レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rijlessen gevolgd in Zoetermeer en echt een top ervaring gehad bij deze rijschooll! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit en denkt echt met je mee. Door de fijne begeleiding voelde ik me z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super rijschool, heb gereden bij shahwan. Goede, heldere uitleg en tips. Ik kwam van een andere rijschool nadat ik 2x was gezakt en het verschil was enorm. Hier in 1x geslaagd

5぀星のうち5の評䟡

ik ben in 1 keer geslagen bij quality drive zonder rij ervaring binnen 2 maanden. De rij instructeurs geven precies wat je nodig hebt zodat je in 1 keer kan slagen. Goedkoopste en de beste in omgeving... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Wij heten je van harte welkom bij Quality-Drive in Zuid-Holland. Een familiebedrijf met hoog slagingspercentage dat inmiddels al meerdere jaren bestaat als rijschool in Den Haag. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Geweldige rijschool!

Geweldige rijschool!

Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Quality Drive. De instructeur was geduldig, professioneel en legde alles duidelijk uit. Dankzij de persoonlijke begeleiding voelde ik me zelfverzekerd achter het stuur. De lessen waren goed gestructureerd en afgestemd op mijn tempo. Dankzij Shahwan ben ik in één keer geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan aan iedereen die op een fijne en effectieve manier wil leren rijden.

Bedankt voor de topservice!

2025幎3月28日

The beste Rijschool

Ik ben gewisseld van rijschool naar Quality drive beste keuze van me leven, veel geleerd en beter inzicht gekregen en daardoor zekerder gaan rijden. Ik had veel last van faalangst en stress, maar mijn instructeur heeft me daarmee geholpen. Mijn instructeur Shahwan gaf me veel zelfvertrouwen en ik leerde veel nieuwe handige trucs. Shahwan had volop aandacht voor mij en maakte ook tijd voor mij vrij om mij gericht te helpen, zodat ik kon slagen voor mijn rijexamen.

2025幎2月4日
5぀星のうち5の評䟡

I had an amazing experience with

I had an amazing experience with Quality Drive Rijschool! From the very beginning, the team was incredibly supportive. The instructors were patient, clear, and thorough in their teaching, which made learning to drive a breeze. The management was also fantastic, helping me find convenient dates for my exams and accommodating my schedule. After completing my lessons with Quality Drive, I feel confident driving anywhere, no matter the conditions. Highly recommended!

2024幎12月30日

Binnen 6 maanden mijn rijbewijs behaald

Binnen 6 maanden mijn rijbewijs behaald dankzij de leuke, leerzame en gestructureerde rijlessen bij Quality Drive met in het bijzonder rijinstructeur Nadeem! Ze komen hun afspraken altijd na en denken met jouw weekplanning mee. De lessen waren erg leerzaam en goed gestructureerd. Nogmaals dank!!

2024幎12月23日
5぀星のうち5の評䟡

Geslaagd ondanks en angst en onzekerheid!

Vorige jaar bij Quality drive terecht gekomen.
Ik was vreselijk onzeker en angstig dat ik nooit zelfstandig kon rijden. Ik kreeg een gesprek met Sadaf, klonk gelijk goed. ( Ze staat altijd voor je paraat! )
Ik kreeg Zunera als instructeur. Ze heeft me leren rijden maar ook heeft ze me geleerd dat ik capabel ben. Daarnaast kreeg ik Neqash en Wikash. Beide hele goede instructeurs . Elke hebben vele waardes toegevoegd aan mijn traject op zijn eigen manier.
Ik heb mijn rijbewijs gehaald vorige week! Ik hou van rijden, ben vol zelfvertrouwen en weet dat met wat ik van die geweldige mensen heb geleerd, dat ik veilig kilometers kan rijden!
Quality drive heeft bekwame, lieve, verantwoordelijke en professionele mensen!
Voor altijd mijn dankbaarheid aan iedereen die ik heb moge leren kennen en die mijn droom hebben kunnen helpen waar te maken.

2024幎12月19日

Top rijschool

Deze week geslaagd voor mijn rijbewijs bij Quality-Drive! Super veel geleerd binnen een half jaar. Lessen waren duidelijk en tempo lag hoog, wat ik ook fijn vond. Instructeurs geven veel tips en elke les leer je wel wat nieuws. Ik raad deze rijschool dus echt aan!

2024幎11月29日

In één keer geslaagd!

Ik ben Quality Drive en in het bijzonder mijn instructeur Nadeem enorm dankbaar voor de geweldige rijopleiding die ik heb gehad. Ik begon met helemaal geen ervaring, maar vanaf de eerste les gaf Nadeem mij het volle vertrouwen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, geeft fijne en constructieve feedback en weet precies hoe hij je uitdaagt om het beste in jezelf naar boven te halen.

Door de persoonlijke benadering en het vertrouwen dat Nadeem mij gaf, ben ik in slechts 25 lessen geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn praktijkexamen, en dat alles in één keer! Ik had niet verwacht zo snel en met zoveel zelfvertrouwen te kunnen rijden.

Ik kan Quality Drive absoluut aanbevelen aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Bedankt voor alles!

2024幎11月22日

erg tevreden!

Ik ben van rijschool gewisseld en ben toen terecht gekomen bij Quality-Drive. De instructeurs hebben allerlei handige trucjes en manieren om je zo snel mogelijk te laten slagen. Daarnaast zijn de instructeurs die ik heb gehad super aardig en gezellig.

2024幎11月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス