Eerste bestelling betaald en ontvangen. 2de bestelling betaald, nooit ontvangen. Via Shopify staat deze nog steeds op ‘label aangemaakt’ al sinds 15 juni. BEDRIJF IS ONBEREIKBAAR EN ZEER ZEER ONBETRO... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Twee keer wat besteld. Eerste keer op 10 mei, duurde lang voordat ik mijn product ontving, contact gehad met Joyce en uiteindelijk op 30 mei wat ontvangen. Je zou een maand met het product moeten do... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 14%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestelling van meer dan 70 euro nooit…
Bestelling van meer dan 70 euro nooit aangekomen en ook nooit meer gehoor gekregen na verscheidene mails te sturen.
Niet ontvangen bestelling bij sleepy siren.
De eerste bestelling na 3weken ontvangen.
De tweede bestelling na 2 maanden nog steeds niet binnen
Mailadres klopt ook niet meer, mijn mail is niet afgeleverd. Geld kwijt dus. Bestel niet bij dit bedrijf
Winkel bestaat blijkbaar niet meer!
Mijn eerste bestelling 3 zakken na lang wachten ontvangen. Product in mijn ogen heel fijn. Dus een nieuwe bestelling op 2 juli geplaatst voor 5 zakken en betaald. Nu 11-9-2026 nog steeds niets ontvangen. In het begin nog contact met Lieke dat er leveringsproblemen waren. Gisteren maar weer eens een mail gestuurd. Mailadres werkt niet meer en de site van hun is ook uit de lucht. Schandalig dit is niet hoe je een bedrijf runt. En kan dus blijkbaar ook fluiten naar mijn geld.
OPLICHTERS! NIET INTRAPPEN
BEDRIJF IS ONBEREIKBAAR EN ZEER ZEER ONBETROUWBAAR. OPLICHTERS. IK BEN MIJN GELD KWIJT EN ZE HEBBEN NIETS VERZONDEN.
Nooit iets ontvangen! Geld kwijt!
Ik heb 2 maanden geleden een bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen! Ik heb mijn geld terug gevraagd, maar ik heb niets meer gehoord!
NIET HIER BESTELLEN!!!! Onbetrouwbaar!
PURE OPLICHTING!!! Diefstal zonder schaamte...
Eerste bestelling geplaatst begin dit jaar, wel lang moeten wachten maar kreeg wel steeds veel excuese via mail en uiteindelijk ook mijn bestelling. Dis ter goeder trouw en omdat ik teverdeen was over het product een tweede bestelling geplaatst. MAAAR deze bestelling (in juni besteld) van 79, 90 euro, nooit gekregen en dus geld kwijt! Zowel de link om de bestelling te volgen werkt niet meer alsook de website bestaat niet meer. Ook zijn hun facebook pagina en advertentie plots verdwenen!
Dit is oplichting van de bovenste plank.
Ik heb testaankoop reeds ingelicht.
Aangezien ze ook niet op mailtjes beantwoorden lijkt het erop alsof ze er gewoon met het geld van hun klanten vandoor zijn. En dat is diefstal en dus strafbaar! Ik zal het hier zeker niet mee laten.
Bestelling geplaatst op 05/08/26
Bestelling geplaatst op 05/08/26. Link naar verzending werkt niet meer, net als de link naar website. Op 17/8/26 een mail gestuurd naar het info-adres, tot op heden nog geen antwoord... zal ik vast ook niet meer krijgen. 35€ in de vuilbak, vrees ik...
Nooit wat ontvangen
Nooit wat ontvangen ! Je bent gewoon je geld kwijt.
Ik ben blij dat ik voor 1 artikel ben gegaan en niet direct 3.
Het zijn oplichters. Website ook niet te bereiken, en mails komen niet aan
Ik heb mijn 70,- bestelling nooit…
Ik heb mijn 70,- bestelling nooit ontvangen emails wordt niet op geageerd link naar track en trace werkt ineens niet meer en ook link naar website niet grote oplichting dit bedrijf
Zijn oplichters reageren niet op mails…
Zijn oplichters reageren niet op mails geven geen geld terug zoals ze zeggen als het niet werkt.Het werkt totaal niet.
Bestelling niet gekregen heb …
Bestelling niet gekregen heb verschillende malen gemaild .
Laatste mail heb ik gevraagd geld terug te storten ,geen reactie.
Als ik op bestelling druk staat er link niet meer bereiken.
Geen wondermiddel maar ga door
Nu twee weken in gebruik. Ik slaap misschien iets sneller in, maar echt een groot verschil merk ik nog niet. Mogelijk heb ik gewoon meer tijd nodig. De smaak is in ieder geval lekker, dat maakt het makkelijk om vol te houden. Ik geef het nog een maand en dan zie ik wel.
Er gebeurde niets
Er gebeurde niets, ik heb mijn bestelling van 69,95 nooit ontvangen, ik heb 3 mails geschreven 1 keer een antwoord en de andere keren niets, ik zou maar uit kijken met hier een bestelling te plaatsen, want je geld ben je kwijt. Gr Linda Matheeussen
Oplichters!!!
1 maand geleden een bestelling geplaatst. Na 3 weken een email gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Een antwoord gehad van ene Joyce dat ze een achterstand hadden maar dat ze wel weer aan het verzenden waren en ik nog even geduld moet hebben.
Tot op heden niets ontvangen, geen geld terug, geen reacties meer op mijn mails en ik zie net dat de website niet meer bestaat.
Afzetters!
Mochten ze weer online komen: trap er niet in, bestel hier niet!!!
Iets besteld en retour gestuurd begin…
Iets besteld en retour gestuurd begin juli. Pakket kwijt en geld. Meerdere mail verstuurd en geen reactie terug. Zie nu ook dat hun website niet meer online is!
Geen levering
Eerste x dat ik had besteld heb ik 3 weken later het product ontvangen, dus ik plaatste nieuwe bestelling op 29 juni, we zijn ondertussen 8 augustus en heb het nog steeds niet ontvangen, heb dan mail gekregen dat ze problemen hadden gehad met het magazijn en om nog even geduld te hebben… nu worden de mails zelfs niet beantwoord… triest heel triest want ik was wel fan van het product
Grootste scam ooit!
Grootste scam ooit!
Geen enkele levering, geen terug betaling.
Ze zijn enkel uit op je geld
Niet tevreden geld terug actie bestaat dus niet
Het product dat ze aanbieden is niet te drinken en werkt niet.
Wanneer je dan beroep doet op hun niet tevreden geld terug actie doet blijkt dit niet op geopende producten te zijn. De ongeopende producten kan je op eigen kosten terugsturen binnen de 30 dagen na ontvangst, maar ze verplichten je wel om het 30 dagen te testen dus ook dat is een kat in een zak.
KOOP HET DUS NIET!!!
Sleepy Siren
Bij vragen via mail netjes reactie, ik heb baat bij sleey siren en bem erg te vrede het is mijn avond ritueel geworden en helpt me door de nacht.
Avoid this company
Avoid this company, which has bad customer support. The website said that the order would be sent in 1 day (I have the screenshot), after nearly 10 days they still hadn't sent it. I cancelled the order, nearly 3 weeks after that I still hadn't received my money back, so. I escalated this with Paypal
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。