Er svÊrt fornÞyd med viftemotoren til mitt Whirpool side by side kjÞle/fryse skap. Delen passet helt perfekt og det var lett Ã¥ flytte over vifte bladet. Ledningene var plug and play. Alt fungerte som... ãã£ãšèŠã
Come wrong order, customer service chat is only AI. DK phone number is used by some kids...! So there is no possible way to contact them. very Bad service
Var innstilt pÃ¥ Ã¥ mÃ¥tte kjÞpe ny motor i vaskemaskinen evt kjÞpe ny maskin. Tidligere erfaring tilsa bÞrster, men var vanskelig Ã¥ finne pÃ¥ nettet. SÃ¥ fant jeg Quickparts og litt kyndig hjelp derfra f... ãã£ãšèŠã
Helt utrolig - varen kom pÃ¥ under en uke. Kjappeste leveransen jeg har hatt pÃ¥ mange Ã¥r! 10++++++ for den. Ikke nok med det - varen var fornuftig innpkket, ikke noe overdimensjonert innpakning her -... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyr et stort og bredt utvalg av reservedeler til hvitevarer. Reservedeler og pleieprodukter til vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehÞr, tÞrketromler, stÞvsugere, stÞvsugerposer. Alle kjente merker.
Fynsgade 12-14, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- 31 90 00 14
- mail@quickpart.no
- quickpart.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har originalprodukter til mye bedreâŠ
Har originalprodukter til mye bedre pris enn andre.
Kjemperaskt å ekspedere ordre.
Anbefales på det sterkeste.
Greit Ã¥ bestille og rask leveringðKnallð
Over forventning
Rask levering, veldig ryddig og fin handel :) Anbefales sterkt
Veldig raske med og levere deler
Veldig raske med og levere deler
De leverte delene med posten like raskt som andre forhandlere i norge hadde klart og levere
Prisen på varen og kvaliteten var kjempebra og servicen var bra
kommer til og handle her igjen
Dyrt frakt men alt annet er ok
Stort produktspenn - fant det jeg ville ha
Kjapp levering, kunne levere et produkt jeg har lett etter lenge, og til en bra pris. Verdi for pengene for meg.
Rask levering og god kundeservice
Rask levering og god kundeservice, en bedrift du kan stole på
Godt produkt
Grei hjemmeside, lett å bestille, rask levering og produkt som forventet
Jeg har fÃ¥tt var sÃ¥ rask jeg synes detâŠ
Jeg har fått var så rask jeg synes det er veldig fint jeg er veldig fornÞyd .
Bra levering av produktet og fraâŠ
Bra levering av produktet og fra bestilling på fredag, kunne jeg hente pakken i dag, tirsdag. Veldig fornÞyd og produktet ser veldig bra ut og passer til enhet.
Denne delen gav min hÞytrykkspyler nytt liv.
Denne delen erstattet en defekt del som gjorde min Karcher hÞytrykkspyler ubrukelig. Dersom jeg visste at delen var original, gav jeg full rating. Den virker nå og jeg gav 4.
filteret kom fort ,var lett Ã¥ finne menâŠ
filteret kom fort ,var lett å finne men litt dårlig pakket
Raskt levert.
Alt er helt topp med bestilling ogâŠ
Alt er helt topp med bestilling og levering.
Kjapp respons på spÞrsmål
Kjapp respons på spÞrsmål, kjapp levering av produktet og fra bestilling sent mandag kunne jeg hente pakken i dag, torsdag. Veldig fornÞyd og produktet ser veldig bra ut!
KjÞpte ny slange til en 12 Ã¥r gammelâŠ
KjÞpte ny slange til en 12 Ã¥r gammel Nilfisk hÞytrykkspyler. Den passet helt perfektð
Display til dometic RMDT âŠ
La bare delenummeret inn i sÞkefeltet på nettsiden, så kom display komplett med en gang. Fikk displayet i posten 4 dager etter bestilling.