Vandaag mijn praktijkexamen gehaald.
Veel geleerd en afgeleerd .
Super fijne lessen en duidelijke uitleg.
Jack dank je
Bij Qontraq geloven wij erin dat bedrijven en hun medewerkers het beste presteren als zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Wij zijn dé partner die bedrijven helpt zich te focussen op waar zij echt goed in zijn. Samen vergroten wij op die manier de werkgeverskracht. Wij willen onze klanten volledig ontzorgen bij alle zaken die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. Op die manier hebben zij geen omkijken meer naar de salarisadministratie en de steeds veranderende wet- en regelgeving op dit gebied. Alles wordt geregeld door Qontraq!
Hoenderkamp 20, 7812VZ, Emmen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vandaag mijn praktijkexamen gehaald.
Veel geleerd en afgeleerd .
Super fijne lessen en duidelijke uitleg.
Jack dank je
gisteren mijn praktijkexamen taxi gehaald, na enkele praktijklessen vanJack, deze waren erg duidelijk met de nodige tips
bedankt Jack.
Via Qontraq mijn volledige taxipas gehaald. Ik wil vooral instructeur Jack bedanken. Dankzij Jack was ik goed voorbereid en dat op een zeer prettige manier. Nogmaals hartelijk dank.
Qontraq heeft mij van A tot Z geholpen bij het behalen van mijn taxi papieren. Alles werd in hapklare brokjes opgediend en mede daardoor verliepen de examens ook smooth. Dank daarvoor Qontraq en dank Jack voor je geduldige uitleg in de praktijk.
Iets nieuws is altijd spannend. Dus voor het examen was het prettig om een laid back instructeur te hebben als Jack. Al die diep ingesleten rijgewoontes omzetten naar professioneel vlot en veilig rijden, chapeau. Dus dankzij Jack is het nu Hit the road...vlot, veilig en comfortabel.
Gisteren examen voor de praktijk chauffeurs pas gehaald. Mede dank zij de inspanning en begeleiding die je krijgt van de instructeur(Jack) kom je niet voor verrassingen te staan.
Dus nogmaals bedankt ben er erg blij mee.
Ik kan deze organisatie aanbevelen.
Omzetting van B naar volledige taxipas.
In een zeer korte periode is alles super duidelijk uitgelegd door de opleider, Jack. Bedankt voor de goede instructie, en de nodige puntjes op de welbekende i. Contacten met Qontraq als zeer prettig ervaren
Taxiwerk is zeer prettig .
(momenteel leerlingen vervoer)
Goede support en fijne en vriendelijke medewerkers.
Uitbetalingen keurig op tijd
Toppers.