Hej Alberte.
Som vi også skrev i tidligere anmeldelse du nu har slettet, så er vi kede af du oplever en Êrgerlig oplevelse hos os.
Vi vil gerne tage imod din bluse som en reklamation, men er fejlen selvforskyldt, så dÊkker en eventuel reklamation desvÊrre ikke. Dette er helt standard praksis, som ikke kun er gÊldende for vores virksomhed. Du skal bestemt ikke selv betale for fragt såfremt der er tale en reklamation, hvilket vi også har informeret om i vores mailkorrespondance :-)
Grunden til at vi nÊvner for dig at der ved en selvforskyldt skade ikke dÊkkes af en reklamationsret er, som du også selv nÊvner, at du har taget trÞjen i brug. Du har altså ikke kontaktet os da du får trÞjen, hvilket vi må antage du ville gÞre, hvis du modtog en varer der er i stykker. Man kan vÊre super uheldig og ÞdelÊgge sit nye tÞj allerede ved fÞrste brug, og det er mega Êrgerligt...
Vi nÊvner dog også for dig at det kan vÊre en fejl med produktionen, og at du er velkommen til at sende den ind til os, så vi kan se nÊrmere herpå. Dette nÊgter du.
Det er meget svÊrt for os at tage en vurdering i denne sag, når du ikke vil sende din bluse ind til reklamation, og du selv har antaget udfaldet af din reklamationssag.
Vi har informeret dig om de udfald der kan ske at vÊre i denne reklamationssag, men dermed ikke sagt hvad udfaldet bliver.
Du er altid velkommen til at sende blusen ind med det sendte returmateriale, som vi sendte dig d. 26/2 :-)
Svar til din update:
Vi har sendt dig én mail, efter du har haft slettet din trustpilot for at skrive en ny, sÃ¥ en korrespondance via. trustpilot netop kunne undgÃ¥es. Det er blot mere besvÊrligt at tage den herover. Jeg beklager at du betragter én mail som spam. Vi tager imod ris og ros, og svarer pÃ¥ alle vores trustpilots, om de sÃ¥ er positive eller negative ð€
Kommentar til ny update:
Jeg sendte dig én mail, hvori du udtrykte du ikke Þnskede svar fra os lÊngere, og vi ikke skulle kontakte dig. Jeg har ikke svaret på pågÊldende mail. Men når du bliver ved med at skrive nye kommentarer til din trustpilot, så svarer vi selvfÞlgelig på disse, og det vil vi blive ved med.
____________________________________________________________________________
Hej igen Alberte.
Nu synes jeg simpelhen at dette er ved at vÊre over grÊnsen. Vi stopper med at svarer pÃ¥ dine opdateringer her pÃ¥ trustpilot, da vi tydeligt kan se at du opfatter det som spam, men alligevel bliver du selv ved med at opdaterer og skrive nye ting i din anmeldelse. Vi synes bestemt ikke dette er sjovt, og vi bruger enormt meget tid og energi pÃ¥ at svarer dig pÃ¥ dine opdateringer af din trustpilot. SELVFÃLGELIG vil vi ogsÃ¥ gerne frem med vores side af sagen.
Vi Þnsker ikke at du sletter din trustpilot, og dette har vi pÃ¥ intet tidspunkt spurgt dig om heller, men vi har en politik om at vi svarer alle trustpilot anmeldelser OGSÃ
når de bliver opdateret flere gange af en bruger, og det er uanset om de er gode eller dårlige.
Hav en rigtig skÞn dag!ð«¶ð»
De bedste hilsner,
Nanna // QNTSðž