Fantastiske hjælpsomme
Fantastiske hjælpsomme. Har fået flere ting bestilt hjælp og hvis der har været reklamation på et produkt, kæmper de virkeligt en sag, så tak for jer🤩

Randers Rideudstyr からの回答
Randers Rideudstyr er en 200 m2, butik beliggende centralt på Grenåvej 30 i Randers Syd. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvarer til hest og rytter. Butikken er stiftet i 2015 af Familien Pless, som har en stor passion for heste og ridesport. Randers Rideudstyr forhandler super lækre kvalitets varer, og vi bestræber os og altid på at give den bedste service. Finder du ikke hvad du søger på shoppen, er du meget velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller via vores sociale medier.
Grenåvej 30, 8960, Randers SØ, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Randers Rideudstyr からの回答
Min absolut yndlings hestebutik, sød og hjælpsom ekspedient, jeg købte en vare under Christmas show og jeg fik super god hjælp og vejledning, klar anbefaling

Randers Rideudstyr からの回答
Har lige købt julegave til min niece Super god service og god information til at finde den helt rigtige vare

Randers Rideudstyr からの回答
Pia hjalp mig med at finde de helt perfekte ridestøvler til min datter! Hurtigt, effektivt og dedikeret.
Bedste rideudstyrsbutik butik i DK! Altid fantastisk kundeservice og super fine varer 🙌🏼

Randers Rideudstyr からの回答
Jeg købte en ridehjelm til min datter. Super god service og helt klart et sted jeg ville handle igen.

Randers Rideudstyr からの回答
Hvad er det for en kunde service jeg læser om på både Facebook og her på trustpilot??
At man ikke kan få sin vare byttet fordi butikken ikke har str og så kan man heller ikke få Sine penge retur.
3000kr???
Det kan man alle andre steder- så håber da der på at andre stopper m d at handle sådan et sted.

Randers Rideudstyr からの回答
Kunne man give 0 stjerner var det helt sikkert det der skulle gives her!
Min datter overtaler igår sin far til en ny trense det bliver 3000,- han spørger om de kan komme retur med den hvis ikke ponyen passer den. Hvilket vi naturligvis kunne. Ponyen passer den ikke og vi går tilbage med den i dag og spørger til et nummer størrer. Det har hun ikkeog der kan gå op til 8 uger før vi kan få et nummer størrer. Siger at så vil jeg have min penge retur og det vil hun ikke for det havde jeg ikke ret til! Siger der ingen steder står at penge ikke gives retur for ting købt i hendes pop up til Christmas! Hun sagde heller intet i går da faderen bekymret spurgte hvis den ikke passede! Der er intet nævnt og det var IKKE en tilbudsvarer. Det kan simpelthen ikke være rigtigt!!
Nu er vi stavnsbundet til en butik med ELENDIG kundeservice og kan så bruge 8 uger på at vente på en trense.
Men hun syntes så det var vigtigt at tilføje at havde vi købt den på hendes webshop kunne vi naturligvis have returneret den - bondefangeri af format!!!
Ikke nok med det så vælger butikken at blokere mig da jeg ligger en dårlig anmeldelse op!
HOLD JER LANGT VÆK!

Randers Rideudstyr からの回答
Super og hurtig service! Veldig fornøyd og vil gerne handle der igen.
Super fantastisk service, tusind tak for det.
Ved hvor vi fremover skal handle.

Randers Rideudstyr からの回答
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og så har de endda skrevet en sød personlig hilsen på følgesedlen.
Den bedste service jeg kunne drømme om, jeg bestilte et dækken og en slikkesten d. 23/3 om formiddagen og min hest kunne nyde sine nye klæder om formiddagen d. 24/3. Der bliver endda kælet for den ekelte, ved en lille pose godbidder og en lille personlig besked. Helt sikkert et sted jeg skal handle igen, når jeg skal bruge flere penge på min hest.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。