Det er nu tredje gang jeg placerer en ordre her, og har vÊret tilfreds alle gange. Denne gang prÞvede jeg med enkelt-dele istedet for hele sÊt. Havde kÞbt en del for lidt, hvilket der hurtigt blev ret... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
utrolig dÃ¥rlig at fÃ¥ fat i Jonas pÃ¥ telefon siger man skal skrive en mail det gÞr man sÃ¥ men fÃ¥r ingen svar jeg har bestilt en vare men kan fÃ¥ svar pÃ¥ hvornÃ¥r det kan hentes eller bringes mine fugle v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale Voliere. Der er hurtig og god kontakt, nÃ¥r man kontakter firmaet, og man fÞler sig virkelig godt taget hÃ¥nd om som kunde. Jonas er rigtig dygtig til at finde lÞsninger, hvi... ãã£ãšèŠã
Vi har fÞr brugt Randers Volieren som leverandÞr af kattevolierer. LeverandÞren var opmÊrksom pÃ¥ en "mulig" fejl i bestillinger, og ringede til os, for at hÞre om det var rigtigt bestilt. Produkterne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Randers Volieren er en dansk virksomhed med speciale i udvikling og produktion af volierer, bure og speciallÞsninger til kÊledyr. Med base nÊr Randers arbejder vi hver dag med fokus pÃ¥ kvalitet, funktionalitet og holdbare materialer, der er skabt til det nordiske klima. Vores produkter bliver udviklet med udgangspunkt i bÃ¥de dyrenes trivsel og ejerens behov for en praktisk og Êstetisk lÞsning. Vi producerer blandt andet volierer til fugle, specialbyggede bure til mindre dyr samt vores populÊre LUX marsvinbure, som er kendt for deres robuste konstruktion i aluminium og stilrene design med sorte sandwichpaneler. Alle lÞsninger er gennemtÊnkte ned til mindste detalje, hvor der er fokus pÃ¥ ventilation, rengÞringsvenlighed og lang levetid. Hos Randers Volieren tilbyder vi ogsÃ¥ specialmÃ¥l, sÃ¥ kunderne kan fÃ¥ prÊcis den lÞsning, der passer til deres hjem, have eller dyrehold. Vi har stor erfaring med bÃ¥de private kunder og mere avancerede projekter, hvor kravene til materialer og funktion er hÞje. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ god kundeservice og en Êrlig dialog gennem hele processen â fra idé til fÊrdigt produkt. Vores mÃ¥l er at levere lÞsninger, der ikke bare opfylder forventningerne, men som holder i mange Ã¥r frem. Randers Volieren er skabt med passion for hÃ¥ndvÊrk, dyr og kvalitet â og det afspejler sig i alt, hvad vi laver.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og hurtigt behandlet afâŠ
God service og hurtigt behandlet af varerne og i er hurtigt til jeres arbejde
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Vi er meget tilfredse.
Kvalitetsprodukter
Hurtig ekspedition, kvalitets produkter. Randers Volieren er mit foretrukne mÊrke fremover.
Virkelig god service
Virkelig god hjÊlp til valg af produkt på email, hurtig forsendelse, og virkelig smart man kan se hvor langt chauffÞren er. Produktet er også rigig godt. Kan klart anbefale dette sted.
Hurtig levering af god vare
Vi er super glade og godt tilfreds medâŠ
Vi er super glade og godt tilfreds med vores kÞb hos Randers Volieren.
Vi bestilte deres allerstÞrste marsvinebur d. 28/3-25 og det var klar til afhentning d.2/4-25. Mega flot og både dyr og mennesker er glade.
De får hermed min varmeste anbefaling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã