Queenritual レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Eerste bestelling betaald en ontvangen. 2de bestelling betaald, nooit ontvangen. Via Shopify staat deze nog steeds op ‘label aangemaakt’ al sinds 15 juni. BEDRIJF IS ONBEREIKBAAR EN ZEER ZEER ONBETRO... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mijn eerste bestelling 3 zakken na lang wachten ontvangen. Product in mijn ogen heel fijn. Dus een nieuwe bestelling op 2 juli geplaatst voor 5 zakken en betaald. Nu 11-9-2026 nog steeds niets ontvang... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eerste bestelling geplaatst begin dit jaar, wel lang moeten wachten maar kreeg wel steeds veel excuese via mail en uiteindelijk ook mijn bestelling. Dis ter goeder trouw en omdat ik teverdeen was o... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 46

レビューを書く

Aanvankelijke leveringsproblemen prima opgelost

Twee keer wat besteld. Eerste keer op 10 mei, duurde lang voordat ik mijn product ontving, contact gehad met Joyce en uiteindelijk op 30 mei wat ontvangen. Je zou een maand met het product moeten doen maar dat blijkt minder lang. Wel goed product dus nog een bestelling geplaatst op 13 juni. Tot op heden (17 juli) niets ontvangen, paar keer gemaild met Joyce maar zij reageert nu ook niet meer.

Update 24/7: weer contact gehad, ze hadden leveringsproblemen maar uitstekend opgelost, bestelling inmiddels ook ontvangen, dus review aangepast 😊

2026年7月17日

NIET bestellen hier!

Ook ik moet me aansluiten bij alle negatieve reviews. Wat een ontstellend slecht werkend bedrijf en waardeloze communicatie. Je wordt voortdurend aan het lijntje gehouden. Wát een moeite moet je doen om aanspraak te maken op de niet-goed-geld-terug garantie. Alles precies uitgevoerd zoals ze het voorschrijven in de mail. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Nou vind ik dat niet het ergste. Wel dat het retouradres blijkbaar een ophaalpunt betreft waar ze het pakketje alleen vervolgens niet gaan ophalen - ondanks de aan hen doorgegeven track en trace - waardoor het weer naar mij is teruggestuurd!!! Het moet toch niet gekker worden. Op mails wordt nu gewoon niet meer gereageerd, maar ik blijf volhouden. Verbijsterend slecht dit. Deze bedrijven zouden gestopt moeten kunnen worden. Ik kan alleen maar bevestigen: NIET bestellen hier!!

2026年7月17日
5つ星のうち3の評価

Goed product

Top product, levering is niet op orde maar uiteindelijk komt het wel binnen en zijn ze netjes in afhandelen bestelling.

2026年7月16日
5つ星のうち1の評価

Na weken wachten niks ontvangen

Na weken wachten niks ontvangen. Contact gehad met ene Joyce moest charchback intrekken van Klarna zodat ze deze kon recht zetten. Nu staat het als achterstallige betaling in systeem. Ik heb niks ontvangen en ben nu een bedrag schuldig aan klarna. Volgens mij oplichters.

2026年7月16日

Niet te geloven

Niet te geloven, wat een bedrijf 15 juni besteld en vandaag 11 juli nog niks ontvangen
Mistig verhaal over dat het langer duurt. Ik heb mijn geld teruggevraagd 60 euro…. Maar nu hoor ik niks meer!!
Bestel niet bij dit bedrijf: geen bonafide bedrijf!!!

2026年7月10日
5つ星のうち1の評価

Na een paar weken nog niets ontvangen

Na een paar weken nog niets ontvangen. Contact gehad en geld terug gevraagd dan wordt er gezegd uw geld zit in het terugbetalings proces maar weken later nog steeds geen geld terug. En al helemaal geen producten ontvangen. Deze mensen moet naar school! Leren hoe ze een bedrijf moeten opzetten en behouden. Wat een stelletje oplichters bij elkaar.

2026年6月5日

Goede services

Bestelling heeft best wel lang geduurd maar ik kreeg netjes en snel antwoord op mijn vragen. Ook werd ik op de hoogte gehouden van de 'stand van zaken' van de bestelling. Ga zo door ...

2026年7月4日

Tevreden

Ik heb wel vrij lang moeten wachten voordat ik het kreeg.
Maar wel via mail antwoord gekregen waarom het langer duurde dan normaal.
Ik gebruik het nu 1 week . Het drankje vind ik vreselijk vies.
Maar ik slaap beter en volgens mij wordt mijn buikvet minder.
Dat is voor mij wel een stimulans om iedere avond het drankje op te drinken.

2026年6月18日
5つ星のうち5の評価

Ik ben dit product gaan proberen omdat…

Ik ben dit product gaan proberen omdat ik al jaren niet goed slaap. Sinds ik deze drank in de avond neem slaap ik een stuk dieper en voel me daardoor overdag beter.
Toen ik ergens tegen aan liep met het leveren van het product werd ik goed door de klantenservice geholpen en werd het probleem direct opgelost, ze hielen contact met me en dat waardeer ik zeer. ik raad ieder dit product aan, omdat het mij goed helpt en ze werk doet.

2026年5月30日

Ik was wat sceptisch

Ik was wat sceptisch, dacht " zou het werken" ...
Ja voor mij doet het dat al na 12 dagen gebruik ,al een paar nachten doorgeslapen heerlijk.
En als mijn silhouet ook nog gaat verfraaien is het helemaal top.
Maar dan moet ik het nog wat langer gebruiken .
Telefonisch contact gehad met werknemer ivm een vraag / opmerking die ik had gemaakt via chat fb , om duidelijkheid te creëren, als fijn ervaren .
Als mijn zakken bijna leeg zijn ,overweeg ik zeker om weer aanteschaffen.

2026年6月16日

dropshipping

Op 20 mei de Sleepy Siren besteld, kreeg dag nadien al een bevestiging dat bestelling onderweg was, nog niks ontvangen... mail naar klantendienst en wel antwoord op 23 mei dat er een nieuwe samenstelling was en product die week zou verzonden worden, op 1 juni gevraagd waar bestelling bleef...geen reactie meer en vandaag nog steeds niets ontvangen, volgens website dag nadien geleverd duurt ondertussen al 23 dagen...ik vermoed dropshipping uit China?

2026年6月12日

Abonnement verkocht zonder toestemming

Bestelling werd in eerste instantie niet verzonden. Toen ik zelf op onderzoek ging op het internet, ontdekte ik dat ze ook nog eens een abonnement hadden verkocht zonder mijn toestemming. Ik heb direct via e-mail de bestelling geannuleerd. Dit is na een week correct afgehandeld. Of er uiteindelijk echt een product opgestuurd zou zijn, dat betwijfel ik.

2026年6月10日

Hoi Deborah,

Dankjewel dat je je feedback met ons hebt gedeeld. Bij het controleren van je bestelling kunnen we bevestigen dat deze correct is geannuleerd en dat de terugbetaling al is verwerkt. We raden je vriendelijk aan om ook even je spam- of ongewenste-mailmap te controleren, omdat ons klantenserviceteam updates hierover per e-mail heeft gestuurd.

Om het nog even te verduidelijken: we bieden geen abonnement aan, en er hadden geen terugkerende bestellingen moeten zijn. We waarderen je geduld en hopen dat dit helpt om eventuele verwarring op te helderen.

Als je nog vragen of zorgen hebt, neem dan gerust contact op via info@queenritual.nl. We helpen je altijd graag.

Angeli
Team Queen Ritual

WAARDELOOS BEDRIJF

MIJN EXCUSES, VANDAAG ARTIKEL ONTVANGEN. EERLIJK = EERLIJK….HEEFT ERG LANG GEDUURD ZODAT SNEL DE CONCLUSIE KAN WORDEN GETROKKEN DAT HET BEDRIJF NIET TR GOEDER TROUW IS

2026年6月6日

Hallo Els,

Dankjewel voor je feedback.

Onze excuses voor eventuele verwarring of vertraging in onze communicatie. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag zo snel mogelijk goed voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@queenritual.nl met je bestelnummer?

Zodra we de gegevens hebben, bekijken we het meteen en zorgen we dat er een passende oplossing wordt gevonden. 🙏

Dankjewel dat je ons de kans geeft om dit in orde te maken.

Angeli
Team Queen Ritual

5つ星のうち5の評価

Minder leuk was het wachten op de…

Minder leuk was het wachten op de levering, maar heel leuk waren de toffe mailtjes dat je kreeg van Joyce, als je een vraag had. Ik heb steeds een antwoord gekregen vd update enz.
Gisteren begonnen en ben benieuwd of me dit zal helpen🤞ook een fijne korting, die niet vervalt zoals bij vele webshops, waarvoor dikke merci aan het team👍👍👍

2026年5月27日

Hallo Kathy,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. 😊

Fijn om te horen dat Joyce je goed heeft kunnen helpen met je vragen en updates onderweg. Het is ook geweldig dat je enthousiast bent om te beginnen en dat de korting goed van pas kwam. Jouw feedback motiveert ons team echt om de best mogelijke service te blijven bieden.

We hopen dat het product je helpt zoals je hoopt, en we zijn altijd hier als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Nogmaals bedankt voor je geweldige review! 💛

5つ星のうち1の評価

Dikke maand geleden besteld en paar…

Dikke maand geleden besteld en paar dagen geleden binnen. Hele tijd mail over nieuwe samenstelling etc maar ik wilde dit niet. Niet mogelijk om order te annuleren. Vervolgens zie ik dat er een ingrediënt in zit waar ik allergisch voor ben. Retour aangevraagd maar moest foto’s sturen dat verpakkingen nog dicht zijn. Ik wil dit product niet en kan het ook niet gebruiken. Tevens e-book niet ontvangen en “mixer” lijkt net speelgoed of temu. Gelukkig met klarna betaald, ik ga niks betalen voordat ik het retour kan sturen. Ik heb iets online gekocht dus heb het recht om bestelling te retourneren. Bestel hier niet ondanks dat ik de producten naaaa heeel laangggg wachten heb ontvangen

2026年6月2日
5つ星のうち1の評価

5 mei besteld en nog steeds niks…

5 mei besteld en nog steeds niks ontvangen.

Een of andere mail ontvangen dat de samenstelling is veranderd en het daarom langer duurde, maar op de site adverteren ze met vandaag besteld morgen in huis. En wie zegt dat ik überhaupt de vernieuwde versie wil en een maand wil wachten. In de mail doen ze het voorkomen alsof ze je hier een grote dienst mee verlenen.

Tot op heden dus niks ontvangen, maar gelukkig met Klarna betaald dus zo lang zij niet leveren betaal ik ook niks.

2026年5月30日

Trustpilot エクスペリエンス