Nie otrzymacie swoich pieniÄdzy ze zwrotów!!! SpóÅka PBH S.A. zÅoÅŒyÅa wniosek o upadÅoÅÄ z dniem 9 wrzeÅnia. Nie wypÅacili pieniÄdzy swoim pracownikom, zostawiajÄ c ich bez Årodków do ÅŒycia! Skandal... ãã£ãšèŠã
Nie polecam ZÅoÅŒyÅam zamówienie na sukienkÄ, minÄÅo pare dni (powinna juÅŒ dojÅÄ paczka ).WchodzÄ na meila a tam informacja ,ÅŒe anulowano moje zamówienie z powodu chwilowego braku dostÄpnoÅci towaru.... ãã£ãšèŠã
W ostatniÄ niedzielÄ (handlowÄ )sierpnia 2025 po sprawdzeniu dostÄpnoÅci sukienki która mnie interesowaÅa pojechaÅam do sklepu stacjonarnego przy ul. Åwiatowida17 W-wa. Po wejÅciu do sklepu sprzedawcz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Odwiedź sklep Quiosque.pl stworzony specjalnie dla kobiet. WyglÄ daj piÄknie i czuj siÄ swobodnie w odzieÅŒy damskiej dostÄpnej w naszym sklepie. Zapraszamy!
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- quiosque.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UpadÅoÅÄ
Nie otrzymacie swoich pieniÄdzy ze zwrotów!!!
SpóÅka PBH S.A. zÅoÅŒyÅa wniosek o upadÅoÅÄ z dniem 9 wrzeÅnia.
Nie wypÅacili pieniÄdzy swoim pracownikom, zostawiajÄ
c ich bez Årodków do ÅŒycia!
Skandal!!!
Ocena sklepu Quiosque, Åwiatowida 17 Warszawa
W ostatniÄ
niedzielÄ (handlowÄ
)sierpnia 2025 po sprawdzeniu dostÄpnoÅci sukienki która mnie interesowaÅa pojechaÅam do sklepu stacjonarnego przy ul. Åwiatowida17 W-wa. Po wejÅciu do sklepu sprzedawczyni siedziaÅa sobie na zapleczu i zajadaÅa Åniadanie , kiedy zapytaÅam gdzie wisi sukienka stwierdziÅa ÅŒe jest spakowana do kartonów których ma z 10 i mi jej nie znajdzie. ByÅam w szoku. Pani wyglÄ
daÅa jak po nocnej imprezie nie do koÅca trzeźwa.RÄce jej drÅŒaÅy i prawie pÅakaÅa. Jeszcze z takÄ
obsÅugÄ
siÄ nie spotkaÅam. OdwróciÅam siÄ i wyszÅam ÅŒe sklepu. StwierdziÅam ÅŒe bez sensu jest wdawaÄ siÄ w jakie kolwiek dyskusje. StraciÅam tylko czas
ZÅoÅŒyÅam zamówienie na sukienkÄ, minÄÅo pare dni (powinna juÅŒ dojÅÄ paczka ).WchodzÄ na meila a tam informacja ,ÅŒe anulowano moje zamówienie z powodu chwilowego braku dostÄpnoÅci towaru. Po czym wchodzÄ na stronÄ a tam sukienka dalej dostÄpna do sprzedaÅŒy w tym i innych rozmiarach.....chyba jakiÅ ÅŒart ð¬
Zwrot oszustwo
Stanowczo ostrzegam wszystkich przed zakupem !!!!firma nie traktuje klientów powaÅŒnie dostaÅam sporego zakupu online przez oficjalnÄ
stronÄ !!!!...z sprzedaÅŒÄ
nikt nie robi problemu ð wszyscy sam lukier ale jak dochodzi do zwrotu to dramat czekam juÅŒ miesiÄ
c na zwrot oczywiÅcie wiedzÄ
ÅŒe sypie siÄ im firma i sÄ
niewypÅacalni i nikt nie odbiera telefonu dzwoniÄ od paru dni w godzinach 10.00-14.00
Sprawa zgÅoszona do rzecznika
A PRZYSZÅYCH KLIENTÃW OBY NIE OSTRZEGAM PRZED OSZUSTWAMI!!!?
Tragedia i jeszcze raz tragediaâŠ
Mamy 17.03 sukienka dla źony zamówiona 10.03 i jeszcze nie dotarÅa. Firma tragedia.Szybciej przychodzi towar z Aliexpress z dostawÄ z Chin.Tska firma to ÅŒenada.
Bardzo Åadne i dobre jakoÅciowo rzeczy
Bardzo Åadne i dobre jakoÅciowo rzeczy. Modne fasony i piÄkne kolory. Niestety nie wszystkie zakupione ubrania byÅy w odpowiednim dla mnie rozmiarze. ZrobiÅam zwrot czÄÅci zakupionych ubraÅ. Pieniadze szybko zostaÅy zwrócone. Polecam zakupy w tym sklepie.
Nie polecam.
ZwróciÅam pÅaszcz i do dzisiaj nie otrzymaÅam zwrotu pieniÄdzy.ZgÅaszam sprawÄ do rzecznika praw konsumenta.
Sklep godny zaufania
Nie wiem skÄ d tyle opinii negatywnych ? KupujÄ od czasu do czasu w tym sklepie internetowym, zwracam teÅŒ towar jeÅli mi nie odpowiada i otrzymujÄ zawsze zwrot Årodków w terminie zgodnym z regulaminem. Np. ostatnie zamówienie 27.12.2024, otrzymaÅem towar 3.01.2025, zwróciÅem towar 4.01.2025 i otrzymaÅem zwrot pieniÄdzy 17.01.2025 /termin zgodny z regulaminem/. ProszÄ czytaÄ regulamin sklepu.
Brak zwrotu pieniÄdzy po odesÅaniu towaru
W czerwcu zÅoÅŒyÅam zamówienie, dokonaÅam zwrotu. MinÄÅy trzy tygodnie i nie otrzymaÅam zwrotu pieniÄdzy pomimo wielu prób kontaktu, równieÅŒ telefonicznego. Nie polecam.
Ten sklep to oszuÅci
Ten sklep to oszuÅci! Nie oddajÄ pieniÄdzy za zwrócone towary, nie ma z nimi ÅŒadnego kontaktu. Stanowczo odradzam kupowania z tej strony czegokolwiek! To zwykli OSZUÅCI!
Przed miesiÄ cem kupiÅam sukienkÄ wâŠ
Przed miesiÄ cem kupiÅam sukienkÄ w sklepie internetowym quiosque. Nie pasowaÅa mi, wiÄc jÄ zwróciÅam. Mimo wysyÅanych przeze mnie e-maili z proÅbÄ o zwrot Årodków, nie mam ani sukienki, ani pieniÄdzy. Jestem ignorowana przez firmÄ quiosque. Infolinia nie odpowiada. ZgÅaszam sprawÄ do Rzecznika Praw Konsumenta.
Sklep "widmo"
Sklep widmo - nie odpowiadajÄ
na e-maile, nie na siÄ do nich dodzwoniÄ . Zwrot wysÅany miesiÄ
c temu do dzisiaj brak odpowiedzi i brak zwrotu pieniÄdzy.
8 lipca otrzymaÅem zwrot
Sklep internetowy to zwykÅe oszustwo
Sklep internetowy to zwykÅe oszustwo. OdesÅaÅam 1 z 3 rzeczy zamówionych. Zwrot dotarÅ 4 czerwca, dzisiaj jest 3 lipca, ani odpowiedzi, ani pieniÄdzy. Nie odbierajÄ telefonów, nie odpisujÄ na wiadomoÅci email. Rzecznik praw konsumenta kazaÅ napisaÄ wezwanie przedsadowe do zapÅaty. I to zrobiÄ. Odradzam, proszÄ siÄ nie nabieraÄ.
ZamówiÅam piÄknÄ sukienkÄ w rozmiarzeâŠ
ZamówiÅam piÄknÄ sukienkÄ w rozmiarze 36. OtrzymaÅam inny model w rozmiarze 46. NadmieniÄ, ÅŒe przysÅana sukienka byÅa wyjÄ tkowo brzydka tak jakby specjalnie przygotowana do odesÅania. Do dziÅ nie zwrócony mi pieniÄdzy i nie odpowiedziano na moje próby kontaktu. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.
Nie kupowaÄ tam!
Brak zwrotu pieniÄdzy za odesÅane zamówienie (minÄÅo juÅŒ 2 tygodnie) oraz zero odpowiedzi ze strony sklepu. Nigdy wiÄcej nie zrobiÄ tam zakupów - ostrzegam innych przed stratÄ pieniÄdzy.
NIE POLECAM
Witam - szczerze nie polecam. Zamówienie nr 200485016 otrzymaÅem po miesiÄ cu oczekiwania. Produkty dostaÅem nie zapakowane, uÅŒywane, poplamione. Natychmiast zwróciÅem. Od 2 miesiÄcy nie dostaÅem zwrotu pieniÄdzy. Mam potwierdzenie zwrotu, które dokonaÅem za pomocÄ wygodnezwroty (inpost). Sklep nie odbiera telefonów i nie odpowiada na maile ;( NIE POLECAM!
Firma nie zwraca pieniÄdzy za zwrot towaru
Przestrzegam wszystkich przed skÅadaniem zamówieÅ internetowych, te wszystkie promocje nie sÄ warte nerwów gdy firma nie zwraca pieniÄdzy. Czekam przeszÅo miesiÄ c na zwrot Årodków, firma ignoruje komunikacjÄ mailowÄ . ZachÄcam kupujÄ cych do zapoznania siÄ z art. 481§1 kc i w razie problemów kontaktem w miejskim rzecznikiem konsumentów. PamiÄtajcie PaÅstwo, ÅŒe w przypadku braku zwrotu pieniÄdzy do 14 dni, mamy prawo domagaÄ siÄ takÅŒe odsetek, zgodnie z wymienionym artykuÅem KC.
Brak realizacji zamówienia.
U mnie identyczna sytuacja, jak u innych klientów, którzy robili zakupy w ostatnim czasie. Zakupy zrobione 21 czerwca 2024 r. Do dnia dzisiejszego zamówienie caÅy czas jest kompletowane. Nikt nie odbiera tel., nikt nie odpowiada na maile. Od kilkunastu lat robiÅam zakupy w Quiosque, najpierw stacjonarnie, później online. Do gÅowy by mi nie przyszÅo, ÅŒeby sprawdzaÄ tak rzetelnÄ firmÄ. Niestety oszuÅci sÄ wszÄdzie. Przykre, ÅŒe po tylu latach dobrej marki, firma zeszÅa na psy. Rozumiem, ÅŒe sytuacja finansowa siÄ popsuÅa ale ÅŒeby oszukiwaÄ klientów.
Dnia 27.05.2024 zÅoÅŒyÅam i opÅaciÅamâŠ
Dnia 27.05.2024 zÅoÅŒyÅam i opÅaciÅam zamówienie, do dnia dzisiejszego tj.28.06.2024 nie otrzymaÅam towaru oraz zwrotu pieniÄdzy. WysÅaÅam w ciÄ gu tego miesiÄ ca 4 wiadomoÅci ,zero odpowiedzi, telefon gÅuchy.
brak zwrotu Årodków pieniÄÅŒnych i brak kontaktu
Teraz dopiero przeczytaÅam opinie o tym sklepie i jestem przeraÅŒona, ÅŒe mnie spotkaÅo to samo co innych. Zamówiona sukienka okazaÅa siÄ za maÅa wiÄc jÄ odesÅaÅam, juÅŒ miesiÄ c czekam na zwrot pieniÄdzy. Kontaktu ze sklepem nie ma ÅŒadnego. Teraz widzÄ w co wdepnÄÅam, a tak lubiÅam ten sklep. Odradzam z caÅego serca innym, uczcie siÄ na naszym przykÅadzie i omijajcie ten sklep z daleka.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã