Jeg skulle bruge indre ramme med myggenet og gardin til tagvindue i camper. Jeg havde kun indprÊget asa nummer i det gamle vindue, som ikke bruges mere. Ved sÞgning pÃ¥ nettet kom quickparts frem. Ef... ãã£ãšèŠã

Det rigtige produkt er leveret ðmen lang levering. I en verden hvor rigtig mange online virksomheder har dag til dag levering sÃ¥ skal man lige vÊre mere tÃ¥lmodig her. 7 dage fra ordrebekrÊftelse til... ãã£ãšèŠã
Skulle finde de rigtige kulfiltre til en emhÊtte og sendte Quikparts.DK et spÞrgsmÃ¥l ift. model og type. Jeg fik allerede svar dagen efter med link til de rigtige filtre. Tak for hurtig betjening.... ãã£ãšèŠã
- å®¶é»éšåæäŸæ¥è
- é»å補ååº
- 黿± åº
- æŽæµå€æäŸæ¥è
- é»åæ©åšã®ã¹ãã¢ããŒããšéšåã®åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder stort og bredt udvalg indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Reservedele og plejemidler til op- vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehÞr, tÞrretumbler, stÞvsuger, stÞvsugerposer. Alle kendte mÊrker. Dag til dag levering. Sharing and repairing is caring.
Fynsgade 12, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- mail@quickparts.dk
- quickparts.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 68ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God info om varen og hurtig levering.
Flot service pr telefon med link vilâŠ
Flot service pr telefon med link vil kÞbe også en anden gang
Meget professionel butik og simpelâŠ
Meget professionel butik og simpel hjemmeside og endnu et kampe plus er de helt rigtig priser
Nemt og venligt
Nemt og venligt. Bedste pris på den del jeg manglede
Jeg fik hurtigt svar pr email og etâŠ
Jeg fik hurtigt svar pr email og et link til den rette vare. Meget betryggende og god service!
Mvh Gitta-Maria
Nemt at bestille og betale
Hurtig , god og personlig betjening
Virkeligt tilfreds med hjÊlp og varer herfra , kunne ikke huske hvad varen var for en , fik hurtig mail der hjalp mig bestille de rigtige reservedele til maskinen . mit absolut ynglings sted at handle ting til vaskemaskinen , når noet er gået itu mvh Ditte
Leveringen gik glimrende og uden brugâŠ
Leveringen gik glimrende og uden brug af overflÞdig emballage. Tak for det!
Hurtig levering.
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering
De lever op til deres navn. De har delene og de leveres hurtigt :-)
Perfekt levering
Manglende levering
Har desvÊrre ikke modtaget varen endnu, når jeg foretager track/trace står der at varen ikke er overleveret til forsendelse endnu
De havde reservedelen til minâŠ
De havde reservedelen til min vaskemaskine , prisen var god og leveringen var hurtig. Alt ok herfra.
I was actually very happy with them
I was actually very happy with them. I ordered 1 part from all the Danish websites and quickpart was actually quick!
Ventede et par dage pÃ¥ del som passedeâŠ
Ventede et par dage på del som passede perfekt.
Kan kun anbefales