Snelle en vriendelijke service, prachtig afgewerkte producten en oog voor elk detail. Alles klopt, tot en met de verzorgde verpakking! Absoluut een aanrader.
企業が回答しました
Purchased: Qoozii Bora table lamp in the four available colors. Very beautiful design, very practical on the table both for eating and for ambient lighting. Battery lasts very long. Ordering, handling... もっと見る
企業が回答しました
Het produkt voldoet geheel aan de eisen en de beloofde kwaliteit. Onze eerste ervaring was op een etentje bij "Boekmans" in Dordrecht. Het lampje stond aan op alle tafels. Ik was er gelijk weg van!! T... もっと見る
Keurige website, vlotte reactie bij een vraag naar info, correcte webshop. Puntje van kritiek: een factuur kregen wij pas bij navraag.
QOOZII started with a simple idea: the right atmosphere changes everything. Not through grand gestures, but through subtle details that make people feel at ease. We design portable lighting that slips into everyday life. For dinners that stretch into the night, movie-marathons in the garden, and little moments that deserve to feel extra special.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ons lampje bleek na aankoop niet op voorraad. Netjes hierover per mail geïnformeerd. Uiteindelijk binnen de aangegeven tijd geleverd en zijn we erg blij mee.
Op en top vakmanschap. Snel, correct en een zeer hoogstaand kwalitatief product.
Premium kwaliteit, ziet er beter uit dan op de foto's. Prachtig als functionele decor pièce voor mijn woonkamer en eetkamer. Service is top en zoals het moet. Hopelijk meer modellen beschikbaar in toekomst.
Gemakkelijk te gebruiken site, duidelijk opgesteld. Onmiddellijk bevestigings mail van bestelling. Bestelling ontvangen binnen de week
Mooie, duurzame kwaliteit van lampen !
De kwaliteit van Bali lamp van Qoozii is top. Ze creëert een gezellige sfeer in mijn interieur en straalt absolute luxe uit. Ook zeer vlotte & snelle levering.
J'ai récemment acheté une lampe chez Qoozii et je suis très satisfaite. La lampe est de qualité exceptionnelle avec un design raffiné. Le processus de commande a été fluide, la livraison rapide et le service client courtois.
Fantastische service, supersnelle levering!!!! Lampen Ibiza mini en Bali 30 en 50 staan prachtig!! Superblij mee!!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。