レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rijlessen gevolgd in Zoetermeer en echt een top ervaring gehad bij deze rijschooll! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit en denkt echt met je mee. Door de fijne begeleiding voelde ik me z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben gewisseld van rijschool naar Quality drive beste keuze van me leven, veel geleerd en beter inzicht gekregen en daardoor zekerder gaan rijden. Ik had veel last van faalangst en stress, maar mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super rijschool, heb gereden bij shahwan. Goede, heldere uitleg en tips. Ik kwam van een andere rijschool nadat ik 2x was gezakt en het verschil was enorm. Hier in 1x geslaagd

5぀星のうち5の評䟡

ik ben in 1 keer geslagen bij quality drive zonder rij ervaring binnen 2 maanden. De rij instructeurs geven precies wat je nodig hebt zodat je in 1 keer kan slagen. Goedkoopste en de beste in omgeving... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Wij heten je van harte welkom bij Quality-Drive in Zuid-Holland. Een familiebedrijf met hoog slagingspercentage dat inmiddels al meerdere jaren bestaat als rijschool in Den Haag. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam van een andere rijschool

Ik kwam van een andere rijschool. Ik had daar een enorme angst voor motor rijden ontwikkeld. Ik heb toen een proefles gewoon bij Quality Drive en kreeg Shawan als instructeur. Na die proefles was ik zelf verzekerd genoeg om zelfstandig terug naar de box te rijden. Echt een hele fijne instructeur die naar je luistert, veel kennis heeft en een hele hoop slimme “trucjes” voor als een oefening niet lukt. Echt alleen maar positieve woorden en echt een aanrader!

2025幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Hele goede ervaring met instructeur

Hele goede ervaring met instructeur Hosang waar mee ik mijn handschakel autorijbewijs heb gehaald! De administratie en instructeur proberen goed zich aan je schema aan te passen. Niet alleen het rijden wordt goed begeleid, maar ook het proces naar het examen zelf.

2025幎6月17日

Passed!

I just passed my exam on my second attempt! Huge thanks to my instructors—Zunera, Shahwan, Nadeem—and the school. Their professionalism made all the difference!

2025幎5月23日
5぀星のうち5の評䟡

Passed the driving exam!!

honestly didn’t think learning to drive would be so difficult for me. I struggled a lot at first and definitely wasn’t an easy student. But thanks to the support and patience I received during the lessons, I was able to improve step by step. In the end, I passed my practical exam and got my driver’s license. Really thankful for the guidance and encouragement throughout the whole process!

2025幎5月20日

Rijschool nummer 1

Top rijschool. Mega veel geleerd. Mijn Instructeur was duidelijk en zette je gelijk op het goeie pad om beide examens in 1 keer te halen. Dit is mij dan ook gelukt. Wel iets prijziger maar dat is het waard.

2025幎5月8日

Duidelijk en persoonlijk

Bij deze rijschool kijken ze erg goed naar jouw denkproces bij de keuzes die je maakt. Iedereen is anders en dat weten ze hier wel, daarom raadt ik iedereen aan om hier naartoe te gaan! Geloof je me niet? Vraag dan een proefles aan en dan zie je het vanzelf.

2025幎5月6日

Top ervaring!

Vanaf het begin goede communicatie en vanuit daar snel de proefles ingepland. Na de proefles die heel goed beviel mijn lessen en direct ook mijn examen ingepland. Met goede begeleiding mijn rijbewijs in 1x gehaald! Deze rijschool raad ik zeker aan. Alle aanvragen of vragen die je heb worden direct beantwoord en er word ook direct wat mee gedaan. Top ervaring

2025幎4月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス