tydeligt i vores handelsbetingelser og returpolitik - og som man accepterer at have lÊst og forstået inden man kÞber hos os. Det kan jeg sagtens forstå er frusterende, men det er desvÊrre sådan vores betingelser er, og accepterer man ikke det, er man velkommen til at handle et andet sted.

Vi Þnsker dog at alle vores kunder for en god oplevelse hos os, og derfor har jeg forsÞgt at sende en lÞsning til dig, men du har ikke vendt tilbage på dette endnu.

Hvis du har yderligere spÞrgsmÃ¥l eller brug for andet hjÊlp, sÃ¥ er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Amalie,QNTS

Let at bestille og varen kom hurtigt og

Let at bestille og varen kom hurtigt og var tip top

2024幎9月5日

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er sÃ¥ glade for, at du synes det var nemt at bestille og varen kom hurtigt frem til dig 🀩

Ha' en dejlig dag!

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse. Mange tak!

2024幎8月30日

QNTS からの回答

Sikke en skÞn anmeldelse, Susanne! Den er vi bare sÃ¥ glade for 😍 Og hvor er det bare dejligt at hÞre at du havde en god oplevelse. Vi hÃ¥ber at se dig igen!

De allerbedste hilsner
Amalie,QNTS

Alt fungerede perfekt med bestilling og

Alt fungerede perfekt med bestilling og levering. Dejligt at fÃ¥ en takkeseddel underskrevet personligt! Derfor skal man stÞtte “small businesses” 🥰 Mange tak!

2024幎9月4日

QNTS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord 🥰 Og hvor er vi bare sÃ¥ glade for, at du vil stÞtte en lille virksomhed som os - det er virkelig vÊrdsat!

Ha' en fantastisk dag

Amalie,QNTS

Hurtig levering, god service og lÊkre mÊrker!

QNTS からの回答

Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥! Og hvor er det dejligt at hÞre, at du synes om de mÊrker vi har i vores brandpakke 💛 Vi hÃ¥ber, at se dig igen!

Ha' en skÞn dag

Amalie,QNTS

FÞrste gang jeg kÞbte pÃ¥ denne

FÞrste gang jeg kÞbte pÃ¥ denne hjemmeside og absolut ikke sidste gang👌👌👌👌👌👌👌

2024幎8月27日

QNTS からの回答

Hvor er det bare dejligt at hÞre, Gitte! Og tusind tak for din fÞrste ordre, vi glÊder os til at se dig pÃ¥ shoppen igen 🥰

Dejlig dag til dig!

Amalie,QNTS

Hurtig levering, god pris. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

2024幎8月27日

QNTS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anne! Det er virkelig vÊrdsat her hos os. Og dejligt at hÞre, at du fik din ordre hurtigt hjem til dig 😍 Vi glÊder os til at se dig igen!

Amalie,QNTS

De har et skÞnt udvalg af mÊrker

De har et skÞnt udvalg af mÊrker. Bestillingen og leveringen gik nemt og hurtigt igennem. Ikke sidste gang jeg handler der

2024幎8月26日

QNTS からの回答

Hvor er vi glade for at hÞre at alt bare var lige som det skulle vÊre, og at det ikke er sidste gang du vÊlger at handle hos os🀩

SkÞn dag!
Nanna // QNTS🌌

God service, lÊkker indpakning med en lille personlig hilsen på et stykke papir.

2024幎8月26日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har lagt mÊrke til de smÃ¥ detaljer, som vi gÞr os umage med🥰

Nanna // QNTS

Meget hurtig og god service

Meget hurtig og god service

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes vores service er god😍 Vi håber at se dig på shoppen igen en dag.

QNTS からの回答

Tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi er glade for at du har fundet vores service god - det er det allervigtigste for os🀩

SkÞn dag.
Nanna // QNTS🌌

Jeg bestilte varen som kom som lovet

Jeg bestilte varen som kom som lovet efter et par dage

2024幎8月23日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse af os, den sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi hÃ¥ber at du har lyst til at shoppe hos os igen en dag, sÃ¥ lover vi at sende pakken ligesÃ¥ hurtigt igen✹

Hav en skÞn dag🌌
Nanna // QNTS

God information og yderst hurtig levering

2024幎8月5日

QNTS からの回答

Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for! Dejligt at informationen har vÊret god, og at du modtaget dine varer hurtigt. Vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ shoppen igen en dag😍

Hav en skÞn dag.

Hurtig levering 🀩

2024幎8月3日

QNTS からの回答

Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi hÃ¥ber at du er glad for det bestilte, og at du har lyst til at shoppe hos os igen✹

Hav en god dag!
Nanna // QNTS🌌

Rigtig god pris og hurtig levering.

Rigtig god pris og hurtig levering.

Jeg vil gerne handle der igen

2024幎7月31日

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vÊrdsat her hos os! Og dejligt at hÞre, at du fik din ordre hurtigt hjem til dig 😍 Vi glÊder os til at se dig igen!

Amalie,QNTS

Hurtig levering, og gratis levering og returlabel med i pakken til nem retur;)

2024幎8月1日

Hej Naomi,

Sikke en skÞn anmeldelse, den er vi glade for! Vi hÃ¥ber, at du er blevet glad for det du bestilte ☺

Ha' en skÞn dag

Amalie,QNTS

Havde forudbestilt en vare som kom

Havde forudbestilt en vare som kom prÊcis på den oplyste dato. Meget tilfreds.

2024幎7月31日

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på, og hvor er det dejligt at din forudbestilte kom til tiden. Vi håber, at se dig igen!

Dejlig dag til dig ☺