Banner for Quickparts.dk

Quickparts.dk レビュヌ 1,552

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle bruge indre ramme med myggenet og gardin til tagvindue i camper. Jeg havde kun indprÊget asa nummer i det gamle vindue, som ikke bruges mere. Ved sÞgning pÃ¥ nettet kom quickparts frem. Ef... もっず芋る

Virkeligt tilfreds med hjÊlp og varer herfra , kunne ikke huske hvad varen var for en , fik hurtig mail der hjalp mig bestille de rigtige reservedele til maskinen . mit absolut ynglings sted at handle... もっず芋る

Det rigtige produkt er leveret 👍men lang levering. I en verden hvor rigtig mange online virksomheder har dag til dag levering sÃ¥ skal man lige vÊre mere tÃ¥lmodig her. 7 dage fra ordrebekrÊftelse til... もっず芋る

Skulle finde de rigtige kulfiltre til en emhÊtte og sendte Quikparts.DK et spÞrgsmÃ¥l ift. model og type. Jeg fik allerede svar dagen efter med link til de rigtige filtre. Tak for hurtig betjening.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家電郚品提䟛業者
  2. 電化補品店
  3. 電池店
  4. 掗浄剀提䟛業者
  5. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder stort og bredt udvalg indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Reservedele og plejemidler til op- vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehÞr, tÞrretumbler, stÞvsuger, stÞvsugerposer. Alle kendte mÊrker. Dag til dag levering. Sharing and repairing is caring.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1552件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 68に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Ubehagelig kundeserviceoplevelse

Jeg bestilte nogle Duracell Ultra Batterier. Jeg modtager Duracell Plus batterier, og en ordrebekrÊftelse i fysiskform, hvor det står som om at jeg har bestilt plus batterier.

Da jeg skriver til kundeservice, at jeg synes det er mÊrkeligt, at jeg har fået andre batterier, men at jeg synes det er endnu mere mÊrkeligt, og at det virker en anelse shady, at man har Êndret i ordrebekrÊftelsen, så det ligner jeg bare har bestilt forkert. Jeg får så fortalt, at Duracell Ultra er udgået, og at det er derfor jeg har fået plus batterier. Undskyld mig, men hvem filan Êndre bare en ordre uden at informerer omkring det fÞrst? Dette spurgte jeg om, og det eneste jeg fik af vide var, at jeg bare kunne bytte dem hvis jeg ikke ville have dem. Jeg skriver igen, at det er super fint, men at jeg altså synes det var absurd mÊrkeligt, at man ikke tager fat i en fÞrst, og det gÞr at det virker lidt lyssky. Igen får jeg af vide, at jeg bare kan bytte det...

Det giver bare et billede af, at kundeservice for det fÞrste ikke forstår alvoren i, at man Êndre en ordre uden at informerer om det, da det virker både sjusket, lyssky, og som om man prÞver at snyde sine kunder. Derudover virker det utrolig flabet og som om man ikke tager ens kunder seriÞst.

Leveringstiden skulle have vÊret 1-2 dage, det var mere omkring de 5 dage, det gÊtter jeg er fordi, at de ikke engang havde de ultra batterier, selvom de var på hjemmesiden.

Jeg er chokerer over, at man ikke tager fat i kunden på egen hånd, når man finder ud af, at man ikke alligevel har de varer der bliver bestilt.

Absurd dårlig oplevelse, på grund af reaktionen på, at jeg reagerer på den mÊrkelige måde situationen er blevet håndteret på.

2026幎1月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige haft en god oplevelse

Jeg har lige haft en god oplevelse. Jeg kunne ikke finde en pakning til min espresso kaffemaskine. Jeg skrev og sendte et billede af pakning. Jeg modtog mail, de havde fundet pakning. Ville jeg have den, ville de lÊgge den ind på deres hjemmeside, hvor jeg så kunne bestille. Fik en mail med link til bestilling og vupti nu er det gjort. Super service.

2026幎1月22日

UseriÞs virksomhed

De reklamerer med at produkter er på lager, og at der er 3-6 dages levering. Efter bestilling sker der intet, og når man kontakter dem efter en uges stilhed, kan de fortÊlle at der går 10 uger fÞr de får stumpen på lager igen.
UseriÞs virksomhed.

2026幎1月14日