Er svÊrt fornÞyd med viftemotoren til mitt Whirpool side by side kjÞle/fryse skap. Delen passet helt perfekt og det var lett Ã¥ flytte over vifte bladet. Ledningene var plug and play. Alt fungerte som... ãã£ãšèŠã
Come wrong order, customer service chat is only AI. DK phone number is used by some kids...! So there is no possible way to contact them. very Bad service
Var innstilt pÃ¥ Ã¥ mÃ¥tte kjÞpe ny motor i vaskemaskinen evt kjÞpe ny maskin. Tidligere erfaring tilsa bÞrster, men var vanskelig Ã¥ finne pÃ¥ nettet. SÃ¥ fant jeg Quickparts og litt kyndig hjelp derfra f... ãã£ãšèŠã
Helt utrolig - varen kom pÃ¥ under en uke. Kjappeste leveransen jeg har hatt pÃ¥ mange Ã¥r! 10++++++ for den. Ikke nok med det - varen var fornuftig innpkket, ikke noe overdimensjonert innpakning her -... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyr et stort og bredt utvalg av reservedeler til hvitevarer. Reservedeler og pleieprodukter til vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehÞr, tÞrketromler, stÞvsugere, stÞvsugerposer. Alle kjente merker.
Fynsgade 12-14, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- 31 90 00 14
- mail@quickpart.no
- quickpart.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kan ikke bli bedre.
Har bestilt varer flere ganger over flere år, og alltid mottatt rett vare raskt og effektivt. Kan ikke bli bedre.
Rask og god service
Akkurat den delen jeg trengte!
Enkelt og greit
Informativ nettside, lett å finne frem. Rask levering og god informasjon fra ordre til levering. Troverdig. Anbefales.
Rask leveranse
Super leveranse. Hadde det jeg hadde behov for butikken jeg kjÞpte hovedvaren hadde ikke! Men Quickparts hadde ð
Rask og effektiv levering
Rask og effektiv levering. Passet perfekt.
Ble sÃ¥ positivt overrasket nÃ¥r jeg fantâŠ
Ble så positivt overrasket når jeg fant hyller til kjÞleskapet mitt som går på gass - det hadde jeg aldri trodd. Enkelt å sÞke på det man leter etter og kjemperask forsendelse.
Rask og korrekt
Delen jeg bestilte kom fort og passet perfekt, oppvaskmaskin virker igjen og kjÊrringa er happy
Godt fornÞyd med bÃ¥de pris ogâŠ
Godt fornÞyd med bÃ¥de pris og leveringstidâºïž. Alt i alt, veldig bra levertð
Effektivt og rask levering
Rask og effektivt levering og passe helt perfekt i ventilatoren
Quick service and good qualityð
Delen ble innpakket i papir konvolutt
Delen ble innpakket i papir konvolutt. En sånn del som er veldig enkelt å knuse / skade. Det er bare flaks den kjem fram hel.
Stort utvalg - bra priser
Greit å finne riktig vare, jeg hadde flaks og fikk faktisk riktig vare selv om jeg hadde bestilt feil! Imponerende!
God pris, trekk for sen sending.
Rask levering!
Rask levering og god pris
Kort leveringstid og varen svarte tilâŠ
Kort leveringstid og varen svarte til forventningene.
Raskt levert
Raskt levert, riktig del.
Fikk fixet tÞrketrommel for en billig penge
God pris og leveringstid som forventet
Prisen var god og leveringstiden som forventet. Har ennå ikke fått testet produktet, men det ser OK ut.