レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har tidligere skrevet en bedÞmmelse af Racoon. den trÊkker jeg tilbage . Den bygger pÃ¥ et forkert grundlag, Det viser sig at de vilkÃ¥r som der skulle arbejdes under IKKE var til trÊkkeligt b... もっず芋る

Ved ikke helt hvad jeg skal sige. Ved vi betaler dem for at ordne vores skrald, fordi vores gÃ¥rdmÊnd ikke mÃ¥. Men det virker ikke til at de kender reglerne for hvornÃ¥r skraldet bliver afhentet. Vi b... もっず芋る

TÊnker om Racoon vasker trapper med beskidt vand? Får jeres medarbejdere for lidt i lÞn? Arbejdet bliver ikke udfÞrt ordentligt..

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 枅掃員

圓該䌁業による蚘述

Hos Racoon Facility har vi haft renhed og kvalitet i centrum siden 1998. Vi tilbyder professionel rengÞring og ejendomsservice til bÃ¥de boligforeninger, virksomheder og ejendomsselskaber – pÃ¥ hele SjÊlland. Vores services spÊnder bredt: Vi stÃ¥r for alt fra trappevask, hovedrengÞring og ejendomsservice til skadeservice, snerydning og grÞn pleje. Uanset opgaven, er vores mÃ¥l det samme: At levere stabil og ordentlig service med hÞj kvalitet – hver gang. Allerede fra starten har vi arbejdet ud fra ét simpelt princip: Én ren klud til hver etage. Det sikrer, at alle trapper bliver gjort grundigt rent – og i dag betyder det, at vi vasker over 750.000 klude om Ã¥ret. Vi tror pÃ¥ langvarige relationer og faste samarbejder. Mange af vores kunder har vÊret hos os i mere end 15 Ã¥r, fordi vi tager ansvar og sÞrger for, at eventuelle udfordringer altid bliver lÞst hurtigt og ordentligt. Hos os fÃ¥r du desuden en dedikeret kvalitetsinspektÞr, som sikrer, at vores arbejde altid lever op til aftalen. Vores medarbejdere arbejder ud fra fem klare vÊrdier: Vi er imÞdekommende, ansvarlige, fleksible, engagerede og Êrlige. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ et godt samarbejde, stabilitet og at skabe tryghed for bÃ¥de kunder og beboere. Uanset om du har brug for rengÞring, ejendomsservice eller skadeservice i KÞbenhavn eller pÃ¥ resten af SjÊlland – er vi klar til at hjÊlpe dig med en lÞsning, der holder.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

34件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Jeg har tidligere skrevet en

Jeg har tidligere skrevet en bedÞmmelse af Racoon.
den trÊkker jeg tilbage .
Den bygger på et forkert grundlag, Det viser sig at de vilkår som der skulle arbejdes under IKKE var til trÊkkeligt belyst og i overensstemmelse med oplyste til ejerne . Jeg skal vÊre den fÞrste til at skrive Racoon har passet deres arbejde.

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

TÊnker om Racoon vasker trapper med

2026幎3月10日

KÊre Christina

Tusind tak for din henvendelse.

Vi har gennemgået vores kundedatabase og kan desvÊrre ikke finde et registreret kunde- eller leverandÞrforhold med det navn, du har oplyst. Det gÞr det svÊrt for os at genkende den konkrete situation, du beskriver.

Når det er sagt, tager vi naturligvis alle henvendelser alvorligt. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at prÊcisere vores arbejdsgange:

Vi anvender altid rene gulvklude til hver etage. Det betyder eksempelvis, at en opgang fra stue til 4. sal rengÞres med separate klude til hver etage efter fejning. Denne metode sikrer, at rengÞringsniveauet er ensartet og af hÞj kvalitet – uanset om det er i stueetagen eller pÃ¥ Þverste etage.

Hvis din henvendelse vedrÞrer en konkret opgave, vil vi meget gerne undersÞge sagen nÊrmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte med yderligere oplysninger.

Team Racoon

Vi er beboere i en Êldreboligforening

Vi er beboere i en Êldreboligforening på Frederiksberg, udlejer bruger Racoon til glatfÞrebekÊmpelse, hvilket er de ikke formår at udfÞre, flere Êldre kan ikke komme ud, der er ryddet en smal sti rundt i området, folk med rollator kan ikke komme frem, p-pladsen hvor flex-trafik henter beboer er slet ikke ryddet her lÞrdag,

2026幎2月7日

KÊre John Steffensen

Tak for jeres besked.

Vi forstÃ¥r jeres frustration, og vi beklager den situation, I har oplevet. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at adgangsforholdene – sÊrligt for Êldre og gangbesvÊrede – ikke har vÊret gode nok.

Den seneste sneperiode har vÊret usÊdvanlig og blandt de kraftigste, vi har set i over 10 Ã¥r. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring pÃ¥, at forholdene i perioder har vÊret ekstraordinÊrt udfordrende – ogsÃ¥ set pÃ¥ tvÊrs af branchen.

Når det er sagt, tager vi kritikken alvorligt. Vi er allerede i gang med at gennemgå vores procedurer og kapacitet, så vi står bedre rustet, hvis lignende situationer opstår igen. Herunder ser vi bl.a. på bemanding, prioritering af kritiske områder som adgangsveje og afhentningszoner samt responstid.

Vi vil meget gerne fÞlge op på den konkrete adresse, så vi kan sikre, at der bliver taget hånd om forholdene fremadrettet.

Tak fordi I gÞr os opmÊrksomme på problemet.

Team Racoon

Ved ikke helt hvad jeg skal sige

Ved ikke helt hvad jeg skal sige. Ved vi betaler dem for at ordne vores skrald, fordi vores gårdmÊnd ikke må. Men det virker ikke til at de kender reglerne for hvornår skraldet bliver afhentet. Vi betaler i foreningen et 6 cifret belÞb årligt. Og ofte har de mere travlt med at gemme sig og ryge end at sortere og kÞrer vÊk med det renovations medarbejderne ikke må tage med. Plus de ofte kommer efter renovations arbejderne har vÊret der, så skraldet ikke bliver hentet på dagen..

I må blive bedre til at lÊrer jeres medarbejdere op.

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ

Racoon gÞr alt hvad de kan og mere til

Racoon gÞr alt hvad de kan og mere til for at imÞdese vores Þnsker og behov på ejendommen. De har hele tiden en finger på pulsen, og deres kvalitetsrapporter får os i bestyrelsen til at lÊne os tilbage. Vi har brugt Racoon i mange år, og giver hermed vores bedste anbefalinger.

2025幎7月15日

Klart 5 stjerner

En virksomhed som gÞr alt for at alle har det godt, både ansatte og ikke mindst kunder.
RengÞring i top kvalitet og xtra ordinÊr personale pleje.

2025幎3月3日

Racoon Facility からの回答

Tak for den flotte anmeldelse, Kristina

Det betyder meget for os, at vores vÊrdier skinner igennem i det, vi gÞr hver dag og at du netop bemÊrker det. At rengÞringen er i "top kvalitet", som du skriver er vi naturligvis også meget glade for, men det skal den også altid vÊre.

De bedste hilsner,
Martin fra Racoon

Racoon er et fantastisk firma

Racoon er et rengÞrings og ejendomsservice firma med hjertet og hjernen på rette sted, både overfor kunder men i sÊrdeleshed overfor deres medarbejdere.

2025幎1月14日

Racoon Facility からの回答

Tak for den flotte anmeldelse, Ida!

Vi sÊtter stor pris på dine ord og er glade for, at du mÊrker vores engagement i både vores kunder og medarbejdere. Det betyder meget for os, at vores vÊrdier skinner igennem i det, vi gÞr hver dag.

Hvis der er noget, vi kan gÞre for dig fremover, så tÞv endelig ikke med at sige til.

De bedste hilsner,
Martin fra Racoon

Har intet med rengÞring at gÞre

Har intet med rengÞring at gÞre! Jeres medarbejdere 2 stk. kÞrte helt sindssygt ned ad en sidevej og var ved at kÞre mig og min sÞn ned. I burde undervise jeres folk i hvordan man fÊrdes i trafikken. Eller mÃ¥ske tjekke om de overhovedet har kÞrekort. Dette skete kl 11:05 ved krydset frederik VII’s gade og NÞrrebrogade. Forventer i tager en snak om deres uansvarlige kÞrsel. Nrplade DV82489

Svar til Racoon
Tak for svar. Tillader mig at Êndre på stjernerne da jeg trods alt ikke synes det er fair med en stjerne når det ikke handler om rengÞring.

2024幎12月24日

Hej Perparim,

Tak for din anmeldelse. Jeg er dybt ked af at hÞre om jeres oplevelse – det mÃ¥ have vÊret bÃ¥de skrÊmmende og er helt uacceptabelt. Det, du beskriver, understÞtter pÃ¥ ingen mÃ¥de den kultur, vi praktiserer, og det afspejler heller ikke almindelig sund fornuft.

Vi har klare regler omkring kÞrsel, og alle vores medarbejdere har naturligvis kÞrekort. Jeg har allerede sendt informationen videre til den relevante afdeling for at sikre, at sagen bliver undersÞgt grundigt og håndteret korrekt.

Vi sÊtter pris på, at du nÊvner, at dette ikke har noget med vores rengÞring at gÞre, som er vores kerneydelse, men jeg forstår din frustration fuldt ud. Jeg har tilladt mig at skrive en undskyldning direkte til dig.

Martin fra Racoon

Edit: Tusinde tak for at Êndre i din anmeldelse. Det er stort og meget fair af dig. dbh Martin

SÞde og meget kompetente,levere altid

SÞde og meget kompetente,levere altid tip top service,kan kun anbefale dem👍👍

2024幎12月9日

Racoon Facility からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🌟 Vi strÊber altid efter at vÊre imÞdekommende, ansvarlige og engagerede, og det gÞr os utroligt glade at hÞre, at det skinner igennem i din oplevelse.

De bedste hilsner

SÞÞde og smilende

Altid sÞde, smilende og dygtige til at gÞre rent.

2024幎11月28日

KÊre Jenni.
Tusinde tak for din flotte rating. Nu smiler vi endnu mere ;-)

De bedste hilsner
Martin fra Racoon

Vi har haft Racoon i lidt over et år

Vi har haft Racoon i lidt over et år men for ca 6 måneder siden oplevede vi at der var et kvalitetsdyk. Jeg tÊnkte personlig at the honeymoon was over. Vi kontaktede Racoon og de tog omgående vores henvendelse alvorlig og sendte deres kvalitets inspektÞr ud og siden har det faktisk spillet. Jeg ville ha givet 4,5 stjerne fordi der jo var en fejl men syntes Êrlig talt at 4 er for lidt så jeg opgraderer ;-) vi kan varmt anbefale Racoon til andre.

2024幎3月1日

Hej Stine,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I valgte at tage kontakt, da I oplevede en Êndring i kvaliteten – det er netop igennem dialog, at vi kan rette op og forbedre vores service. Vi er glade for at hÞre, at vores KvalitetsambassadÞr kunne hjÊlpe med at fÃ¥ tingene tilbage pÃ¥ sporet, og at I har vÊret tilfredse lige siden.

Hos Racoon kalder vi det en KvalitetsambassadÞr, netop fordi opretholdelse af kvalitet er en kontinuerlig proces, som involverer jer som kunder, vores kollegaer og den aftale, vi har indgået sammen.

Vi er ogsÃ¥ taknemmelige for din vurdering og for, at du endte med at opgradere til 5 stjerner. Det betyder meget for os at hÞre, at I vil anbefale os til andre – det er den bedste anerkendelse, vi kan fÃ¥.

Vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde og sikre, at kvaliteten forbliver hÞj fremadrettet!

Dbh,
Martin fra Racoon

Vi er glade for, at vi endelig fundet det rigtige ejendoms service firma!

Jeg var nÊsten ved at give op på at få et tilbud, da vi havde overvejet at udskifte vores vicevÊrt og ikke havde hÞrt fra RACOON i to uger. Så fik jeg pludselig et opkald, hvor de sagde, at min mail var endt i deres spam-mappe. De kom forbi os med det samme og gav os et godt tilbud. Vi fik det nÊstbedste tilbud, men den bedste kommunikation, og derfor valgte vi RACOON.

I starten tog det lidt tid for dem at lÊre vores rutiner i ejendommen at kende, så vi kommunikerede frem og tilbage og foretog små justeringer i kontrakten. Men det synes jeg er normalt, når nye folk kommer til. RACOON finder altid en lÞsning hurtigt, når vi har et problem og ringer til dem. RACOON står ikke kun for rengÞring og ejendomsservice, men har også en VVS- og EL-afdeling. Racoon passer godt på både kunder og medarbejdere. De er ansvarlige og venlige. Det kunne ikke vÊre bedre!

Så til jer, der måske har en sur kommentar om RACOON, prÞv at ringe og få fat i den rette person, der står for jeres ejendom, i stedet for at holde det inde og vente på, at RACOON kommer og lÞser opgaven. Der kan opstå kommunikationsfejl eller misforståelser, ligesom det ofte sker i familie, blandt venner og på arbejdspladsen, som vi alle kender til. God kommunikation skaber gode relationer.

2024幎9月3日

Hej M. K.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! ❀ Vi er så glade for at hÞre, at I har fundet det rigtige ejendomsservicefirma i Racoon.

Vi beklager virkelig, at din mail endte i vores spam-mappe, og at det forsinkede vores svar. Men vi er glade for, at vi fik kontakt og fik muligheden for at levere et tilbud og en lÞsning, som I er tilfredse med.

Det betyder meget for os at hÞre, at I sÊtter pris på vores kommunikation og fleksibilitet. Vi ved, at det kan tage tid at lÊre nye rutiner, og vi sÊtter stor pris på jeres tålmodighed og åbenhed i denne proces.

Vi er ogsÃ¥ glade for at hÞre, at I oplever vores team som ansvarlige og venlige – vi arbejder altid pÃ¥ at tage godt hÃ¥nd om bÃ¥de kunder og kollegaer.

Og tak for dine opmuntrende ord til andre – vi er helt enige i, at god kommunikation skaber gode relationer. Vi er altid her for at finde en lÞsning, nÃ¥r der opstÃ¥r udfordringer.

Vi ser frem til mange flere års godt samarbejde!

Martin fra Racoon

Racoon medarbejder er ordentlige og passer godt på vores ejendom!

Efter vi fik Racoon som vores vicevÊrt, er vores ejendom altid skinner. De styrer på både de store og små opgaver. Både medarbejder og folk fra kontor arbejder så godt og effektive fx.teamleder kommer en gang i mellem for at tjekke om medarbejdernes rengÞring er opnået vores forventning.

2024幎3月15日

Hej Knudsen

Tak for den flotte anmeldelse ❀

Vi er virkelig glade for at hÞre, at I er super tilfredse med Racoon som vicevÊrt. Det betyder meget for os, at I oplever vores medarbejdere, eller kollegaer som vi kalder dem, som ordentlige og effektive, og at jeres ejendom altid fremstår ren og velholdt.

Vi arbejder lÞbende på at sikre hÞj kvalitet, og det er dejligt at hÞre, at vores KvalitetsambassadÞr og kollegaer lever op til jeres forventninger. Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Firmaet overholder ikke kontrakten

Firmaet overholder ikke kontrakten. Ukrudt fjernes ikke, hÊkken er stadig ikke klippet fÊrdig efter 2 måneder, Vores område ser vÊrre ud, end da de overtog det. Ikke anbefalet.

2024幎9月2日

Hej Duder

Da dette vedrÞrer samme review som Anissa allerede har beskrevet (EF ved SkovgÊret,), får du vores kommentarer til hende her.

Vi er kede af at hÞre, at vores ejendomsservice ikke har levet op til jeres forventninger. Siden opstarten den 1. februar 2024 har vi oplevet forskelle i forventninger, og derfor opsagde vi selv kontrakten med jer den 2. juli 2024.

Vi har konstateret, at dele af vores services ikke har levet op til vores sÊdvanlige hÞje standard og har derfor siden den 2. september igangsat en "nulstilling" af ukrudt og hÊk på ejendommen. Denne forventes afsluttet i indevÊrende uge.

Vi vil gerne takke for den ros, vi har fÃ¥et fra bestyrelsesmedlemmer og beboere for vores trappevask – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Hos Racoon er kunden altid i centrum, og vores gennemsnitlige kundeforhold varer 16 år, fordi vi strÊber efter at levere hÞj kvalitet hver gang. Det er sjÊldent, at vi selv opsiger en aftale, men vi kan ikke fortsÊtte, hvis forventningerne overstiger de Þkonomiske rammer.

Vi vil naturligvis gÞre vores bedste for at leve op til jeres forventninger i resten af opsigelsesperioden. Vi Þnsker jer alt det bedste med at finde en leverandÞr, der bedre matcher jeres behov.

Racoon RengÞring & Ejendomsservice

Racoon giver en god service og man

Racoon giver en god service og man bliver taget seriÞst Racoon er alt tid hurtige til at fÞlge op på ting der ikke er lavet helt korrekt, kan kun anbefale Racoon til opgaver.

2024幎6月10日

Hej Claus,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sÊtter vi rigtig stor pris på. Vi er isÊr glade for, at du vÊrdsÊtter vores kvalitetskontrol, og at vi hurtigt lÞser de udfordringer, I oplever. Det gÞr os glade, da kvalitet er noget af det, vi lÊgger mest vÊgt på.

Martin fra Racoon

Vi bruger Racoon til trapperengÞring og

Vi bruger Racoon til trapperengÞring og vinduespolering i et par af vores afdelinger. Vi har altid vÊret glade for dem. Meget få gange har vi måtte reklamere over arbejdet, og vores henvendelser bliver altid taget seriÞst.
Kan varm anbefale Racoon som jeres kommende samarbejdspartner hvis det handler om rengÞring

2024幎6月6日

Hej Henrik,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sÊtter vi rigtig stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores trapperengÞring og vinduespolering. Din feedback om, at vores få reklamationer bliver taget seriÞst, betyder meget for os. Vi vÊrdsÊtter din anbefaling af Racoon som samarbejdspartner inden for rengÞring.

Altid god service

Altid god service. Har brugt firmaet i flere år. Glad for vores Samarbejde.

2024幎6月5日

Hej Stig,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sÊtter vi rigtig stor pris på. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og har vÊret glad for samarbejdet gennem årene. Din feedback motiverer os til at fortsÊtte med at levere hÞj kvalitet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。